reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama życie to nie jest bajka niestety co chwila 'cos' Ileż można walczyć. U mnie jak na razie spokój choć mega zabiegana jestem.
Czekam na twój poród tak jak na swój czekałam [emoji7]
Odopoczelam na kilka dni od forum i przejasnilo mi sie w głowie^^ bo ile można i tym myśleć? Miciurka odpocznij :*

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luisa tak bdm to tylko czestotliwosc i odstep razem czyli jeden stosunek na dziewczynke kilka dni przed Owu i nie uzywaja supli itp. Ale tez sa Sa dziewczyny ktore cos dodaja zeby zwiekszyc szanse,

Ale.te procenty bierz z przymruzeniem oka bo to sa udokimentowane stosunki przez te laske co to wymyslila.a niektorzy jak im sie nie udaje to odchodza z grupy nie pisza nic, albo tez sie nie licza te stosunki kiedy zmiejiasz ph w jaki kolwiek sposób, wg bdm tabletki zurawinowe i suple.nie maja "wpływu" ,na sway, czyli jakbym brala zurawine itp. To ok zaliczyli by moje starania ale jakbym napisala ze uzylam rephresh to juz nie ,

Wiecie co mnie stresuje branie progesteronu , ze odstawie a sie okaze ze pozno test hcg mi wyjdzie i ciaza sie nie utrzyma ,normalnie stres jak nie wiem.co ... :/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny rozumiem, ze te kobietki na babydust metod to
Tylko na tym się opierają? Raczej bez diety i supli ?

Ja znalazłam takie dokładnie podane staranka i skopiowałam co by przeanalizować [emoji6]
1520706095-d173acafbc9c3ebd-aaaaaa.jpeg
1520706104-5bbc782d91714184-aaaaaa.jpeg
1520706112-c2a19ce63289d0ee-aaaaaa.jpeg
1520706120-df97e63cd764dc52-aaaaaa.jpeg

Ten simplex to odpowiednik naszego rephresh’a [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorkowa, Marzycielka, Kruszynka jak samopoczucie?

Dziękuję do południa w miarę a tak od 16 to mega zmęczenie, mdlosci musiałam czekać u mamy na meza bo przyjechał ciężarówka i zostawial auta na podwórku(wozi samochody) ledwo doczekałam już mnie tak mulilo że marzyłam o tym żeby się położyć nadal uczucie na mega kaca trwa[emoji6] teraz leżę i się zbieram od pół godziny do kąpieli masakra[emoji15]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny, przepraszam, że tylko wpadam na chwilę - bardzo mocno plamię :( idę po chipsy i colę...

Załączniki

• IMG_20180310_213537.png
    IMG_20180310_213537.png
    53,5 KB · Wyświetleń: 82
Miciurka kupuj ten mikroskop bo będziesz zdawala relacje kiedy i ile XX jest hehe
Majorcia tak, ja jestem po Ana87, ona jakoś chyba w połowie marca termin. I później taki długi odstęp w porodach
A Kati tez się nie odzywasz? Miałyśmy podobny termin. Wiesz kto mieszka w brzuszku czy dalej nie chcecie wiedzieć?
Leeleth, Gosica kciuki trzymamy za kreseczki!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witam się podczytuje Was ale nic ciekawego nie mam do pisania...Imama ja termin mam na 2 kwiecień podobno ale jak będzie to nie wiem bo mam dużo skurczy i nadal nie chcemy wiedzieć kto tak w brzuszku rozrabia niech będzie niespodzianka. A tak zapytam czy któraś miała takie okropne bóle spojenia łonowego bo ja chodzic ani lezec przez to nie moge bol niedo opisania! Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie!

Witam się podczytuje Was ale nic ciekawego nie mam do pisania...Imama ja termin mam na 2 kwiecień podobno ale jak będzie to nie wiem bo mam dużo skurczy i nadal nie chcemy wiedzieć kto tak w brzuszku rozrabia niech będzie niespodzianka. A tak zapytam czy któraś miała takie okropne bóle spojenia łonowego bo ja chodzic ani lezec przez to nie moge bol niedo opisania! Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie!

Ja tak miałam. W ostatniej ciąży mega bóle w spojeniu. Tylko u mnie wielowodzie i straszny nacisk był [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kati to super ze wszystko Ok. Napewno będziecie mieli wspaniała niespodziankę [emoji166] i to już niedługo.
Już spokojnie możesz się rozpakowywać także niedługo ulga. Ja tez mam mega dużo skurczy ale naszczescie spojenie mnie nie boli.
Także życzę Ci szybkiego i bezproblemowego rozwiązania (bo to lada chwila). I zdrowej córeczki oczywiscie [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry