kinga_z1
Fanka BB :)
Tak, dokładnie jak piszesz 24 i 48h. Chociaż z tym 24 to wiesz, nigdy się tak nie wycyrkluje i tego się boję najbardziej, że za późno i nie zaszłam albo wstrzeliłam się w to O+12 chociaż ta metoda jest dla mnie najmniej wiarygodna ale wiesz jak to jest jak się człowiek stresuje- to wszystko to prawdaBabygirl- a moze duphaston potrzebny? Ja bym dzwonila do gina i mowila ze plamie ,
Katiirl- tak jak ja przy drugim niespodzianka ale przy 3 juz odwagi nie mam hah, to trzymamy kciuki i koniecznie daj znac jak urodzisz i jaka mieliscie niedpodzianke ! Tez mialam mega bole w 2 ciazy chodzic nie moglam,najlepiej skonsultuj z lekarzem zeby spr. Ze sie spojenie nie rozchodzi za mocno ,
Kings super mysle.ze z tsh 2 mozesz startowac pewnie! Czyli 7.03 byla mocna krecha a 8 i 9 starania tak ? 24 i 48h po? Jesli tak to idealnie wyszlo ! I jeszcze ta kawa przed meza ! Well done! Akurat ostatnio ogladalam nasienie po kawie i male zapierdzielaly jak strzały -chłopy ostro tam dawały wiec
No a u nas pustka ! Zalaczam tescik
Takze progesteronu juz nie biore i czekamy na małpe i tym smutnym akcentem zakanczamy starania :/
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Pożyjemy, zobaczymy.