reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Babygirl- a moze duphaston potrzebny? Ja bym dzwonila do gina i mowila ze plamie ,

Katiirl- tak jak ja przy drugim niespodzianka ale przy 3 juz odwagi nie mam hah, to trzymamy kciuki i koniecznie daj znac jak urodzisz i jaka mieliscie niedpodzianke :)! Tez mialam mega bole w 2 ciazy chodzic nie moglam,najlepiej skonsultuj z lekarzem zeby spr. Ze sie spojenie nie rozchodzi za mocno ,

Kings super mysle.ze z tsh 2 mozesz startowac pewnie! Czyli 7.03 byla mocna krecha a 8 i 9 starania tak ? 24 i 48h po? Jesli tak to idealnie wyszlo ! I jeszcze ta kawa przed meza ! Well done! Akurat ostatnio ogladalam nasienie po kawie i male zapierdzielaly jak strzały -chłopy ostro tam dawały wiec

No a u nas pustka ! Zalaczam tescik
Takze progesteronu juz nie biore i czekamy na małpe i tym smutnym akcentem zakanczamy starania :/

dd99100a8a9303081fc5c02d94811edb.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, dokładnie jak piszesz 24 i 48h. Chociaż z tym 24 to wiesz, nigdy się tak nie wycyrkluje i tego się boję najbardziej, że za późno i nie zaszłam albo wstrzeliłam się w to O+12 chociaż ta metoda jest dla mnie najmniej wiarygodna ale wiesz jak to jest jak się człowiek stresuje- to wszystko to prawda:)
Pożyjemy, zobaczymy.

reklama
Hey Kati, mnie trochę bolało spojenie łonowe, czułam jakby ból i parcie w pochwie. Ale to podobno normalnie bo pochwa 'ćwiczy' mięśnie przed porodem a spojenie rozciąga się.
Trzymajcie się dzielnie! Już niedlugi przytulisz swoją Kruszynke
@kinga_z1 super! Że sprobowaliscie, idealnie wstrzelilscie się w BDM! Trzymam kciuki [emoji110] na pewno się uda. Nic się nie martw, wiem że się boisz(też bym się bała) to normalne, będzie dobrze
I tsh masz dobre

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Miciurka, przykro mi :( głowę bym dała, że u Ciebie się udało! Ale te testy owu? Czemu one wychodziły mocne w takim razie?
Ja dzisiaj dalej plamię. Temp poszła mooocno do góry, więc wstałam z nadzieją, zrobiłam test owu, ale jest cień cienia na nim, więc dupa. Brzuch mnie boli mocno na @. A duphaston mam w domu, ale po co brać jak się nie udało. Gdyby test owu wyszedł pozytywny, to bym wzięła. A tak...

Kinga, staranka wzorowe! Mocne kciuki!

Miciurka napewno Wam się uda
Mnie się dopiero udało jak odpuściłam nie wiem może za bardzo chciałam a może organizm nie był gotowy po ostatniej ciąży w każdym razie wierzę że u Ciebie też tak będzie i już nie długo pojawi się różowe szczęście:biggrin2:

Kinga trzymam strasznie kciuki [emoji170] nie analizuj już kochana bo szkoda nerwow [emoji8]
Miciurka dawaj miesiąc przerwy i próbuj w kwietniu! Wtedy najwiecej córeczek się płodzi (podobno) ja tez pierwszy raz działałam w kwietniu. Rozumie ze czasem przerwa potrzebna bo zgłupieć idzie od tego czytania i analizowania i testowania!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kinga- tak pamietam ze mowilas z marca laski ;) - sasiadka akurat ma corke z marca poczeta hehe, kochanaa-napewno sie wstrzelilas bo to roznie bywa z ta owulka widzisz ja raz mialam pol dnia po pozytywie a raz 2 dni po , a niby wg bdm zakladaja ze 24 hr po jest owulacja ale te 2 stosunki wlasnie zeby miec i pewnosc ze sie wstrzelilo no i podwojnie duzo nasienia sie zalkaizuje srodowisko,

Ja tak samo jak Imama.nie ufam calkiem bdm dlatego ciezko mi bylo zrobic tak zeby zaufac i rzucic wszystko i miec tylko stosunek przed owu i czekac, ja chce zrobic wszytstko co moge bo nie pozwole sobie na to zwby zawalic szanse .

Baby_girl-pobierz duphaston i powtorz test za kilka dni, az takiego plamienia nie powinni byc a reraz za wczesnie na jakikolwiek test hcg czy lh, mi dopiero w 13dpo wyszedl pozytywny lh to zrobilam hcg a tak to chyba 9 i 11dpo jeszcze nic nie mialam

Kitqa- wole narazie naturalnie ale jak bedzie trzeba to pojde pelna para wolalabym miec 3 dzieci jak 4 bo juz nie ta psychika[emoji23] ale w usa to tak leca ze i po 6 dzieci maja -inny swiat [emoji23][emoji85]

Imama-poczekam na czerwiec zeb jak cos w marcu rodzic i bedziemy probowac do grudnia wtedy

Majorcia- no moze ta przerwa sie przyda,korci mnie rzucic wszystko temp itp. I faktyko odpoczac ale boje sie wpadki

Ale juz sobie zamowilam aci jel i taka vinegar irygacje gotowa na czerwiec jak znalazł bedzie :)

reklama
Dziewczyny a załóżmy jeden stosunek 24h przed owu to dziewczynkowo czy na chłopca ? No niby jeden to girl ale blisko owu ...

Do góry