reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Babygirl- a moze duphaston potrzebny? Ja bym dzwonila do gina i mowila ze plamie ,

Katiirl- tak jak ja przy drugim niespodzianka ale przy 3 juz odwagi nie mam hah, to trzymamy kciuki i koniecznie daj znac jak urodzisz i jaka mieliscie niedpodzianke :)! Tez mialam mega bole w 2 ciazy chodzic nie moglam,najlepiej skonsultuj z lekarzem zeby spr. Ze sie spojenie nie rozchodzi za mocno ,

Kings super mysle.ze z tsh 2 mozesz startowac pewnie! Czyli 7.03 byla mocna krecha a 8 i 9 starania tak ? 24 i 48h po? Jesli tak to idealnie wyszlo ! I jeszcze ta kawa przed meza ! Well done! Akurat ostatnio ogladalam nasienie po kawie i male zapierdzielaly jak strzały -chłopy ostro tam dawały wiec

No a u nas pustka ! Zalaczam tescik
Takze progesteronu juz nie biore i czekamy na małpe i tym smutnym akcentem zakanczamy starania :/

dd99100a8a9303081fc5c02d94811edb.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, dokładnie jak piszesz 24 i 48h. Chociaż z tym 24 to wiesz, nigdy się tak nie wycyrkluje i tego się boję najbardziej, że za późno i nie zaszłam albo wstrzeliłam się w to O+12 chociaż ta metoda jest dla mnie najmniej wiarygodna ale wiesz jak to jest jak się człowiek stresuje- to wszystko to prawda:)
Pożyjemy, zobaczymy.

reklama
Hey Kati, mnie trochę bolało spojenie łonowe, czułam jakby ból i parcie w pochwie. Ale to podobno normalnie bo pochwa 'ćwiczy' mięśnie przed porodem a spojenie rozciąga się.
Trzymajcie się dzielnie! Już niedlugi przytulisz swoją Kruszynke
@kinga_z1 super! Że sprobowaliscie, idealnie wstrzelilscie się w BDM! Trzymam kciuki [emoji110] na pewno się uda. Nic się nie martw, wiem że się boisz(też bym się bała) to normalne, będzie dobrze
I tsh masz dobre

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Miciurka, przykro mi :( głowę bym dała, że u Ciebie się udało! Ale te testy owu? Czemu one wychodziły mocne w takim razie?
Ja dzisiaj dalej plamię. Temp poszła mooocno do góry, więc wstałam z nadzieją, zrobiłam test owu, ale jest cień cienia na nim, więc dupa. Brzuch mnie boli mocno na @. A duphaston mam w domu, ale po co brać jak się nie udało. Gdyby test owu wyszedł pozytywny, to bym wzięła. A tak...

Kinga, staranka wzorowe! Mocne kciuki!

Miciurka napewno Wam się uda
Mnie się dopiero udało jak odpuściłam nie wiem może za bardzo chciałam a może organizm nie był gotowy po ostatniej ciąży w każdym razie wierzę że u Ciebie też tak będzie i już nie długo pojawi się różowe szczęście:biggrin2:

Kinga trzymam strasznie kciuki [emoji170] nie analizuj już kochana bo szkoda nerwow [emoji8]
Miciurka dawaj miesiąc przerwy i próbuj w kwietniu! Wtedy najwiecej córeczek się płodzi (podobno) ja tez pierwszy raz działałam w kwietniu. Rozumie ze czasem przerwa potrzebna bo zgłupieć idzie od tego czytania i analizowania i testowania!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kinga- tak pamietam ze mowilas z marca laski ;) - sasiadka akurat ma corke z marca poczeta hehe, kochanaa-napewno sie wstrzelilas bo to roznie bywa z ta owulka widzisz ja raz mialam pol dnia po pozytywie a raz 2 dni po , a niby wg bdm zakladaja ze 24 hr po jest owulacja ale te 2 stosunki wlasnie zeby miec i pewnosc ze sie wstrzelilo no i podwojnie duzo nasienia sie zalkaizuje srodowisko,

Ja tak samo jak Imama.nie ufam calkiem bdm dlatego ciezko mi bylo zrobic tak zeby zaufac i rzucic wszystko i miec tylko stosunek przed owu i czekac, ja chce zrobic wszytstko co moge bo nie pozwole sobie na to zwby zawalic szanse .

Baby_girl-pobierz duphaston i powtorz test za kilka dni, az takiego plamienia nie powinni byc a reraz za wczesnie na jakikolwiek test hcg czy lh, mi dopiero w 13dpo wyszedl pozytywny lh to zrobilam hcg a tak to chyba 9 i 11dpo jeszcze nic nie mialam

Kitqa- wole narazie naturalnie ale jak bedzie trzeba to pojde pelna para wolalabym miec 3 dzieci jak 4 bo juz nie ta psychika[emoji23] ale w usa to tak leca ze i po 6 dzieci maja -inny swiat [emoji23][emoji85]

Imama-poczekam na czerwiec zeb jak cos w marcu rodzic i bedziemy probowac do grudnia wtedy

Majorcia- no moze ta przerwa sie przyda,korci mnie rzucic wszystko temp itp. I faktyko odpoczac ale boje sie wpadki

Ale juz sobie zamowilam aci jel i taka vinegar irygacje gotowa na czerwiec jak znalazł bedzie :)

reklama
Dziewczyny a załóżmy jeden stosunek 24h przed owu to dziewczynkowo czy na chłopca ? No niby jeden to girl ale blisko owu ...

Do góry