reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miciurka kupuj ten mikroskop bo będziesz zdawala relacje kiedy i ile XX jest hehe
Majorcia tak, ja jestem po Ana87, ona jakoś chyba w połowie marca termin. I później taki długi odstęp w porodach
A Kati tez się nie odzywasz? Miałyśmy podobny termin. Wiesz kto mieszka w brzuszku czy dalej nie chcecie wiedzieć?
Leeleth, Gosica kciuki trzymamy za kreseczki!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleth, powtórzę się. Wiesz jak człowieka podnieść na duchu [emoji177]
A Ty swoją tempka się nie przejmuj, bo prawdopodobnie jest to wina wstawania w nocy do bobo.
Luisa,dziękuje. Nadal troszkę Ren jajnik pobolewa. Ach czekam już tylko na testowanie.
Luisa post, napisałam priva i nic. 0 odzewu, wiec sorry nie pomogę [emoji19]ja mam chyba 3,5 dniowe nasienie. Chyba ze dziwnym trafie ovu była wczoraj wieczorem, a nie dzisiaj rano jak mnie śnił jajnik. Bardziej jednak skłaniam się do 3,5 cut-off. Leeleth, ale Ty i Imama macie synków z 4 dniowym cut-off?

Imama, dzięki za kciukasy. Miciurka to mam nadzieje, ze jednak jutro zaprezentuje nam pozytywa [emoji12]

@Gosica ja miałam min 5 dni odstępu. Bo piec dni po seksach miałam usg i jajo było nie pęknięte, dwa dni pózniej miałam ból jajnika.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O czterodniowym nasieniu to ja pisalam, w którym rzeczywiście jest więcej xy. Liczebność plemników meskotworczych pomiędzy 2 a 6 dniem powstrzymania się od współżycia jest największa, przy czym 4 dnia ich liczba jest największa! A 7 dnia drastycznie spada. Czyli na dziewczynkę użyjcie przynajmniej siedmiodniowe plemniki : )
Widzę że mamy nową koleżankę: Justynę Cześć : ) ty też na chłopca tak?

Edit: @Kinga_1 jak tam tsh? Kiedy ruszcie?
@Imama dajesz radę? Nie możesz się już doczekać końca [emoji7]?
@Miciur-ka nie znalazłam posta z testami owu, ale mam nadzieję że jestes już w ciąży a jak nie[emoji57] to kupuj mikroskop i do dzieła [emoji41]

Ostatnia edycja:
reklama
Gosica- super cut off! Nic sie nie przejmuj , swietnie wycelowałas a apka pozmienia ci dni fertile itp jak wpeowadzosz jeszcze kilka temp. :) kciuki !!

Leeleeth- znalazlam ostatni test ktory mi pokazal mega cien w 13 dpo, wtedy z listopada a ciaza byla takze ufam temu niestety to jedyny ostatni to czekam do jutra i testuje, kochana to ze temp spadla to nic i tak jest na gornym.poziomie :) takze juz po -trzymaj ph i modl sie hehe :).

Kitqa-z moim testem to raczej bład testu

My kochane konczymy na tym jesli nic z tego , nie wiem.czy to brak snu czy jakies przesilenie ale juz nie mam ochoty na starania i powiekszanie rodziny, moze maluchy podrasnac musza do tego , jeszcze bede moze probowac ale chyba naturalnie jeali sie nie uda to wtedy na 100%egs,

Alkihisa-czesc ? Ty tez masz zamiar predzej czy pozniej starac sie o dana płec:)?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry