reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth-to co dalas to wg mnie szanse na implantacje juz zarodka w ktorym dniu a nie z jaki cut off, bynajmniej ja to tak rozumiem,

Imama-spoko caly czas sie doksztalcam jesli chodzi o egs, mozemy sie zgadac za kilka lat [emoji23] [emoji108] ale.mega koszty kurde maz by mnie zabil [emoji14] - wiadomo taniej jak ivf :D, ale sam inkubator 50dolcow , mikroskop 180$, jeszcze dodasz rozne pierdoly to wyjdzie cos kolo 600 min.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@leeleth nie wiem co Ci powiedziec. Przeszukujac internet znalazłam takie info o sexach na chłopca.
A na dziewczynkę piszą tak: liczba plemnikow źenskich zwiększa się wraz z kolejnym współżyciem_najlepiej codziennym, a także z długim powstrzymywaniem się od współżycia min 7 dniowymi.
To zależy w co każda z nas chce wierzyć i jakie wytłumaczenie sobie do tego znajdzie. Czas współżycia nie ma znaczenia tylko ilość stosunków i z jaką sperma moim zdaniem.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Edit: miciurka trzymam kciuki dalej.

Nie no.... Oczywiście czas też ma znaczenia. Inaczej nie celowalabym w owu

Ostatnia edycja:
Duzo jest udanych staran o dziewczynke z plemnikami 10-12 dni ale kilka mi sie nawinelo z 8 dniami abstynencji, :)

Leeleeth- ja chyba mam.umysl ciazowy bez ciazy [emoji23] bo jakos to przeczytalam.inaczej hah:p

Ja musze odpoczac od tych staran itp. Bo juz mam naprawde ciezki umysl od tego planowania

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa dzięki. Jakoś daje radę chodź ostatnio mam troszkę stresów z ubezpieczeniem a to długa historia wiec u mnie ogólnie ciężko bo muszę kombinować.
Ale najważniejsze ze jeszcze jestem w dwupaku hehe
Leeleth No Atomic wg statystyk uznaje ze ani abstynecja ani częsty sex nie ma znaczenia (podobno im więcej stosunków było w płodne tym więcej chłopców w statystykach) tylko jeden stosunek w płodne. Dlatego co 4 dni żeby wbić się z jednym.
Ja osobiście dużo czytając i tak nie wierze w BDM. Ale wiaodmo tak jak z pH niby nie wierzyłam a i tak się zakwaszalam dla spokoju ze jak coś to jednak mam odhaczone.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleth, tez sobie pomyślałam jak ma się to 4-dniowe nasienie do metody e4d.
Miciurka, nie ukrywam liczyłam na mniejszy cut-off zlzeby mieć większa szanse na ciaze. Dobra, nie będę już bredzić. Czekałam na testowanie [emoji12]
Imama, ja już tez nie wiem w co mam wierzyć. BDM niby ma statystyki lepsze a planowaniu chłopca. Dla mnie najważniejsze było aby wstrzelic się z jednym stosunkiem w fertile window.
Miciurka, tez jestem zmęczona staranuami ale staram się walczyć aby w końcu zaciążyć. I wierze w to ze jeśli nie w tym cyklu to może w przeciągu 3-4 miesięcy w końcu zaskoczy. Z każdym dniem mamy coraz większa świadomość swojego cyklu. Myśle, ze tez tu jesteśmy aby dzielić się informacjami a przede wszystko się wspierać. Nie poddawaj się tak łatwo!!! [emoji120]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry