reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth, ale Ty miałaś bardzo pozytywny test owu, aż ciężko uwierzyć, że mogło owu nie być. Może temp zaburzona przez wstawanie, budzenie się, może temp w sypialni inna i dlatego wykres średni.

Leeleeth, ale Ty miałaś bardzo pozytywny test owu, aż ciężko uwierzyć, że mogło owu nie być. Może temp zaburzona przez wstawanie, budzenie się, może temp w sypialni inna i dlatego wykres średni.

No mam taka nadzieje, bo tak już bym chciała [emoji7]
Trzymajcie kciuki [emoji3]

@Gosica zobacz
1520681247-8d40b145e0731207-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Baby girl dzięki ze pytasz, niestety mam mocne i silne krwawienie. A dziś przecież 7 dzień miesiączki! Porażka. Czekam na stabilizację jakaś. :(

Gosica kciuki , 3,5 dnia to tez super i szanse są !

Leeleeth u mnie tez wg temp nie bylo owu a na wizycie u gina okazalo sie ze jednak byla wi3c jak wstajesz to musisz brac piprawke na temp i sugeruj sie bardziej objawami. Mysle ze tak jak u mnie tou Ciebiw twz owu byla :)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth u mnie tez wg temp nie bylo owu a na wizycie u gina okazalo sie ze jednak byla wi3c jak wstajesz to musisz brac piprawke na temp i sugeruj sie bardziej objawami. Mysle ze tak jak u mnie tou Ciebiw twz owu byla [emoji4]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ucalowalabym Cię za te słowa, przesyłam wirtualnego całusa [emoji8][emoji8]

Ps dostała któraś z was te książki pdf babydust metod? Coś ciekawego ?:)

U mnie taka głupia sytuacja, że siostra miala kupić ale zapomniała, i nie starałam sie o pdf, a teraz czekam ale nadal nic [emoji85][emoji23] wiec chyba muszę sama ogarnąć. Tylko @Gosica miała chyba dostać? Dobrze mowie?

I jeszcze takie ciekawostki:
1520682461-786e1cd3b9d18596-aaaaaa.jpeg

Leeleth a na tej grupie piszą ilu dniowe nasienie maja z tego jednego strzału babydust? :) o ile metodę przetrawiłam to teraz myśle sobie ilu dniowe nasienie, a przez robotę męża to tez trochę skomplikowane heh

Leeleth a na tej grupie piszą ilu dniowe nasienie maja z tego jednego strzału babydust? :) o ile metodę przetrawiłam to teraz myśle sobie ilu dniowe nasienie, a przez robotę męża to tez trochę skomplikowane heh

O nasieniu nic nie piszą ta metoda polega wyłącznie na częstotliwości i odstępu czasu od owulacji. Inne aspekty nie są tak znaczące [emoji6]

reklama
Do góry