reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Marzycielka86 u mnie tez na poczatku nie bylo zarodka dzis ma 14 msc

Kobietki mam pytanie... Czy jednodniowy spadek temp pod koniec cyklu jest normlany? Nigdy nie mialam czegos takiego ten cykl pierwszy obserwuje od narodzin synka i mnie to dość mocno zdziwilo bo to znaczny spadek

reklama
Marzycielka- tez mysle jak dziewczyny nie raz dzidzius jest "do tyłu" wiekowo ale jak lekarz mowi ze bedzie dobrze to bedzie :) , moze te kilka dni brakuje zeby cokolwiek zobaczyc
Nie stresuj sie :* przytulam !

Babygirl-moze juz tam sie corka implantuje [emoji14]

Grabcia-spadek tempki zwiastuje okres -normalne , jak zobaczysz wszelakie wykresy to wszedzie gdzie miesiaczka tam spadek moze sie zdarzyc przed lub po nawet w sensie temp moze byc jeszcze wysoko a krwawienie juz moze wystapic

Arya,majorcia-ja tan w te moje cienie nie wierze naprawde chyba trafilam.na jakies lipne tesciory :/ , jutro testuje dzis olałam

Maranatha-jak tam kochana? Any news :)?

Ana nie chwalila sie.coreczka byla przed porodem i narazie cisza pewnie ma co robic :)

Szczypiorkowa-łacze sie z Toba w bolu rozje... psychicznego głebokich zali itp. [emoji23] moje dzieci nie spia akurat jak ja zwlec sie z lozka nie moge, zawsze jak nie musimy wstac i nigdzie isc to sie budza najwcześniej no kuzwa zamiast w weekend pospac to jeszcze wieksza masakra [emoji23] , widzisz male dzieci wiedza co mowia naprawde nie raz potrafia przepowiedziec to i owo :D [emoji1]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Madzycielka i tak trzymaj! Dobrze, ze się uspokoiłas. Teraz dzidziuś potrzebuje spokoju mamy.
Ja dzisiaj odnotowałem w końcu SKOK! W nocy OK.2 obudziłam się z bólem jajnika, do teraz troszkę go czuje. Właśnie ten jajnik, którego pęcherzyk miał 16mm w poniedziałek. Cóż, wyglada na to ze cut-off był 3 a nawet 3,5 dnia ;( cóż, liczyłam ze będzie mniejszy, a tak jakoś szanse na ciaze mi zmalały. Apka pokazuje ze niby płodne dni były tylko do środy, czyli 2 dni przed skokiem. Cóż, pozostaje mi czekac.
Leeleth, chyba testować będę jednak po Tobie, miałaś ovu trochę wcześniej [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marzcielka86 moje dwa ostatnie bejbiki tez takie były. Trochę młodsze niż wychodziło z OM. Także ciesz sie ciąża. Gdyby cos lekarkę zaniepokoiło to pewnie by Ci powiedziała.

@Miciur-ka kupiłaś nowe testy czy robisz te co miałaś?

@Grabcia123 jak dziewczyny pisały zupełnie normalne, spadek oznacza @

@Majorcia oby Twoje słowa prorocze były [emoji1307][emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie cyrku ciąg dalszy, temp spadła [emoji17]
Skoku nie ma, co prawda ostatnie noce kiepskie i trochę wstawania nad ranem miałam, i totalnie zgłupiałam. Testy już blade. Czyli było coś czy nie było? [emoji848]

1520673298-359739cd496f9152-aaaaaa.jpeg

Wg mnie owu mogła być 9, sugerując sie testami i szyjka.
No nic... trzymam pH na 4, i modlę sie żeby dziewczynka zamieszkała [emoji6]

@Gosica a jak u ciebie? Jest skok?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Marzycielka86 podczytuje wasz wątek nie martw się jest dobrze ja poszłam do szpitala w 6tyg bo miałam plamienia na USG był sam pęcherzyk z ciałkiem żółtym zrobili betę pierwsza 18000 po 48h 26000 po trzech dniach wypuścili mnie do domu ale zrobili USG przed wyjściem i już zarodek był ale bez akcji serduszka po 4 dniach znowu na IP pojechałam powtórka plamienie i już na USG zarodek z akcja serduszka ale trofoblast sie odklejał stąd te plamienia.Ciaza jest młodsza o 3 dni od OM teraz jestem 12tyg :) .Jestem też po przejściach przed tą ciąża 2016 i 2017 miałam puste.Mam nadzieję ze moja historia Cię uspokoi kilka dni o takie różnice w rozwoju :)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth, tak skok był! Napisała krótko przed Tobą post [emoji12]Troszkę jeszcze czuje jajnik wiec cos było/jest na rzeczy. Was pobolewa jajnik przed/w trakcie czy po ovu?

Hey dziewczyny, nie idzie was nadrobić! Nie wiem co się tu dzieje [emoji5]️i postanowiłam czytać od tyłu.
Miciurka czy ja tu czytam o pozytywnym teście [emoji85] gdzie on jest! Chcę zobaczyć.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleth, tak skok był! Napisała krótko przed Tobą post [emoji12]Troszkę jeszcze czuje jajnik wiec cos było/jest na rzeczy. Was pobolewa jajnik przed/w trakcie czy po ovu?

No weź! Super! U mnie dupa blada! Jajnik bolał, wszystko mówi o owulce tylko temp (czyli najważniejszy wskaźnik) nie [emoji17]

I jak dwa dni temu grywałam z radości, to dzisiaj jestem załamana, że owu nie było i coś strasznie sie popsuło cyklu. [emoji22]

Trzymam kciuki za Ciebie [emoji1307][emoji1307][emoji1307] z całych sił!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry