reklama
baby_girl
Fanka BB :)
Nie, nigdy nie miałam w środku cyklu tak z niczego. Po przytulankach a i owszem - jak mnie boli i nie zdążę powiedzieć/zareagować, no i wczoraj tak właśnie było.Baby girl a moze jakies implantacyjne? Ty masz plamienia w trakcie cyklu?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tylko nadzieję, że nie zaszkodziłam ewentualnej implantacji.
baby_girl
Mięta... Też nie miałam po niej różowoJestem zaniepokojona
Dostałam @ w niedziele. Skąpa i trwała do wczoraj, dziś już cisza aż nagle dosłownie żywa czerwona krew i bóle brzucha. Mój cykl powariowal ;(
mihasiaaa
@Miciur-ka ja widzę kreseczke na teście w negatywie
@Marzycielka nie martw się, moja przyjaciółka też w 6 tyg nie widziala jeszcze serduszka, poszla po tygodniu i piękne serducho. Teraz jest w 26 tyg
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
@Marzycielka nie martw się, moja przyjaciółka też w 6 tyg nie widziala jeszcze serduszka, poszla po tygodniu i piękne serducho. Teraz jest w 26 tyg
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dziewczyny testowałam ale ja chyba inne testy kupie, bo cos nie wierze tym wonfo , zalaczam -2 ovu tylko ostatni hcg
Zatestuje jeszze raz za 2 dni bedzie 13 dpo
Niby cos tam jest ale nie przekonuje mnie to... nie wiem...
Gosica mi sie wydaje ze jutro bedzie.dalszy skok juz ponad tempki te co masz i ovu powinien zaznaczyc na 9.03 ale.mysle ze byla.z 8 na 9 jakby
A czulas jakis bol czy cos ?
Imama-zazdroszcze noworodka., ja bym.chciala strasznie a z2 strony sobie mysle co z moimi mniejszymi małpkami skaczacymi tu by sie dzialo jakbym musiala.cyca dac hahah [emoji23][emoji85]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka trzymam kciuki jeśli jest już ta córeczka to już jutro powinien być słaby cień
Marzycielka wszystko będzie dobrze ciałko żółte to znak że lada moment pojawi się zarodek może już jutro się pojawić czasem jeden dzień i taka różnica
Leleeth moja droga z wpadek rodzą się tylko córki przykład Ana 87
Ana 87 no właśnie czy chwaliła się już córeczką?
Marantha jak tam u Ciebie?
Imama ty teraz następna w kolejce do porodu?
reklama
Marzycielka86
Dzięki kochane :-)
Na początku się wystraszylam ze jeszcze nie ma zarodka ale poczytałam trochę i wiem że to nic złego, muszę poczekać bo wszystko jest ok. tylko ciąża jest młodziutka.
Gdyby na tym etapie nie było pęcherzyka zoltkowego to wtedy mogłaby się martwić, ale on jest i ciąża się rozwija tylko tak jak piszecie jest za wcześnie.
A po drugie gdyby było źle to lekarka by coś powiedziała a ona uspokajala i mówiła że na tym etapie może jeszcze nie być zarodka.
Dlatego też kazała przyjść za 2 tyg żeby już wszystko było tak jak trzeba i bez nerwów.
Także czekam cierpliwie ;-)
Na początku się wystraszylam ze jeszcze nie ma zarodka ale poczytałam trochę i wiem że to nic złego, muszę poczekać bo wszystko jest ok. tylko ciąża jest młodziutka.
Gdyby na tym etapie nie było pęcherzyka zoltkowego to wtedy mogłaby się martwić, ale on jest i ciąża się rozwija tylko tak jak piszecie jest za wcześnie.
A po drugie gdyby było źle to lekarka by coś powiedziała a ona uspokajala i mówiła że na tym etapie może jeszcze nie być zarodka.
Dlatego też kazała przyjść za 2 tyg żeby już wszystko było tak jak trzeba i bez nerwów.
Także czekam cierpliwie ;-)
Podziel się: