reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jestem zaniepokojona :(
Dostałam @ w niedziele. Skąpa i trwała do wczoraj, dziś już cisza aż nagle dosłownie żywa czerwona krew i bóle brzucha. Mój cykl powariowal ;(

reklama
Baby girl a moze jakies implantacyjne? Ty masz plamienia w trakcie cyklu?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, nigdy nie miałam w środku cyklu tak z niczego. Po przytulankach a i owszem - jak mnie boli i nie zdążę powiedzieć/zareagować, no i wczoraj tak właśnie było.
Mam tylko nadzieję, że nie zaszkodziłam ewentualnej implantacji.

Baby girl ale żeby aż takie spustoszenie? Jestem na prawdę w szoku :( myślałam ze wracam na dobre tory a brzuch mnie napieprza i leci ze mnie jak pierwszego dnia..... brrr

Luisa, No niestety :( mnie dodatkowo po niej tak wysypuje na twarzy, że szkoda gadać. Takie te ropne, bolące, podskórne bomby blehhhh typowo z powodu rozjechanych hormonów.

Tak dziewczyny testowałam ale ja chyba inne testy kupie, bo cos nie wierze tym wonfo , zalaczam -2 ovu tylko ostatni hcg

Zatestuje jeszze raz za 2 dni bedzie 13 dpo

Niby cos tam jest ale nie przekonuje mnie to... nie wiem...

Gosica mi sie wydaje ze jutro bedzie.dalszy skok juz ponad tempki te co masz i ovu powinien zaznaczyc na 9.03 ale.mysle ze byla.z 8 na 9 jakby ;)
A czulas jakis bol czy cos ?

Imama-zazdroszcze noworodka., ja bym.chciala strasznie a z2 strony sobie mysle co z moimi mniejszymi małpkami skaczacymi tu by sie dzialo jakbym musiala.cyca dac hahah [emoji23][emoji85]

4e16c383e80002876ceb122bcb4a3955.jpg
6146f4157160cccd4bdbfa87e9bdbf82.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka trzymam kciuki jeśli jest już ta córeczka to już jutro powinien być słaby cień

Marzycielka wszystko będzie dobrze ciałko żółte to znak że lada moment pojawi się zarodek może już jutro się pojawić czasem jeden dzień i taka różnica:)

Leleeth moja droga z wpadek rodzą się tylko córki przykład Ana 87

Ana 87 no właśnie czy chwaliła się już córeczką?

Marantha jak tam u Ciebie?:)

Imama ty teraz następna w kolejce do porodu?

reklama
Dzięki kochane :-)
Na początku się wystraszylam ze jeszcze nie ma zarodka ale poczytałam trochę i wiem że to nic złego, muszę poczekać bo wszystko jest ok. tylko ciąża jest młodziutka.
Gdyby na tym etapie nie było pęcherzyka zoltkowego to wtedy mogłaby się martwić, ale on jest i ciąża się rozwija tylko tak jak piszecie jest za wcześnie.
A po drugie gdyby było źle to lekarka by coś powiedziała a ona uspokajala i mówiła że na tym etapie może jeszcze nie być zarodka.
Dlatego też kazała przyjść za 2 tyg żeby już wszystko było tak jak trzeba i bez nerwów.
Także czekam cierpliwie ;-)

Do góry