reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jestem jestem.
Musiałam trochę poczytać o tym i znalazłam coś takiego
Screenshot_2018-03-09-19-48-43.png

Screenshot_2018-03-09-19-19-24.png

Screenshot_2018-03-09-19-49-06.png

Screenshot_2018-03-09-19-49-27.png

I właśnie u mnie jest już wlaśnie ten pęcherzyk zoltkowy. Czyli wszystko chyba jest w porządku.
Lekarka mówiła coś o 5 tyg i paru dniach, czyli by się zgadzało z tym wszystkim co tu piszą.

Załączniki

• Screenshot_2018-03-09-19-19-24.png
    Screenshot_2018-03-09-19-19-24.png
    158,1 KB · Wyświetleń: 338
  • Screenshot_2018-03-09-19-48-43.png
    Screenshot_2018-03-09-19-48-43.png
    161,7 KB · Wyświetleń: 346
  • Screenshot_2018-03-09-19-49-06.png
    Screenshot_2018-03-09-19-49-06.png
    63,1 KB · Wyświetleń: 340
  • Screenshot_2018-03-09-19-49-27.png
    Screenshot_2018-03-09-19-49-27.png
    55,7 KB · Wyświetleń: 337
reklama
Jestem jestem.
Zobacz załącznik 842039
Zobacz załącznik 842037
Zobacz załącznik 842040
Zobacz załącznik 842042
I właśnie u mnie jest już wlaśnie ten pęcherzyk zoltkowy. Czyli wszystko chyba jest w porządku.
Lekarka mówiła coś o 5 tyg i paru dniach, czyli by się zgadzało z tym wszystkim co tu piszą.
No widzisz :)
Oddychaj matka pełnym płucem!!! [emoji7]
No nie dość że baba to będzie nerwowa s to już mieszkanka wybuchowa [emoji23]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Jestem jestem.
Zobacz załącznik 842039
Zobacz załącznik 842037
Zobacz załącznik 842040
Zobacz załącznik 842042
No Przecież wiadome że wszystko ok[emoji6]całe szczęście że trafiłaś na w miarę konkretny artykuł a nie bełkot Google bo można paść na zawal!

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth, ok to niedługo umawiamy się na testowanie. Ja mam nadzieje ze ten cut-off nie będzie taki duży jak 3 dni. Nie martw się, tak jak Miciurka pisała na BDM nie używają zakwaszaczy a niby zwiększają się szanse na dziewczynke.
Marzycielka, słuchaj lekarki. Moja mówiła ze serduszko może być słychać dopiero od 8 tyg.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Anija- troszke malo mierzysz temp zeby miec do czego porownac bo tak naprawde temp moze skakac a jak nie ma sie do czego porownac to ciezko,ale jak robisz testy to chociaz jakis poczatek, owulacja nastepuje 12-36 (ja mysle ze do 48h) po najmocniejszym pozytywie, ty masz chyba wszystko "szybciej "anizeli pozniej :), clo poprawia jakosc jajeczka , i tez sluz robi sprzyjajacy dziewczynka-nie wiem.jak to okreslic ,wysusza zmetnia? Lol ,jezeli masz racje z pomiarem temp to w nocy lub wczoraj mialas owulacje,

Kredka -roznie clo biora , ja akurat tak chce brac biora tez 5-9dc, to sa takie najbardziej popularne 3-7,5-9,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka, widziałam test, widziałam cień [emoji6] trzymam kciuki [emoji106]

Imamma, doczytalam że będzie 3 syn?? Najważniejsze że zdrowy. Kochana oszalejesz na jego punkcie [emoji7]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam 6dpo, właśnie zauważyłam plamienie bardzo delikatne o_O tak myślałam, że tak będzie - wczoraj wieczorem mnie bolało podczas przytulanek :dry: i masz, bolało za mocno wrrr

Maran, jesteś tam? Cały czas o Tobie myślę. Testowałaś?

Marzycielka spokojnie. Tam napewno dzidza siedzi [emoji166] moja znajoma w każdej ciąży musiała czekać na zarodek do 8 tc. Dopiero wtedy było widać a tak to przed tez ciagle stres i zamartwianie. Ale wiaodmo sama bym panikowała bo ciężko się uspokoić ale zobaczysz będzie dobrze. Beta super to coś się rozwija napewno!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry