reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Justyna_2017 witaj :) dołączaj do staraczek. Na poczatku chyba było wiecej staraczek dziewczynkowych, ale teraz chyba sie wyrównuje :) Mam synka z sexu 5 dni pod rząd aż do ovu.
@szczypiorkowa ja w ciazy do 20 tyg przytylam 6 kg, tak sie przestraszylam, ze zmienilam diete, na 5 zdrowych posiłków. Zero słodyczy, podjadania, dużo warzy. Do porodu szłam 8 kg na plusie.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@szczypiorkowa tak Ci zazdroszcze, ze masz juz te cale starania za sobą.... Ehhh trzeba sie ogarnąć, bo dopadło mnie jakieś przesilenie :(

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Justyna niby częstotliwość ma tu znaczenie a nie dzień cyklu. Na dziewczynkę jeden stosunek a na chłopca 2-3 w płodne
Jeśli chodzi o ćwiczenia to cardio na córkę a typowo na mięśnie to chłopczykowe.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No i jestem imama ciekawa jak
To ze
Słodkościami jest. Jeśli mieszczę się w limicie kcal to
Mogę sobie coś słodkiego zjeść ?;)

reklama
Imama to u nas był seks codziennie przez 3 dni od 4 dnia przed owu :) chyba faktycznie szanse są ale 50/50 :D
Moja przyjaciółka ma dwie córki z samej owulacji pewnej bo z monitoringiem ale ona chciała córkę nie wyobraża sobie mieć synów poprostu sex w owu ułatwił zajście w ciążę i ona nie patrzyła w kierunku płci.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry