reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Justyna_2017 witaj :) dołączaj do staraczek. Na poczatku chyba było wiecej staraczek dziewczynkowych, ale teraz chyba sie wyrównuje :) Mam synka z sexu 5 dni pod rząd aż do ovu.
@szczypiorkowa ja w ciazy do 20 tyg przytylam 6 kg, tak sie przestraszylam, ze zmienilam diete, na 5 zdrowych posiłków. Zero słodyczy, podjadania, dużo warzy. Do porodu szłam 8 kg na plusie.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@szczypiorkowa tak Ci zazdroszcze, ze masz juz te cale starania za sobą.... Ehhh trzeba sie ogarnąć, bo dopadło mnie jakieś przesilenie :(

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Justyna niby częstotliwość ma tu znaczenie a nie dzień cyklu. Na dziewczynkę jeden stosunek a na chłopca 2-3 w płodne
Jeśli chodzi o ćwiczenia to cardio na córkę a typowo na mięśnie to chłopczykowe.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No i jestem imama ciekawa jak
To ze
Słodkościami jest. Jeśli mieszczę się w limicie kcal to
Mogę sobie coś słodkiego zjeść ?;)

reklama
Imama to u nas był seks codziennie przez 3 dni od 4 dnia przed owu :) chyba faktycznie szanse są ale 50/50 :D
Moja przyjaciółka ma dwie córki z samej owulacji pewnej bo z monitoringiem ale ona chciała córkę nie wyobraża sobie mieć synów poprostu sex w owu ułatwił zajście w ciążę i ona nie patrzyła w kierunku płci.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry