reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ma go dopiero miesiąc i była na jednym spacerze ...wiec trudno powiedziec ,...na tym etapie to i mi odpowiadał ....wszystko wychodzi jak dziecko wwiększe ...takie siedzace juz czyli 6-mcy.
ale jak ostatnio sobie zrobiłam pogawędke w sklepie z gosciem na dziale wózków to mi powiedział ze to taka lichota jest ...on by tego nie kupił ...bardzo polecał Jane slalom ...tylko mnie sie jakos nie podoba to ze nisko gondola w nim jest...
Ale widzę że ty sie nastawiłas na ten wózek hehe...chyba cie do innego nie przekonam :)

reklama
mi tez sie srednio jane podoba;/...dziewne ze sprzedawca powiedzial ze quinny to lichota ja sie spotykalam z samymi dobrymi opiniami...no ale cena to masakra jak dla mnie...ile byscie byly w stanie wydac na wozek??
I czy uwazacie ze warto kupowac uzywane wozki??

Ja uważam ze uzywane nie są dobre , coprawda różnie sa eksploatowane , jedni maja prawie nówki po latach inni zorane po kilku miesiacach uzytkowania, ja osobicie nie ryzykowałabym ....
Jestem w stanie dac do ok 2,5 tys. Jak kupowałam to Peg perego GT 3 był w komplecie za 3,3 tys...to juz mnie przerosło jak na wózek ...

Choc moglam kupic ...lepiej bym na tym wyszła...

Ostatnia edycja:
Peg perego GT 3 to ten 3kolowy??wlasnie z uzywka roznie bywa;/...ja niestety nie dalabym za wozek 2,5tys bo maz by mi nie pozwolil;-(mysle ze 1,5 to i tak duzo jak na rzecz na 2lata...

ja też nie dałabym więcej jak 1500zł :szok: tym bardziej, że gondolka jest używana 6 m-cy a później przechodzimy raczej na lżejsze wózki spacerowe ;-)

Wózka używanego bym nie kupiła, pomimo ze to po dziecku, ale z eksploatacją może być różnie.

a dziewczyny tak z innej beczki jakie macie auta jak juz macie maluchy??bo ja chce zmeinic na cos innego bo mam sportowe auto 2drzwiowe przez co ciezko mi jest corke wsadzac do fotelika...myslalam nad mercedesem A klasy bo jest maly kobiecy ale ja zmieniam zdanie co chwile tj przy wozkach...doradzcie cos...

tenn Gt3 jest cięzki i duzy po złozeniu ale podoba mi sie ....nie ma idealnego jak dla mnie

Gie-oska wejdź sobie na stonę bobowózki.....tam jest duzy wybór , a na allegro jeszcze wiekszy .

Jest np taki wózek polski Polaka co jest taki trzyfunkcyjny fajnie wyglada i cena bardzo przywoita ...jak znajde to ci dam linka ...

Ja mam od niedawna Tucsona i wkładanie dzieci do niego to bajka ...pod tym katem tez patrzyłam , bo ja mam problem z kregosłuperm....teraz nie mam problemów przynajmniej przy wkładaniu dzieci ...nie musze sie schylac

reklama
Gosia u nas akurat z autami mamy w miarę dobrze, jeżeli chodzi o pojemność i nigdy nie miałam problemu z wózkiem etc. Moje autko to VW Passat kombi, mąż kupił mi na rocznicę ślubu i później przydał się jak urodziłam synka a mąż ma Renault Lagunę tez kombi, kupiliśmy w zeszłym roku jak wyszedł nowy model więc trudno mi powiedzieć, czy będzie bagażnik pakowny :dry:

Do góry