reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bada się dziecku płyn w karku, wtedy wyklucza się wadę min zespołu Downa . Płyn ten zanika po 14tygodniu ciąży. Pamiętam, ze miałam to z synkiem robione. Są pewne wytyczne w jakiej skali wynik musi się mieścić by wszystko było ok.

reklama
Bershka wspolczuje..ja tez nie cierpie takich sytuacji bo wiem jak te babki zareaguja ze one czekaja w kolejce a Ty sobie przychodzisz i wchodzisz...a ty masz prywatnego gina??
Anufifi a kto nas ochrzani ja my same na tym forum hehe a BERSHKA nie ma nic przeciwko temu naszemu gadaniu;-P...anufifi a twoje auto to automat?jaki silnik i rok??

Tak Gosiu, prywatnie chodzę. A automat polecam i to bardzooooo :tak: sama mam w pasaciku i dziwnie mi sie jeździ bez ;-) heh, można np. bez problemu jeść w czasie jazdy :-D:-)

Ja mam benzyne rocznik 2008 manualna skrzynie ...

Nie robiałm napewno tego badania , ale moze sa wskazania kiedy trzeba robic ...bo chyba by mi gin powiedział....

Bershka wiem o czym mowisz tez mam automat i manualem nie umiem jezdzic...to skoro chodzis prywatnie to chyba nie ma problemu abys poszla jutro zajmiesz sobie kolejke i juz;p...a to badanie chyba powinno zawsze byc przeprowadzane moim zdaniem

Nie ma anufifi zadnych wskazań. U nas to normalne badanie. Moze miałaś robione tylko lekarz nie poinformował Cię o tym,sama nie wiem :confused::dry:

Bershka wiem o czym mowisz tez mam automat i manualem nie umiem jezdzic...to skoro chodzis prywatnie to chyba nie ma problemu abys poszla jutro zajmiesz sobie kolejke i juz;p...a to badanie chyba powinno zawsze byc przeprowadzane moim zdaniem
problem w tym, ze u nas nie ma kolejek. Są zapisy na określony dzień i godzinę i to z wyprzedzeniem 2 tygodniowym :szok: Może zacznę udawać jakieś bóle :-D

reklama
Do góry