reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej!

witam po weekendzie :-)
trzymajcie kciuki dzis wieczorkiem!

co do mutsy to polecam, jedyny minus to maly kosz ale mozna dokupic wiekszy jak ktos potrzebuje.
przy drugim tez napewno mutsy zostanie!

Anufifi czekam na zdjecia antresoli ;-):tak:

Ja narazie zmykam, musze troche posprzatac-wykorzystac czas, ze Macia nie ma w domu i ze nie bedzie mi pomagal. Potem zajrze!

widzisz ANUFIFI wszyscy chca juz od Ciebie zdjecia antresoli i salonu hehe..nie masz wyboru dzis musisz zrobic!!:-):-)
Kicia a ile wazy ten Twoj musty i jaki to model bo juz nie pamietam??
madzia3 mi tez sie podoba pliko p3 ale te male kolka mnie odstaraszaja...mialam przy corce takie kolka i nie polecam teraz dlamnie podstawa to pompowane kolka
Bershka daj zdjecia swojego chicco...
Pyszczek dla mnie nie ma roznicy kiedy bobas sie urodzi wazne zeby bylo zdrowe i najlepiej za 9mcy;-)
Anufifi twoj speedziak byl u ciebie od nowosci??nie moglas go wymienic na gwarancji skoro ci sie zepsol??i slyszalam ze gondola quiiny jest malutka;-(
Czyli moje 3kolowe graco mowicie ze to porazka...??

no ja niestety nigdy nie trzymam paragonów , ani dokumentów , a kupiłam nówke w pełnym komplecie z wszystkimi mozliwymi dodatkami i buzerami ....M go naprawił i sprzedałam go kolezance , jak mówie ...każdy ma inne wymagania i ona chetnie go wzieła bo moje minusy dla niej minusamui nie były ...

a własnie ...wczoraj u mnie była ze swoją miesięczna córeczka ....powiem wam że myslałam ze sie w zwiazku z tym że to dziewuszka będe chciała pokichac , a potem z mężem stwierdzilismy ze chłopcy równie kochani....ehhh chyba oboje sie juz nie mozemy kolejnej kruszynki doczekać ....
Ja za tydzien w pon do gina ...i ja znów mam nadzieje ze może kolejny cykl bedzie udany....ehhhh znów sie zacznyna

Berschka to styl peg perego Atlantico który miała przy Filipie i uwielbiałam do tego stopnia ze jak mi ukradli a chciałam taki dla Tomka to mimo że go juz nie produkuja obdzwoniłam wszystkie sklepy i znalazałm ...chyba ostatni i mam .....:) i napewno sie jeszcze przyda .....ale znając siebie nie odmówie sobie kupienia nowego jak by co :-)...jeszcze jakiegos innego

reklama
zgadzam sie wszystkie male dzieciaczki sa super;-)
anufifi a jak sie spisuje speedi u twojej kolezanki zadowolona jest??

Do góry