reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiki co u Ciebie Kochana, odezwij no się ;-) ja też miałam problem z moim M bo zapomina sobie, ze trzeba mnie czasem przytulić, pocałować etc. Dla niego to takie normalne, że aż tego nie robi :-) miałam przez to dołki, nic mu nie mówiłam bo zawsze jak poruszam takie sprawy to mówi, że jestem taka sama :sorry2: ale wczoraj wieczorkiem naprawiliśmy swoje stosunki...ciekawe na jak długo :confused::dry:

reklama
Gosiu a polecam Ci jak nie lubisz dużych aut samochód Hondę Civic 5 drzwiową, ten najnowszy model....marzę o tym autku :) :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

anufifi juz nie bede zasmiecac obiecuje;P..a tak na marginesie to ja mam hundaia tes ale coupe hehe a ta Twoja terenowka super jest...
Bershka nawet mi nie mowi o tej hondzie ja tez na nia choruje;-)ehh

Uwielbiam to autko :) Terenwóka to to moze nie jest ale taki suw...terenowy to ma mąż i to on mnie zaraził na duze auto ....ale on to ma taka typowa terenówe bo to pasja jego jezdzic po błotku hehe...

faceci są tacy niedomyślni :confused: :crazy::wściekła/y:

wiecie co ? zadzwoniłam 10 min. temu do swojego ginka i zapytałam się kiedy ma mi zamiar zrobić przeziernośc karkową bo z tego co pamiętam robi się do 13tc a u mnie juz 12 tyg. Powiedział, ze mam pilnie przyjść jutro między pacjentkami :no: matko! jak ja mam to zrobić :confused: tak ot przyjść i powiedzieć Hallo teraz ja wchodzę ? :-D:-) czemu ja mam zawsze jakieś akcje z tymi wizytami :angry:;-)

reklama
Do góry