reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ptasiorku, jeszcze kaca leczysz? Wiesz, że zawsze jak spojrzę na zdjęcie Ślicznoty w Twoim podpisie to widzę tam w tle test ciążowy... Jakoś tak mi się kojarzy

reklama
Witam... jakoś odżywam powoli po imprezowej sobocie ;-)
ARABELLA :-):-) A kaca mam :-(, aż haftnęłam dziś po śniadaniu :-pdo tego wcale dużo nie wypiłam, ale dym papierosowy tak na mnie działa.... jak jest najarane w knajpie, to mam na 2 dzień zatrucie nikotynowe, chociaż nie palę :wściekła/y:Chcę, żeby było tak jak za granicą -zakaz palenia w lokalach :tak:
Spać mi się chce, a muszę jeszcze z mężusiem podziałać w alkowie ;-), bo mi test owu wyszedł dodatni :tak:

Anufifi, dobrej nocki!

Ja ostatnio mniej tu zagladalam, duzo serduszkowalam i jakis mniejszy napor na ciaze czuje...Moze w ten sposob sie uda. synka od czwartku "sprzedalam" moim rodzicom(opiekunka prosila o tydzien wolnego), wiec ma ferie nad samym morzem. I o dziwo, jak na 2.5 latka w ogole nie zauwaza, ze nas nie ma przy nim, nie ma czasu. Czasem jest mi przykro, ale z drugiej strony to dobrze, mniej stresu dla nas wszystkich. . W pracy duzo roboty, na wolnym siedzenie przy telefonie by pomoc nowej pracownicy, chodze zmeczona, w pracy w ciagu 12 godzin nie zawsze mam czas zjec. Moj maz ostatnio mowi-jak chcesz byc w ciazy jak nie masz czasu porzadnie odpoczac, zaczynam sie bac o Ciebie, a ja wtedy zlapalam sie na mysli, ze w ciagu ostatniego tygodnia w ogole nie myslalam o ciazy, bo bylam zajeta praca...Ciaza zeszla na drugi plan, tym bardziej, ze na bb nie zagladalam...Ale mam nadzieje, ze to pomoze! Rodzice mieli odwiezc Macia w srode, ale zostanie u nich do niedzieli, wiec mamy z mezem duuuzo czasu dla siebie! Moze to bedzie TEN cykl! Tylko mam obawy, bo podczas pierwszej ciazy bralam luteine na wywolanie @ bo mialam zachwiania, ale zamiast @ 2 tyg po jej spodziewanym terminie okazalo sie ze jestem w ciazy, a teraz nie biore bo cykle mam regularne, i przeszlo mi przez mysl, ze moze ta luteina spwodowala ze zaciazylam, i ze teraz bez niej nie da rady...

No tak, jak mnie tu nie ma to dziennie kilka stron postow, jak jestem to glucha ciiisza...
Ale wybaczam i zmykam spac i Wam zycze kolorowych snow. A ze jutro mam wolne, dziecka w domku brak, to zajrze dow Was na kawke, Inke oczywiscie! Papa

Hej Dziewczyny! :)

I ja się melduję po weekendzie :-) Ale jestem w dobrym humorku, bo mój faworyt - "Slumdog. Milioner z ulicy" zdobył 8 Oscarów!!! :-D Polecam Wam ten film, poruszający, inny, niezwykły! :)

Ja w weekend też nie miałam czasu za bardzo na myslenie o starankach. U mnie na razie objawów brak, poza tym że od kilku dni boli mnie brzuch jak na @..... A powinna przyjść dopiero w piątek najwcześniej więc nie wiem :sorry2:

Buziaki dla wszystkich! Ja teraz troszkę będę, ale potem śmiagam na uczelnie i dopiero będę popołudniową porą :tak:

Dzień dobry...

To to kochane zaczynamy nowy tydzień ...
Mam nadzieje na dobre wieści w nim , ....
Ja miałam bardzo udany weekend ....

Agatka oby choroba całkiem odpusciła u Was

Sylwuś ty masz męzusia lada momennt ...więc nic więcej Ci nie trzeba

Kiki mam nadzieje ze cos się u Ciebie posunęło w dobrym kieruku

Kicia czekam na wieści od gina

Beti oby jak najmniej skutków ubocznych

Pyszczek ...ty wiesz....;-)

Ptasiorek strzała w 10 zyczę :tak:

Royanna ...może faktycznie to ten cykl:tak:

Margaritta zaglądaj tu częsciej

Arabella pozdrawiam

Gie-oska jak samopoczucie ?

Aguś , Jarzebinko, Berschka , Kiki , Madzia radości dla was z waszych fasolek

ehhhh to był trening pamięci :)
mam nadzieje że pominelam nikogo ...to było ryzyko wymieniac wszystkie

A teraz kawa ...
images
.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!!wrocilam po weekendzie...szkoda ze wolne tak szybko mija a tydzien pracy sie tak strasznie dluzy ale coz zycie;P
Beti i royanna milo ze znowu zagoscilyscie na forum...
Anufifi i jak ze zdjeciami od Ciebie kiedy bedzie hee??jak sie spalo na antresoli??
Pyszczek to ze pobolewa brzusio jak przy @ nie znaczyz e nie jestes w ciazy;P mnie tez bolal brzuch jak na @ i sie okazalo ze w ciazy jestem;p
ja jeszcze tydzien musze czekac i sie okaze czy sie udalo za fasolkowac czy nie...tez nnie mam zadnych objawow??codziennnie sprawdzac czy cycuchy bola ale niestety nie;-(...to czekanie jest dobijajace ehh
dziewczyny a co myslicie o takim wozku...
Graco Leisure AirPlus Travel System BN on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 01-Mar-09 11:01:54 GMT) to jest graco z pompowanymi kolami...jedyny model co by mi odpowialam i mam mozliwosc go kupienia...i dobry jest bo mozna travel system zrobic... czekam na wasza opinie!!!

ANUFIFI chetnie sie tej inki napije<mniam>... ale u nas pogoda odwilz i wszystko plywa hehe..a wczoraj jeszcze snieg padal i ledwo autem jechalam....MY CHCEMY WIOSNE:-)

Kobietki :)
I ja sie melduje na porannej kawce :) a raczej herbatce, bo kawke pijam od swieta-nie przepadam. Ale herbate barrrdzo lubie :)

reklama
Gie-oska ....dla mnie ten wózek odpada ...jak juz trzykołowy to ze skrętnym kołem . a tak to nieeeee.....a przez to koło musi byc wielgasny po złożeniu ...nie wydaje sie byc wygodny....

Do góry