Kredka- mi tez caly czas wychodza pozytywy, a wczesniej mialas slabsze testy i pozniej zrobil sie pozytyw i juz zostal tak ze do teraz ci pozytywy wychodza ? Bo moze tak byc , widzisz ja tez tak mam, w ogooe to tez od testow zalezy, bo z one step mi nie wychodzi zawsze a wondfo to pozytyw w wiekszosci ,i do 3 dpo robilam i dalej mialam pozytywy, a robisz pomiar temp?
Babygirl-to super ze juz po
! Pokaz tempki
, a ile masz po pozytywie owu?
Luisa-zatestuj moze cos wyskoczy lub nie, oby wpadki nie bylo ale wszystko sie moze zdarzyc, na forum mi sie rzucila ostatnio dziewczyna ktora z 7 dni przed owu zaszla w wielkim szoku bo własnie z przerywanego chyba maz nie zdazyl lol, to sie nazywa determinacja plemnika [emoji23]
Ana powodzonka!szybkiego lekkiego porodu napewno w koncu uwierzysz
Anija-ja daje 1 tabl , przez 10 dni a pozniej 2 tabsy szyszek az do owulki , ja mam te 420czy tam450, ja podaje na raz wieczorem,
Leeleeth a ty jak tam ??
Szczpypiorkowa-wspolczuje, oby szybko przeszlo, o matko tak sobie mysle jlna co ja die tu porywam widzac co ty masz za akcje - przeciez tez mam roczniaka- czy mi sie chce przez to wszystko przechodzic [emoji23] musze pomyslec haha
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom