reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny zaraz mi rozsadzi głowę. Przysięgam. Takiego bólu głowy nie miałam w żadnej z ciąż i zaczynam się stresować...
Do tego kłuje, ciągnie, pika...

Ja nie panikuje bo naorawde jestem do tego ostatnia osobą ale czy ktoś tak miała?! To są jakieś migreny ciążowe chyba [emoji31]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
dziewczyny ale to są te same szyszki
Link do: Szyszka Chmielu ta też ma zawartość 105 mg suszonej szyszki, 420 mg to ma " Wyciąg z suszonej szyszki chmielu w przeliczeniu na suszoną szyszkę chmielu"

a te od anija to te same, Link do: SZYSZKA CHMIELU 30 TABLETEK - DomZdrowia.pl i tez jest mowa o 100mg.

to sa te same opakowania, ten sam producent..
Popatrz słońce że w pierwszym linku producent podaje dwie opcje swojego produktu. Że są dostępne 105 i 420mg. W w tym drugim jest tylko jedną opcja. Stąd różnica ;)

Dziewczyny zaraz mi rozsadzi głowę. Przysięgam. Takiego bólu głowy nie miałam w żadnej z ciąż i zaczynam się stresować...
Do tego kłuje, ciągnie, pika...

Ja nie panikuje bo naorawde jestem do tego ostatnia osobą ale czy ktoś tak miała?! To są jakieś migreny ciążowe chyba
emoji31.png

Kompres na czoło i połóż się z nogami wyżej uniesionymi.
To na pewno nic groźnego. Stres,zmęczenie,zła dieta. Może źle spałaś?
Napij się meliski i spróbuj to przespać ;)

Kompres na czoło i połóż się z nogami wyżej uniesionymi.
To na pewno nic groźnego. Stres,zmęczenie,zła dieta. Może źle spałaś?
Napij się meliski i spróbuj to przespać ;)
Ja nie śpię [emoji23] moja roczna córka ma apokalipse zębową i nie ma szans na odpoczynek w ciągu dnia i nocy :)
Maz w pracy a ja sama więc też ciężko może jak zaśnie... [emoji41]

Tak właśnie zrobiłam, nogi do góry i leżę... Mam nadzieję że przejdzie, pogoda cudowna na zewnątrz. Ale głowę naprawdę chyba zaraz mi rozsadzi :/

No i masz odpowiedź dlaczego boli. Jesteś przemęczona i nie wyspana,a twój organizm i tak pracuje na wyższych obrotach. Spróbuj odpocząć. Może ktoś może Ci pomóc w opiece nad dziećmi.
A jeśli Ci mocno dokucza to coś weź przeciwbólowego. Ale poczytaj co jest bezpieczne dla Ciebie,bo ja nie wiem.
Albo spacer z dziewczynami na świeżym powietrzu też powinien być ukojeniem.

Ja zaraz zabieram mojego łobuza na dwór. Niech się wyszaleje bo ostatnio tylko szkoła i dom i już małpiego rozumu dostaje. Zmeczy się to się uspokoi ;)

reklama
Kredka- mi tez caly czas wychodza pozytywy, a wczesniej mialas slabsze testy i pozniej zrobil sie pozytyw i juz zostal tak ze do teraz ci pozytywy wychodza ? Bo moze tak byc , widzisz ja tez tak mam, w ogooe to tez od testow zalezy, bo z one step mi nie wychodzi zawsze a wondfo to pozytyw w wiekszosci ,i do 3 dpo robilam i dalej mialam pozytywy, a robisz pomiar temp?

Babygirl-to super ze juz po :)! Pokaz tempki :) , a ile masz po pozytywie owu? :)

Luisa-zatestuj moze cos wyskoczy lub nie, oby wpadki nie bylo ale wszystko sie moze zdarzyc, na forum mi sie rzucila ostatnio dziewczyna ktora z 7 dni przed owu zaszla w wielkim szoku bo własnie z przerywanego chyba maz nie zdazyl lol, to sie nazywa determinacja plemnika [emoji23]

Ana powodzonka!szybkiego lekkiego porodu napewno w koncu uwierzysz :)

Anija-ja daje 1 tabl , przez 10 dni a pozniej 2 tabsy szyszek az do owulki , ja mam te 420czy tam450, ja podaje na raz wieczorem,

Leeleeth a ty jak tam ??

Szczpypiorkowa-wspolczuje, oby szybko przeszlo, o matko tak sobie mysle jlna co ja die tu porywam widzac co ty masz za akcje - przeciez tez mam roczniaka- czy mi sie chce przez to wszystko przechodzic [emoji23] musze pomyslec haha

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry