reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny. Późno już piszę pewnie mi dziś nie odpiszecie. Podajecie waszym Panom szyszki chmielu-ile mg? Ja kupiłam takie z melisa i rumiankiem ale to chyba kiepskie i domówiłam same chmielowe. Te pierwsze samego chmielu mają 100 i pisze na nich że tylko 1 na dzień a te co zamowilam mają chyba też 100 ale max 6 można.

reklama
Tez tak myśle, aczkolwiek cieszę się ze
Mogę wam pomarudzic ;D

Nie ma jak planować ciąże i jednocześnie drzeć na myśl o wpadce :p welcome to my world :p
Spoko, miałam to samo. Wszystkie objawy ciążowe, też się śmiałam, że wpadłam planując ciążę hehe ale nie wpadłam jednak :p psychika lubi sobie z nas jaja robić ;)

Hej Dziewczyny:) podczyruhe Was czasami i szczerze kibicuje każdej z osobna. Nie wymienię wszystkich by nie pominąć kogoś. Termin mam na 6 marca. Więc już prawie. Bardzo się boję i stresuje. Bóle mnie łapią i puszczają. Moja księżniczka została poczeta przez przypadek w sama owu. Jeden stosunek bez zabezpieczenia.... Powiedziałam że uwierze w Moje Marzenie jak urodze. :) bardzo serdecznie Was pozdrawiam. Odezwę się napewno po porodzie :*:*trzymajcie kciuki prosze
Ana87 ale to zleciało dopiero co pokazywałaś test a tu już rodzisz
Kciuki za szybki i bezbolesny poród i zdrowa piękna księżniczkę mamusi Pozdrawiam serdecznie

Wyglada, ze to samo. Kiedyś Imama potwierdzała, ze powinno się brać 1 tabletkę/dobe. Z uwagi, ze mąż bierze tez lukrecję to odpuściłam temat. Mysle, ze możesz pomyśleć o zwiększeniu dawki zwłaszcza jeśli na obniżenie testosteronu mąż bierze tylko szyszki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wyglada, ze to samo. Kiedyś Imama potwierdzała, ze powinno się brać 1 tabletkę/dobe. Z uwagi, ze mąż bierze tez lukrecję to odpuściłam temat. Mysle, ze możesz pomyśleć o zwiększeniu dawki zwłaszcza jeśli na obniżenie testosteronu mąż bierze tylko szyszki.

Dzięki A ja tego zamowilam 3 opakowania!

Już kiedyś była o tym mowa tutaj, to chyba jakiś błąd jest bo wszędzie piszą o jednej a tutaj aż 6. Rąbnęło im się chyba

Hej Dziewczyny:) podczyruhe Was czasami i szczerze kibicuje każdej z osobna. Nie wymienię wszystkich by nie pominąć kogoś. Termin mam na 6 marca. Więc już prawie. Bardzo się boję i stresuje. Bóle mnie łapią i puszczają. Moja księżniczka została poczeta przez przypadek w sama owu. Jeden stosunek bez zabezpieczenia.... Powiedziałam że uwierze w Moje Marzenie jak urodze. :) bardzo serdecznie Was pozdrawiam. Odezwę się napewno po porodzie :*:*trzymajcie kciuki prosze

Trzymam kciuki za Was, czekamy na zdjęcia Królewny

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Anja bo tam w tych twoich jest 100 mg szyszek na tabletkę a te co Gosica ma i ja również dawałam to 450 mg w jednej. Stad ta różnica.

Do góry