reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Będę Wam kibicować na pewno!:-):-):-):-):-)
Dziewczyny, mam dziwną dolegliwość:-D:-D:-D, otóż miewam sny , w których wide jaka płeć bedzie miało dziecko. Wiem, że to brzmi śmiesznie i nikt nie chce mi wierzyć ale miałam juz takie dwa przypadki, kiedy lekarze sie pomylili,a mój sen nie. Wczoraj śniło mi sie dzieciatko kuzynki, kuzynka rodzi za miesiąc. Według mnie bedzie chłopiec, zobaczymy:-D:-D:-D. Ja pomału zaczynam w to wierzyć, a jak kuzynce się sprawdzi to juz całkiem uwierzę. :cool: Fajnie byłoby mieć taki dar.
Co Wy na to?

reklama
cześć dziewuszki , noc super choć z Filipem więc troche ciasno :)

Kiki ...przecież wszystko było dobrze ..tak nagle nie może sie zepsuc na dobre...ściskam mocno ...nie wiem za bardzo co doradzic....

Dziewuszki ja tez mam troche roboty wiec bede dopiero wieczorkiem

Buziaki

dzień dobry:-):-):-)
ale mam tyły:confused::-)
może jakieś małe streszczenie?:rofl2::-):rofl2::-)
no dobrze idę trochę poczytać:-)

ale naczytałam:-):-)
przepraszam, że nie napiszę do każdej z osobna ale już mi się wszystko pomnieszało:-):-)
ale jestem w temacie:-):-)
u mnie bandżaj dalej na całego, remont wykańczajacy, ale aby do marca to powinno się trochę uspokoić, rano do pracy, potem remont, w między czasie pazurki i banery dla firm i padam, jeszcze nie przyłożę dobrze głowy do poduszki, a już śpie:-):-)
od jutra zaczynam brać bromek,w 4dc, jak przeczytałam skutki uboczne to się przeraziłam:szok::-) ale jak będę się tak źle czuła jak tam pisze i jak mówiła ginka to idę na zwolnionko, a wtedy nie opędzicie się tu ode mnie:-):-):-):-)
apropo fotonków ciążowych:-) jak byście kiedyś chciały profesjonalne w studio to my się tym też zajmujemy:-):-):-)także zapraszam:-):-)
wielgachne buziaczki śle dla każdej z
Was:-):-)

Witam i .... zraz spadam na imprezę.... czy dziś wieczór wreszcie będzie cholerna owulka, nie wiem :baffled::confused:.. ale jedno wiem, nie będę trzeźwa :-D i dziś wieczór mam ją gdzieś ;-):-)

bravo!!:-):-) baw się dobrze kochana:-):-)
ja dziś jedynie to mogę się lodem zadowolić:-):-):-):-)
hmmm idę po mężula:-):-):-)lody z bitą śmietaną też są fajne:-):-):-)

reklama
Do góry