reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
no tak, jak ja mam dziś chwilkę wytchnienia to wszystkie sobie idą:-p:-):-)
to ja też dalej idę:-p:-)
buzia:-)

witam koleżanki
Ja wieczorkiem postaram się do was zajrzeć i popisać z wami troszkę:tak::happy:
Pozdrawiam serdecznie
miłego wieczorku!
;-)

No ładnie, co za pustki!:-D Właśnie wyczytałam, że to, że serduchowałam trzy dni przed owulacją, wcale nie oznacza, że urodzę dziewczynkę. A ja taka pewna już byłam!:-D Kurcze to jak to jest, ile mogą żyć męskie plemniki?
Dziewczyny gdzie Wy sie podziewacie?:angry:

ja kochane moje idę się szorować i lulu bo smarkata jestem dziś niemiłosiernie:-:)-)
buziaczki na dobranoc:-):-)

Czesc Babki ;)
Pusto TU...kurcze blaszka...:-D
Wszytskie niedzielnie odpoczywają choc juz taka pora ze moze i spać poszlyscie,
My niedawno wrocilismy od rodzicow :)))
Mamusia wcisnela wałowke na caly tydzien:)))Kochana mamusia....warunki pogodowe marne bo snieg sypie a ja autkiem wracalam wiec jechalam 30 na godzine ;)))))
Dobra Laski buziaki w cycacki :))))

No i przeczytalam wszystkie zalegle posty! Nie gniewajcie sie, ze nie odpisze kazdej z Was osobna, ale nie dam rady...Za duzo tego.

Anufufi-piekne zdjecie! Ja tez mam sporo ciazowych ale zadnego tak profesjonalnego. Cudowne!
Madziu, lekarze chyba wiedza co dla Ciebie najlepsze, w razie watpliwosci idz do gina z tym lekiem, niech sprawdzi sklad. Ale nie stresuj sie.
Kiki, bedzie dobrze, w kazdym zwiazku, zwlaszcza z duzym stazem sa spiecia i kryzysy. Tylko musisz dazyc do rozmowy, bo milczenie oddala.
ie

Co do wozkow, ja z Maciusiem mialam firmy Roan i teraz jak zaciaze to tez z niego skorzystam(chyba ze okaze sie, ze gondola nie miesci sie w windzie. Po przeprowadzce nie uzywalam, tylko sporadycznie spacerowke). Ma duzo plusow i pare minusow, ale nie mam kasy aby go zmienic. Minusem jest brak raczki przekladanej i dosc duze rozmiary, ale plusem duuuza gondola, pompowane kola(chociaz 2 razy nam zrobila sie dziura!!!), spacerowka rozkladana na plasko.
I na razie tyle ;)

reklama
Dziewczynki ...ja wpadam tylko życzyć wam miłej nocki i zmykam do mojego gniazdka ...tam tak miło że chętnie bym nie schodziła....

Od jutra jestem na posterunku od 9 i zapraszam na kawę ...INKE..tymczasem dziewuszki dobranoc

Do góry