reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Madziu wspolczuje Ci tego co przeszlas..niektorzy lekarze nie maja powolania i Ty chyba na takiego trafilas;-(niestety nie odpowiem Ci czy antybiotyki nie zaszkodza ale lekarz ktory Ci je przepisywal powinien ci powiedziec czy mozna je stosowac w ciazy...ktory to tydzien u Ciebie??glowa do gory bedzie dobrze;-)
Bershka zapraszam na paczusia i faworki;-)
Ja juz dawno po dentyscie zaprzyjemnie nie bylo ale u dentysty z regoly nie jest przyjemnie ale na szczescie juz leczenie zakonczone;-))
uciekam narazie delektowac weekendem;-)bede pozzzzzzzniej...a gdzie reszta towarzystwa??
Anufifi pewnie lezy na nowym materacen na antresolce;-)

reklama
Witam się popoludniowo.

Taaaaa jak w pracy są to ruch na BB ze hej- a teraz do domow poszly to juz czasu nie ma :dry::-D

madzia polska słuzba zdrowia:dry: bidulko niewiele Ci mogę pomóc i ja- a nie chce zle doradzac.Odpoczywaj.Buzka.

Becia pozwolisz ze nawet nie skomentuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anufifi uwazaj na tej antresoli:-p

kiki oj tam z facetami zawsze cos- trzeba pamietac wtedy,ze to tylko faceci- takie niezbyt rozgarniete istotki;-) Potrzeba rozmowy i to czasem nie jednej.... bedzie dobrze kochana... przeciez nie jest az taki "...." zeby Cię z 4 dzieci zostawił- kocha je tak jak Ty- minie mu.Nie nerwuj się tylko zbytnio:tak:

A Wy tu dzis widze wózki na tapete rzuciłyście:-D No cóz- nie wypowiem się, bo kupilam wózek małej tu- lekki , zwinny, dla mnie bomba-mała tez nie narzeka.No i najwazniejsza folia przeciwdeszczowa- na typowa irlandzka pogode-oni juz wiedza jak wyposazac swoje wózki :-D

Asus moze tak znalazłabys moment dla nas:sorry2: ja to "głodna" wieści jak sie chowa mały chłopczyk:sorry2:

Wszystkie kobietki pozdrawim serdecznie.

Udanego weekendu.

Trochę wiosny dla Was , bo do nas juz przyszla malymi kroczkami:tak:

%C5%BConkile.lpg.jpg

Madziu przykro mi , że tyle przeszlaś, ale nie martw sie napewno będzie dobrze ...Mimo że często na lekach jest napisane że nie mozna stosować w ciazy to nie każdy odrazu szkodzi...Może zapytaj swojego ginekologa ?????

Dziewczyny materac mam ...ogólne przemeblowanie zrobione ..ale co sie ruszyło to bajzel więc troche sprzątana jeszcze jest zwłaszcza że ja chomik jestem i mam pełno bibelotów :baffled:...Ale dzisiaj spie na antresoli ....szaleństw nie będzie bo Filip dwie noce ma obiecane spać z nami :) hehe....

KIKI ty się nie martw za wczasu...Ja ci powiem tylko że dwa lata temu mielismy bardzo duzy krysys... ...było ciężko i wtedy sytuacja wydawała mi sie beznadziejna ....dzisiaj jest naprawdę super....pomogła długa rozmowa ....i to polecam....

KICIA ten własnie wózek tez mi się podoba...musze sobie go obadać w sklepie

Ostatnia edycja:
Madziu współczuję sytuacji, ale nie denerwuj się, bo stres szkodzi, pamięaj o tym i trzymaj się ciepło ;-)
Anufifi Filipek ma dwie nocki obiecane z Wami?? Już bardziej bym Tomusia podejrzewała, bo mniejszy i w ogóle. Ale widac i że dla starszego to atrakcja :-)

Margaritta no szkoda że się z Tobą mijamy :baffled: wcześniej faktycznie ruch był jak na jarmarku :-D Pozdrawiam!

czarodziejka witam,jestem tez tu a tak to pustki

witam pozostale dziewczyny jak jedna pokolei!

anufifi i jajk nocka na antresoli .napewno super jak tak dlugo odsypiasz...

madziu bedzie dobrze lekarz wie co ci podawal.wiedzial ze jestes w ciazy to i odpowiedni antybiotyk ci dal..

kicia wozek bardzo ladny.wogle wszystkie te wozeczki co podalyscie stronki mi sie bardzo podobaly..

a dzisiaj cos zle mi sie snilo..mam metlik w glowie,moj wrocil z delegacji i nawet sie nie pokazal to jak mam z nim porozmawiac,wszystko do tylka,nie bedzie juz dobrze,niech mnie zostawi w spokoju i juz.jezeli nie potrafi nawet porozmawiac to co mam zrobic,jestem smutna nie moge spac bo sie stresuje...niech bedzie juz jutro bede wiedziala ze juz pojechal to bede sie miniej denerwowac,a tak to wiem ze jest blisko i nawet nie przyjdzie i to tak boli..

Dzień Dobry!:-):-D
Bardzo dziękuję za ciepłe słówka, bardzo:-). Cieszę się, że te złe rzeczy już za mną. Dzis już czuję się lepiej i cieszę się, że mogę troche u Was pobyć. Ostatnio tak się zastanawiałam czy powinnam tu jeszcze być, bo przecież jestem w ciąży a to raczej forum dla starających się, ale jak przeczytałam kilka postów (odpowiednich) to stwierdziłam, że nigdzie sie nie wybieram i zostaję. Mam jeszcze tydzień ferii, więc pewnie częściej będe sie udzielać. :-D
Trzymam kciuki za Was. Idę teraz przygotowywać obiad ale później napewno wróce.
A jeśli chodzi o ciąże to jestem w końcówce piątego tygodnia i mam nadzieję, że moja dzidzia ma sie dobrze.
A tak w ogóle czy orientujecie się ile żyja plemniki Y?:-D

reklama
Dziewczynki mnie to dzisiaj nie będzie pewnie, bo jestem u M w naszej firmie i pewnie cały dzień zleci, chyba że wieczorkiem wpadnę. Jutro postaram się coś więcej skrobnąć, ale tak na dłużej to najlepiej mi na tygodniu pasuje, zresztą na pewno same rozumiecie :-)
Pozdrawiam wszystkie Babeczki!!! ;-):tak:

Buziaki !

Anufifi - jak tam pierwsza nocka na antresoli?? :-)
Kiki - ściskam Cię mocno ;-)
Madzia - nigdzie nie idź, u nas jest fajnie :-) bedziesz nam kibicować ;-)

Do góry