reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Spokojnie tez mały zestaw można brać, ja tez wzięłam i nawet jeden aplikator na trzy razy da radę użyć [emoji41]

No żadna dziewczynka nie może być gorsza niż mój jęczybuła, normalnie nic nie powie tylko jęczy i płacze, nerwa mam na niego [emoji36]

Siostra przyjechała ze swoją niemal trzylatką, i poszły do sklepu a mała pierwsze co to na tutu sie rzuciła a mnie serce pękło na milion okruszków... [emoji174]

U mnie 19dc i jest podobnie, raz mi już wyznaczyło owu, potem sie wycofało i drugi raz pokazuje mi płodne. No cyrk normalnie, wczoraj na teście pokazało high wiec myśle sobie woow zaczyna sie dziać i tobie kolejny a tam duuupa blada zero cienia wtf? [emoji15]
Także przybij piątkę! Idziemy łeb w łeb tylko nie wiadomo dokąd [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Jeju ja Ci te tutu przyślę żeby Cię zaczarowac [emoji23] na marzę (!!!) o muchach i koszulach [emoji39]
Uważam, że każde dziecko i jego płeć ma swój urok ale dla równowagi powinno się mieć i chłopca i dziewczynkę żeby każdy był zadowolony [emoji41][emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Jeju ja Ci te tutu przyślę żeby Cię zaczarowac [emoji23] na marzę (!!!) o muchach i koszulach [emoji39]
Uważam, że każde dziecko i jego płeć ma swój urok ale dla równowagi powinno się mieć i chłopca i dziewczynkę żeby każdy był zadowolony [emoji41][emoji39]

Dzisiaj mam jakiś gorszy dzień, płakać mi sie chce i zero wiary ze kiedyś będzie to córeczka. Chłopcy mnie dziś zamęczają i mam już serdecznie dość tego dnia a to dopiero początek [emoji17]
No nic, trzeba sie zebrać w sobie i dalej walczyć [emoji1320]
Miłego dnia Laseczki

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Belle -zrob screena pokaz wykres! Moze bez owulacji jednak w tym cyklu? Ciezko cos powiedzieć bo nie widze jak to wyglada

Szczerze wam powiem ze ja w tym cyklu zuzylam prawie 2 opakowania replens [emoji23] wyszlo 1.5 tak dokladniej haha,ale te aplikarory to mega gowno , wszytskiego sie nieda wycisnac , ja to rozcinałam i mi na styk starczyło, ale denerwuje, wymyslili zamiast zrobic takie ala.proste strzykawki :/

Ja znowu bede zmieniac strategie jeszcze zrobie 1 cykl i konczymy , ale zrobie tylko lukrecja zurawina i BDM, i tyle
Nie chce juz mi sie zakeaszac kminic z ph, ogolnie to juz mnie meczy to wszystko i to mial byc nadz ostatni cykl ale chyba Jeszce jeden extra zrobimy zeby wykorzystac w pełni branie supli tyle czasu ,

W IE apokalipsa miasta i wiochy stoja bo napadalo kilka cm sniegu :D, dobrze ze bylam na zakupach wczoraj ale juz i tak bylo mega pusto , fartem udalo mi sie zgarnac 2 L mleka i jakis chleb [emoji23] ,po ziemniaki do innego sklepu musialam - sluchajcie puste polki doslownie [emoji85]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth- bedzie dobrze tyle robimy musi byc corka ! Ciekawa jestem jak Tobie wodfo beda pokazywac, mi najlepiej sie spr. Te one step zielone i mimo ze nie pokazuje pozytywa to widac jak sie kreska zmienia i juz wiem jaka co oznacza ile i ile mniej wiecej przed o

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nawet apka owu nie wyznaczyła,bo nie było skoku. Dobrze że ja narazie badam grunt także bez spiny. Może cykl bezowulacyjny? Znalazłam taki wpis:
"Testy owu pokazują tylko wzrost hormonu LH, który przepowiada owulację, ale wcale nie oznacza, że na 100% w ciągu najbliższych 24-36 h do niej dojdzie. Testy mogą być pozytywne, a owulacji może nie być. To czy owulacja była czy nie, można powiedzieć tylko na podstawie temperatury - oczywiście w warunkach domowych."
Hmm,pewnie dieta namieszała.Zobaczymy jak okres przyjdzie...
Mam czas na poznanie organizmu,bo szczerze powiedziawszy nigdy się aż tak nie skupiałam na cyklach i spostrzeżeniach.

@leeleeth uszy do góry!!! Nie wolno tak myśleć, ja swoje dziewczyny będę za chwilę wiązać za nogi do kaloryfera bo robią za całą grupę przedszkolna [emoji23]

@Miciur-ka przecież Ty w ciąży jesteś to co myślisz o kolejnych podejściach?! Będzie Tutu jak nic! Pink w brokacie[emoji39][emoji6]

@anija.82 no przecież męża uwielbiam [emoji23][emoji23][emoji23] he made my day[emoji23] zresztą to takie logiczne 8 samego dzień kobiet no to co innego ma być?! A my tu rozkminy [emoji23]

1519815213-e894e099e56346b4-aaaaaa.jpeg

A ja wam powiem zarcik. Owulacje powinnam miec 3 marca czyli w 16dc a wychodzi na to ze byla wczoraj czyli 13dc wiec jakbym celowala wg przepowiedni owulacji to trafilambym prosto w nia. Najlepsze jest to ze wg dlugosci cyklu od wczoraj powinnam robic testy. Przedwczorajszy zem zepsula i mi nie wyszlo a wczoraj dwie krechy takie

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry