reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Spokojnie tez mały zestaw można brać, ja tez wzięłam i nawet jeden aplikator na trzy razy da radę użyć [emoji41]

No żadna dziewczynka nie może być gorsza niż mój jęczybuła, normalnie nic nie powie tylko jęczy i płacze, nerwa mam na niego [emoji36]

Siostra przyjechała ze swoją niemal trzylatką, i poszły do sklepu a mała pierwsze co to na tutu sie rzuciła a mnie serce pękło na milion okruszków... [emoji174]

U mnie 19dc i jest podobnie, raz mi już wyznaczyło owu, potem sie wycofało i drugi raz pokazuje mi płodne. No cyrk normalnie, wczoraj na teście pokazało high wiec myśle sobie woow zaczyna sie dziać i tobie kolejny a tam duuupa blada zero cienia wtf? [emoji15]
Także przybij piątkę! Idziemy łeb w łeb tylko nie wiadomo dokąd [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Jeju ja Ci te tutu przyślę żeby Cię zaczarowac [emoji23] na marzę (!!!) o muchach i koszulach [emoji39]
Uważam, że każde dziecko i jego płeć ma swój urok ale dla równowagi powinno się mieć i chłopca i dziewczynkę żeby każdy był zadowolony [emoji41][emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Jeju ja Ci te tutu przyślę żeby Cię zaczarowac [emoji23] na marzę (!!!) o muchach i koszulach [emoji39]
Uważam, że każde dziecko i jego płeć ma swój urok ale dla równowagi powinno się mieć i chłopca i dziewczynkę żeby każdy był zadowolony [emoji41][emoji39]

Dzisiaj mam jakiś gorszy dzień, płakać mi sie chce i zero wiary ze kiedyś będzie to córeczka. Chłopcy mnie dziś zamęczają i mam już serdecznie dość tego dnia a to dopiero początek [emoji17]
No nic, trzeba sie zebrać w sobie i dalej walczyć [emoji1320]
Miłego dnia Laseczki

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Belle -zrob screena pokaz wykres! Moze bez owulacji jednak w tym cyklu? Ciezko cos powiedzieć bo nie widze jak to wyglada

Szczerze wam powiem ze ja w tym cyklu zuzylam prawie 2 opakowania replens [emoji23] wyszlo 1.5 tak dokladniej haha,ale te aplikarory to mega gowno , wszytskiego sie nieda wycisnac , ja to rozcinałam i mi na styk starczyło, ale denerwuje, wymyslili zamiast zrobic takie ala.proste strzykawki :/

Ja znowu bede zmieniac strategie jeszcze zrobie 1 cykl i konczymy , ale zrobie tylko lukrecja zurawina i BDM, i tyle
Nie chce juz mi sie zakeaszac kminic z ph, ogolnie to juz mnie meczy to wszystko i to mial byc nadz ostatni cykl ale chyba Jeszce jeden extra zrobimy zeby wykorzystac w pełni branie supli tyle czasu ,

W IE apokalipsa miasta i wiochy stoja bo napadalo kilka cm sniegu :D, dobrze ze bylam na zakupach wczoraj ale juz i tak bylo mega pusto , fartem udalo mi sie zgarnac 2 L mleka i jakis chleb [emoji23] ,po ziemniaki do innego sklepu musialam - sluchajcie puste polki doslownie [emoji85]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth- bedzie dobrze tyle robimy musi byc corka ! Ciekawa jestem jak Tobie wodfo beda pokazywac, mi najlepiej sie spr. Te one step zielone i mimo ze nie pokazuje pozytywa to widac jak sie kreska zmienia i juz wiem jaka co oznacza ile i ile mniej wiecej przed o

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nawet apka owu nie wyznaczyła,bo nie było skoku. Dobrze że ja narazie badam grunt także bez spiny. Może cykl bezowulacyjny? Znalazłam taki wpis:
"Testy owu pokazują tylko wzrost hormonu LH, który przepowiada owulację, ale wcale nie oznacza, że na 100% w ciągu najbliższych 24-36 h do niej dojdzie. Testy mogą być pozytywne, a owulacji może nie być. To czy owulacja była czy nie, można powiedzieć tylko na podstawie temperatury - oczywiście w warunkach domowych."
Hmm,pewnie dieta namieszała.Zobaczymy jak okres przyjdzie...
Mam czas na poznanie organizmu,bo szczerze powiedziawszy nigdy się aż tak nie skupiałam na cyklach i spostrzeżeniach.

@leeleeth uszy do góry!!! Nie wolno tak myśleć, ja swoje dziewczyny będę za chwilę wiązać za nogi do kaloryfera bo robią za całą grupę przedszkolna [emoji23]

@Miciur-ka przecież Ty w ciąży jesteś to co myślisz o kolejnych podejściach?! Będzie Tutu jak nic! Pink w brokacie[emoji39][emoji6]

@anija.82 no przecież męża uwielbiam [emoji23][emoji23][emoji23] he made my day[emoji23] zresztą to takie logiczne 8 samego dzień kobiet no to co innego ma być?! A my tu rozkminy [emoji23]

1519815213-e894e099e56346b4-aaaaaa.jpeg

A ja wam powiem zarcik. Owulacje powinnam miec 3 marca czyli w 16dc a wychodzi na to ze byla wczoraj czyli 13dc wiec jakbym celowala wg przepowiedni owulacji to trafilambym prosto w nia. Najlepsze jest to ze wg dlugosci cyklu od wczoraj powinnam robic testy. Przedwczorajszy zem zepsula i mi nie wyszlo a wczoraj dwie krechy takie

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry