reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka dzięki chyba już wszystko wiem :-)

Kurde powiem wam ze mam schiza heh ze wpadliśmy hah :( a sexy były w sama owu, ale bez finału w środku heh a mnie wszystko kłuje i dziwnie pika w środku chociaż szanse na ciąże są bliskie zeru to mam schizy i czekam na okres jak na zbawienie :/ psychika wariuje :/
Ja to samo miałam w grudniu. Wszystkie objawy wskazywały na wpadkę, też bardzo wątpliwą, no ale testy przed @ robiłam, głupia ja ;) okres przyszedł, a ja dalej wątpiłam czy to czasem nie krwawienie takie jak to w ciąży się niby zdarzają, że w terminie @ jest niby taki pseudo okres mimo ciąży. Oczywiście ciąży nie było :D

reklama
@Biedronka0506 czy masz dzieci, czy to Twoja pierwsza ciąża?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
To moja druga ciąża, mam syna ma 13 miesięcy :)

Zapomniałam napisać, że żadnych herbat dłuższy czas nie piłam.

A płeć już tam jest :) najważniejsze zdrowie :) w sumie fajnie mieć dwóch chłopców rok po roku- mam syna styczeń 2017 i teraz bedzie drugi dzidziuś z listopada 2018 :)

@Biedronka0506 mój synek też ze stycznia 2017, i tak też myślałam, ze by miał kompana do zabaw jakby był drugi synek :)Tylko, że mój mąż nie chce wiecej dzieci, dlatego córcia by się przydała dla matki ;)

1519804801-db770b47ae44969e-aaaaaa.png

Dziewczynki czy to jest ten słynny rephresh?

Hej dziewczyny. Nie jestem w ciąży. Wczoraj dostałam okres mąż się cieszy bo mówi że się lepiej przygotujemy. Zaczął pić lukrecje od zeszłego tygodnia i ole, jeszcze szyszek nie mamy. Ja od wczoraj tez lukrecje. Luisa ja też się zastanawiam czy czekać do kwietnia czy próbować. Wymyśliłam sobie ze będę mieć dziecko w 2018 a teraz myślę żeby się choć w 2018 poczęło.

Anija ja do kwietnia czekam bo nie mogę za bardzo rodzic z końcem roku przez operacje męża także najwcześniej mogę w styczniu stad ten kwiecień. I myśle bardziej się przygotuje pod względem supli diety i wagi heh ;)

Mihasia tak ten. Ja mam zamiar 1 aplikator na jeden cykl. Jak wyciskasz represh to końcówka nie chce się wycisnąć wiec ten kawałek zostawię na „ po owu „ tyle co nic żeby wyrównać pH a cały aplikator 3 dni przed

reklama
Co do żurawiny to
Mam teraz takie które odpowiadają 423 000 mg owoców. Czy to nie za dużo?

Miciurka czemu z OLE BYŚ zrezygnowała dla
Męża? Jaka dawkę ma tej Lukrecji i szyszek ? Bo mój bierze po jednej kapsułce
@Luisa2018 a co to za żurawina w takich dawkach? Pokaż
Witajcie dziewczyny :) kiedyś tu byłam ale przestałam pisać bo zaczęłam starać się poprostu o dziecko ;) dziś rano takie widoki :

Zobacz załącznik 840653 Dziś 34 dc, 4 cs :D termin według OM 1 listopada 2018
Mam synka z stycznia 2017 ;)
Życzę każdej spełnienia marzeń i trzymam kciuki :)
@Biedronka0506 cudowne wieści :)
Gratulacje i spokojnej ciąży.
My tu mamy taką prowadyrkę która rozpoczęła falę dwuch kreseczek. Na powiem więcej,to są kreseczki z wymarzoną płcią:D
Elena oooo podziwiam! Ja nie planuje! A jak bym miala 3 miec to bym szla na zywiol .Obojetnie czy chlopak czy dziewczynka.Majac juz parke jak dla mnie to kompletnie bez znaczenia.Choc chyba wbrew pozorom wolalabym chlopczyka.Moze dlatego ze ta moja mala to taka jedzula;p a dopiero 8 miesiecy ma strach sie bac co bedzie potem!!
A co u Was jak Julianka?

Biedroneczka gratulacje!!

Millo jak u Was jak Inka? No i jak sie dogaduja z braciszkiem()?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
@Maziajka chcesz nas zniechęcić do starań o dziewczynki? Że może wyjść "jędzula":D Ja to biorę. I tak sobie myślę że jak wytrzymujemy same ze sobą (jako te jędze)to możemy mieć tylko sprzymierzeńca w postaci córki.

Do góry