reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

1519815213-e894e099e56346b4-aaaaaa.jpeg

A ja wam powiem zarcik. Owulacje powinnam miec 3 marca czyli w 16dc a wychodzi na to ze byla wczoraj czyli 13dc wiec jakbym celowala wg przepowiedni owulacji to trafilambym prosto w nia. Najlepsze jest to ze wg dlugosci cyklu od wczoraj powinnam robic testy. Przedwczorajszy zem zepsula i mi nie wyszlo a wczoraj dwie krechy takie

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo z tą owulacja tj dramat!!! I weź tu traf idealnie w chłopca ehhh

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Ciężko trafić w dziewczynkę :( to jak wróżenie z fusów. 2-3 dni przed owu której de facto nie umiemy przewidzieć. Ja jeszcze owulacje poznam po szyjce ale wróżka nie jestem i czasu nie cofnę żeby zadziałać 2-3 dni przed he

Ciężko trafić w dziewczynkę :( to jak wróżenie z fusów. 2-3 dni przed owu której de facto nie umiemy przewidzieć. Ja jeszcze owulacje poznam po szyjce ale wróżka nie jestem i czasu nie cofnę żeby zadziałać 2-3 dni przed he
No dokładnie niestety prawda jest taka że większość kobiet w ze stosunku te 3/4dni przed nie zajdzie w ciążę. Znam to na własnej skórze za każdym razem tylko w czasie okoloowulacyjnym się udawało.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a wy o jakich godzinach robicie testy ovu? Ile trzeba trzymać mocz i nic nie pic wczesniej?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ale to samo można powiedzieć o chłopcach - teoretycznie np test pozytywny w poniedziałek i owu możemy być od 12h do 48h a ja miałam po ponad 48h... Do tego można test łatwo przeoczyć, ja np test zr tylko jakimś cudownym fartem o 9tej (gdzie raczej robilan tylko wieczorem) i wyszedł pozytywny a w 5h później NIC zero...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry