Elenaa
Fanka BB :)
A w jakim wieku masz dzieci ?Ja mam syna i córkę i chce zacząć planować córkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w jakim wieku masz dzieci ?Ja mam syna i córkę i chce zacząć planować córkę
Też tak miałam dopóki nie zaczęłam dzielić tabletek. Podobno magnez może się wchłonić w określonej ilości na raz, a reszta nie jest przyswajana. Dlatego ja jedną tabletkę dzielę na pół i te swoje 4 tabletki w ciągu dnia biorę 8 razy dziennie, pół tabl co ok godzinę. I faktycznie, po 3 dniach poczułam różnicę, a po 2 tygodniach różnica na plus w wynikach krwi.Boże co za paradoks. Od miesiąca suplementuje magnez ( nigdy tego wcześniej nie robiłam ) a od paru dni mam drżenie powieki czyli teoretycznie jego braki ....? Ehhhh
W ciąży natychmiast zwiększa się dawkę lekuWTF[emoji15]znowu się zaczęły zaparcia i to parcie. Wypiłam szklankę soku z kapusty oby pomogło[emoji44] byłam dziś zrobić tsh miesiąc temu miałam ładne później dawka została zmniejszona o pół od 3 dni znów czuje ucisk na szyji więc zwiększyłam dawkę i czekam na wynik. Gin mówił ze ciąża pozornie obniża tsh tzn ze fałszuje [emoji15]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom