reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Luisa2018 żebym dobrze zrozumiała. Czyli ten mniejszy zestaw starczy? Kiedy zaczynasz aplikacje, ile aplikujesz oraz ile dni przed ovu? Sprawdzasz jeszcze przy tym ph?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dziś 18dc i temperatura bez zmian. Od początku cyklu utrzymuje się na 36,45 - 36,62 . Ja wiem że nie chodzi o wartości tylko o skok,ale w tym cyklu co nie ma. Nie wiem o co chodzi:(

Mihasia ciężko mi powiedzieć kiedy będę aplikować bo moja owu ostatnio dziwnie wychodzi mam średnio w 18dc myśle ze sexy będą w 16 dc a zaaplikuje w 14 dc i potem troszeczkę w 17 dc chyba. Jak możesz to kup większy żebyś potem nie żałowała

Belle urinal intesiv

@Luisa czyli srednio jeden aplikator na jeden cykl. A sprawdzasz jeszcze ph? Probujecie teraz, bo juz sie pogubilam, kto strzela w grudzień a kto odpuszcza?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ja dopiero w kwietniu startuje
Mam w planach jeden aplikator na cykl nie więcej , boje się utrudnień, w końcu w druga ciąże zachodziłam długo a niczym się nie zalwaszalam itp. Nie wytrzymam pol roku na diecie i suplementach wiec będę tylko trochę aplikować

No właśnie a ze w dietę wierze powiedzmy najbardziej to wole zajść bez zakwaszania ale na diecie

Niż z zakwaszanien ale dietę rzucę w cholerę. Także pasków nie mam i nie kupuje żeby nie kusić losu. Represh chyba kupię mały bo chce zajść szybko ;) taka samospełniająca się przepowiednia ;)

reklama
Anija ja do kwietnia czekam bo nie mogę za bardzo rodzic z końcem roku przez operacje męża także najwcześniej mogę w styczniu stad ten kwiecień. I myśle bardziej się przygotuje pod względem supli diety i wagi heh ;)

Mihasia tak ten. Ja mam zamiar 1 aplikator na jeden cykl. Jak wyciskasz represh to końcówka nie chce się wycisnąć wiec ten kawałek zostawię na „ po owu „ tyle co nic żeby wyrównać pH a cały aplikator 3 dni przed

Spokojnie tez mały zestaw można brać, ja tez wzięłam i nawet jeden aplikator na trzy razy da radę użyć [emoji41]

@Luisa2018 a co to za żurawina w takich dawkach? Pokaż

@Maziajka chcesz nas zniechęcić do starań o dziewczynki? Że może wyjść "jędzula":D Ja to biorę. I tak sobie myślę że jak wytrzymujemy same ze sobą (jako te jędze)to możemy mieć tylko sprzymierzeńca w postaci córki.

No żadna dziewczynka nie może być gorsza niż mój jęczybuła, normalnie nic nie powie tylko jęczy i płacze, nerwa mam na niego [emoji36]

Siostra przyjechała ze swoją niemal trzylatką, i poszły do sklepu a mała pierwsze co to na tutu sie rzuciła a mnie serce pękło na milion okruszków... [emoji174]

U mnie dziś 18dc i temperatura bez zmian. Od początku cyklu utrzymuje się na 36,45 - 36,62 . Ja wiem że nie chodzi o wartości tylko o skok,ale w tym cyklu co nie ma. Nie wiem o co chodzi:(

U mnie 19dc i jest podobnie, raz mi już wyznaczyło owu, potem sie wycofało i drugi raz pokazuje mi płodne. No cyrk normalnie, wczoraj na teście pokazało high wiec myśle sobie woow zaczyna sie dziać i tobie kolejny a tam duuupa blada zero cienia wtf? [emoji15]
Także przybij piątkę! Idziemy łeb w łeb tylko nie wiadomo dokąd [emoji23]

Aaaa wondfo nadal nie doszły [emoji55] i najlepiej mi sie sprawdzają te zwykle allegrowe bo cos pokazują [emoji23]
Także w tym cyklu luz bo ciąży na bank nie będzie

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Do góry