reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Luisa2018 żebym dobrze zrozumiała. Czyli ten mniejszy zestaw starczy? Kiedy zaczynasz aplikacje, ile aplikujesz oraz ile dni przed ovu? Sprawdzasz jeszcze przy tym ph?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dziś 18dc i temperatura bez zmian. Od początku cyklu utrzymuje się na 36,45 - 36,62 . Ja wiem że nie chodzi o wartości tylko o skok,ale w tym cyklu co nie ma. Nie wiem o co chodzi:(

Mihasia ciężko mi powiedzieć kiedy będę aplikować bo moja owu ostatnio dziwnie wychodzi mam średnio w 18dc myśle ze sexy będą w 16 dc a zaaplikuje w 14 dc i potem troszeczkę w 17 dc chyba. Jak możesz to kup większy żebyś potem nie żałowała

Belle urinal intesiv

@Luisa czyli srednio jeden aplikator na jeden cykl. A sprawdzasz jeszcze ph? Probujecie teraz, bo juz sie pogubilam, kto strzela w grudzień a kto odpuszcza?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ja dopiero w kwietniu startuje
Mam w planach jeden aplikator na cykl nie więcej , boje się utrudnień, w końcu w druga ciąże zachodziłam długo a niczym się nie zalwaszalam itp. Nie wytrzymam pol roku na diecie i suplementach wiec będę tylko trochę aplikować

No właśnie a ze w dietę wierze powiedzmy najbardziej to wole zajść bez zakwaszania ale na diecie

Niż z zakwaszanien ale dietę rzucę w cholerę. Także pasków nie mam i nie kupuje żeby nie kusić losu. Represh chyba kupię mały bo chce zajść szybko ;) taka samospełniająca się przepowiednia ;)

reklama
Anija ja do kwietnia czekam bo nie mogę za bardzo rodzic z końcem roku przez operacje męża także najwcześniej mogę w styczniu stad ten kwiecień. I myśle bardziej się przygotuje pod względem supli diety i wagi heh ;)

Mihasia tak ten. Ja mam zamiar 1 aplikator na jeden cykl. Jak wyciskasz represh to końcówka nie chce się wycisnąć wiec ten kawałek zostawię na „ po owu „ tyle co nic żeby wyrównać pH a cały aplikator 3 dni przed

Spokojnie tez mały zestaw można brać, ja tez wzięłam i nawet jeden aplikator na trzy razy da radę użyć [emoji41]

@Luisa2018 a co to za żurawina w takich dawkach? Pokaż

@Maziajka chcesz nas zniechęcić do starań o dziewczynki? Że może wyjść "jędzula":D Ja to biorę. I tak sobie myślę że jak wytrzymujemy same ze sobą (jako te jędze)to możemy mieć tylko sprzymierzeńca w postaci córki.

No żadna dziewczynka nie może być gorsza niż mój jęczybuła, normalnie nic nie powie tylko jęczy i płacze, nerwa mam na niego [emoji36]

Siostra przyjechała ze swoją niemal trzylatką, i poszły do sklepu a mała pierwsze co to na tutu sie rzuciła a mnie serce pękło na milion okruszków... [emoji174]

U mnie dziś 18dc i temperatura bez zmian. Od początku cyklu utrzymuje się na 36,45 - 36,62 . Ja wiem że nie chodzi o wartości tylko o skok,ale w tym cyklu co nie ma. Nie wiem o co chodzi:(

U mnie 19dc i jest podobnie, raz mi już wyznaczyło owu, potem sie wycofało i drugi raz pokazuje mi płodne. No cyrk normalnie, wczoraj na teście pokazało high wiec myśle sobie woow zaczyna sie dziać i tobie kolejny a tam duuupa blada zero cienia wtf? [emoji15]
Także przybij piątkę! Idziemy łeb w łeb tylko nie wiadomo dokąd [emoji23]

Aaaa wondfo nadal nie doszły [emoji55] i najlepiej mi sie sprawdzają te zwykle allegrowe bo cos pokazują [emoji23]
Także w tym cyklu luz bo ciąży na bank nie będzie

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Do góry