reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kicia jakiego masz mutsy ze skretna przednia osia??ja myslalam ze one maja tylko tylnie osie skretne??daj linka

reklama
Kicia dokładnie takiego miałam MUTSY czterokołowiec ze skretną osią też uważam ze najlepszy wózek.... super jest nosidelko dla niemowlaka bo da sie całkiem na plasko rozłozyc całkowice na płasko ze dzieciątko nie jest skrzywione jak banan rewelacja jak dla mnie bo niemogłam patrzec na dziecko jak lezy tak zgięte w pół:zawstydzona/y:

mam nadzieje ze kryzys przejdzie,jezeli nie to trudno.jest to moslem i naprawde takiego czlowieka ciezko sprowadzic na prosta droge.nie rozpisuje sie bo mam dola i bede ryczec..

Kiki ja mam w rodzinie muzłumanina - to mąż mojej siostry ciotecznej, mieszkają we Frankurcie nad Menem i tez różnie bywa, też ścierają się kulturowo, i czasem on ma dziwne akcje, więc wiem o co chodzi..

.mam kryzys z moim m nic sie nie uklada,i tak mysle ze zostane sama z czworka dzieci i tak bedzie najlepiej,mam dola ale staram byc sie spokojna ze wzgledu na fasolke..

KIKI, co jest grane? :szok::-(Opowiadaj co się złego dzieje :-(

Ptasiorek jak już będziemy chodzic na usg, to może się kiedyś spotkamy w poczekalni, jak będziesz do Swatowskiego :-) Tylko jak Cię rozpoznam?? Bedzie trzeba coś wymyslić, heheh :-D:-D:-D

A wiesz też o tym myślałam, że jak zacznę chodzić do twojego gina, to pewnie się spotkamy :-D Fajnie, jakby to były już nasze wizyty ciążowe :tak::-) Rozmarzyłam się... ;-)

Ostatnia edycja:
Ptasiorek ja tez się rozmarzyłam....często jak siedze u niego przed gabinetem i patrzę na babki w zaawansowanych ciążach to myślę - kurcze ja też tak kiedyś będę wyglądać..:-) a ostatnio siedziałam obok tego gościa z zespołu Bracia - Wojtek Cugowski - czaisz? Siedział z żoną i czekali do Swatowskiego na usg :)
A niedawno czytałam w gazecie że już im się córka urodziła :-)

Czaję :-) Wojtek to ten strarszy, blondyn, to już chyba ich 2 dziecko.:tak:
Jak byłam w maju u gina, na cytologii , to była wpoczekalni babka w ciąży... i tak mi się sentymentalnie zrobiło, wróciły wspomnienia, kiedy to w ciąży do gina chodziłam się z wielką przyjemnością, a nie z obowiązku jak przez resztę życia ;-):-D

Kiki tulę mocno i nie dopytuję się co się stało bo to Wasza prywatna sprawa. W każdym małżeństwie raz na wozie raz pod wozem. Długie wieczorne rozmowy sprawiają cuda, bez krzyku, awantur, wypominania sobie przykrych rzeczy. A fasolinka jeszcze bardziej Was do siebie zbliży. Całuski w czółko !!!!!!

Wróciłam z Mcdonalda :zawstydzona/y: zrobiłam wypad z pracy na kurczaczki mcnuggets :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie mogłam sie oprzeć, na dodatek zjadłam 9 sztuk :szok:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ptasiorek no widzisz także nasz lekarz "popularny" naet wśród tak zwanych "gwiazd" :-D a mi nie przeszkadza chodzenie do gina, jakoś się przyzwyczaiłam
Bershka łakomczuch z WAS :-):tak:
Kiki będzie dobrze, po burzy zawsze wychodzi słonce!

Do góry