reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka wspolczuje dolegliwosci ! Spokojnie byle do 7 tyg pojdziesz obejrzec malych i juz sie uspokoisz :) , mysl pozytywnie naprawde to pomaga! I przywołuje same pozytywy wtedy a odgania negatywy z zycia ;) , ps. Beta powyzej tysiaca juz jest widoczna na usg takze smialo idz jesli to ma cie uspokoic

Szczypiorkowa- tak o corke ale teraz polecielismy inna metoda bo przy tylu suplach mysle ze moge [emoji23], z cut off to metoda baby dust- ja chcialam.robic cyt off ale lukrecja tak mi przyblizyla owulacje ze sie nie spodziewalam.pozytywu w 12 dniu cyklu,

Luisa- ja przez wzglad na suple teraz tak zrobilam ale ja biore lukrecje,nie zrobiłabym tak gdynym ja lukrecji nie brala bo troche bym sie bała jednak,
Nic nie wymieniane - maz 12 dni abstynencji ! [emoji33]

Gosica- uwazaj jal bierzesz lukrecje bo widzisz jak mi owu przesuneło najpierw z 19 dnia cyklu na 15 a teraz na 13! Ja chcialam.cut off ale wyszlo tak bo raptem pozytyw wylazl, twraz to w razie co juz wiem i tymi najgorszymi rzekomo testami one step bede sie kierowac
Bo one najlepiej pokazuja! Ale.maz mial mega abstynencje - w tym ukrytym wątku wszystkie laski ktorym sie udalo i brały lukrecje to po pozytywie mialy starania, no i u nas tez tak wyszlo, teraz tylko kciuki trzymac , pamietaj ze przy vitexie i lukrecji razem tez mozesz miec owu super szybko ja dopiero zaczełam testowac w cd10 i jednak za pozno ,

U nas bylo tak
Maz , suplementy - 12 dni abstynencji i goraca kapiel przed, cranberry light juice przed (chxialam.jeszcze zeby piwo wypil ale nie bylam przygotowana i nie mielismy w domu :/) , ja , suple - goracy prysznic przed , w nocy przed dzien staran cała.tubka replens na noc i ph 4-5 bylo , po j&d, finger replens co 30 min , wspolne ph po 8-9, zbite do 5 pozniej do 4, trzymalo w okolicy 4,5 , sprawdzalam.i jak bylo wyzej zbijałam, az do 2 w nocy ..lol, rano dzis ph w miare ,bo 5 ale zbiłam.do 4, , pozniej, a teraz co troche tez sprawdzam i trzymam nisko

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka ale zaszalałaś! Po takich planach musi być z tego ciąża [emoji110][emoji151] no musi [emoji110][emoji156] trzymam kciuki
@Kinga_1 wszystko się zmienia dlatego trzeba być na bieżąco :
;) nabiał, mleko jest pelnotluszczowe od zwierzęce przez co wysokobialkowe czyli chłopczykowe.
Również gorzka czekolada, tylko nie wiem dlaczego akurat gorzka bo tak sobie myślę że zwykła czekolada słodka przecież fajnie podnosi cukier.
Wypróbuj sobie pasty z awokado są pyszne. Awokado ma dużo białka oraz potasu [emoji39] kup to ciemne miękkie awokado jest lepsze, rozgnieć je dodaj czosnek dużo soli ;) i już posmaruj kanapkę pasta i połóż na niej pomidor [emoji39]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, ale zastój z ta ovu. Ja ostatnio miałam ovu przy sanym vitexie OK.16dc, ciekawe ile wcześniej będzie teraz jak dołożyłam lukrecję.
Kruszynka, zobaczysz ze będzie wszystko OK, czwartek już niedługo.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miciurka, ale zastój z ta ovu. Ja ostatnio miałam ovu przy sanym vitexie OK.16dc, ciekawe ile wcześniej będzie teraz jak dołożyłam lukrecję.
Kruszynka, zobaczysz ze będzie wszystko OK, czwartek już niedługo.

U mnie tez owu sie przesunęła o kilka dni [emoji6] i wychodzi na to ze pik przegapiłam. Za to seksy wyszły dokładnie trzy dni przed [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kruszynka moze zle zrozumialam co piszesz ale jeszcze czytalam raz tego posta i wlasnie nie zrozumialam o co chodzi ze si3 inaczej mysli po stracie. Fakt dla mnie tez sie inaczej myśli. Dla mnie to jak juz bede w ciazy to juz bedzie co ma byc. Byle by znow nie bylo poronienia ;)
Maciurka no to grubo trzymam rozowe kciuki:*
Ja przechidze z mlodszym na diete bez jajek i nabialu :( mlody chyba ma skaze... narazie b3dziemy sprawdzac ale dziwne ze mu po roku czasu wyszla alergia...
Ej dziewczyny ja nie wiem o co kaman ale caly czas od okresu mam jakies plamienia...

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczęta melduje się po weekendzie.

Kredkaczarna ja też jakoś do miesiąca grudnia nie jestem przekonana właśnie bo święta i każdy o czymś innym myśli a dziecko zawsze chciałam rodzić na wiosnę.
Teraz jak się uda to będzie listopad jeśli nie to odkładam starania na wakacje.

Boję się ze nie celnełam w ta owu, w sobotę był śluz i mnie trochę bolał brzuch i testy pokazały blazing test a wczoraj już tego śluzu wydaje mi się nie było... Ja nie wiem bo dziwny ten cykl albo po prostu za dużo o tym myślę, nawet mój mąż mówi że za bardzo się nakręciłam i obiecałam że jak teraz nie wyjdzie to nie będę go męczyć :)

Czarna kredka Mi chodziło o to że ja myślę inaczej po stracie każdy ma swoje zdanie i punk widzenia i to szanuje mam nadzieję że cię nie daj bóg nie urazilam bo nie tak miało być.
W każdym razie najważniejsze że było dobrze.
Wspólczuje diety, bo przechodziłam przez to samo z starszym synem teraz ma 15lat i jest chłop jak dąb ale przeszłam z nim masakre miał skaze nie chciał pić tego okropnego mleka /bez mleka nie jadł prawie nic karmilam go jak spał a potem lek polecił kozie mleko i to go nie uczulalo już tak masakra była.

A tak pozatym, wyspałam się, nareszcie nic mnie nie bolało w nocy[emoji16].

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! Nie udzielam się w dyskusji bo nie mam nic ciekawego do przekazania. Czekam na ovu, ale starania od przyszlego miesiaca dopiero. Ja też wolałabym aby dziecko nie urodzilo sie w grudniu. Pozniej jest takie najmniejsze z klasy i musi gonić pozostałych. Wiem, bo moj chrześniak jest z 20 grudnia i sam sobie mleczaki wyrywa, bo kolegą z klasy juz dawno wypadły ;) Tylko i tak czuje, ze za pierwszym razem się nie uda więc próbuje od końcówki marca ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth, to pięknie. Idealny bdm [emoji12]
Dziewczyny, macie racje z tym grudniem, oby dziecko nie urodziło się pod koniec miesiąca. Jeśli jeszcze do OK.10 grudnia to pół biedy, gorzej w tym okresie świątecznym. Na szczęście mamy na to wpływ, ze możemy przesunąć staranka. Ja tan walczę dalej, trudno najwyżej dziecko będzie najmłodsze w klasie, ale to naprawdę nie takie straszne. Sama jestem z grudnia i nie jest zle [emoji12]

Do góry