reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Macie rację z tym rodzeniem pod koniec roku, ja też spasuje narazie. Moje dzieci są bardzo małe, niskie szczupłe. Starszy syn jest z pazdziernika i najmniejszy w klasie. Drugiego jak planowałam to myślałam już o tym i jest z początku roku. Nawet styczeń odpuscilam żeby przypadkiem w grudniu się nie urodził.
A jak narazie u mnie @ nie widac. Owulacje miałam 15 dni temu. W sobotę test negatywny. Może ta dieta coś przystopowala mi. Jak co to jutro test kupię.

Ostatnia edycja:
Widzę, że nie tylko ja nie chcę rodzić w grudniu :D
Chciałam nawet odpuścić listopad i jeszcze styczeń, no ale tak po jednym miesiącu starań nieudanym odpuścić 3 kolejne cykle, to słabo trochę. Więc ten jeden jeszcze spróbuję, a o kolejnych pomyślę.

@Miciur-ka Ty bez dwóch kresek po takich starankach, to się nie pokazuj hehe ;)

A mi się dzisiaj śniło, że przegapiłam owu, że wstałam rano 10dc i tak mnie coś podkusiło żeby zrobić test owu i pozytyw był. I miałam stres, że przegapiłam hahaha i wiecie co, pierwsze co wstałam i test owu zrobiłam, ale jeszcze daleeeeko całe szczęście :D

Jeszcze miałam wam opisać przypadek znajomych. Mają syna i teraz będą mieć córkę. Oboje się odchudzali przed zajściem w ciążę. On ma dwóch braci.
A u mnie dieta leży. Za zimno na niejedzenie.
Ale zaczynamy wkrótce bo mąż chce dołączyć, chce schudnąć a i może przy tym córka wyskoczy;)

Jeszcze miałam wam opisać przypadek znajomych. Mają syna i teraz będą mieć córkę. Oboje się odchudzali przed zajściem w ciążę. On ma dwóch braci.
A u mnie dieta leży. Za zimno na niejedzenie.
Ale zaczynamy wkrótce bo mąż chce dołączyć, chce schudnąć a i może przy tym córka wyskoczy;)
Ja znam kobiete która ma 5 synów a teraz jest w ciąży i będzie córka [emoji4]to jest dopiero zawzięcie[emoji23] u mnie to tylko do 3 razy sztuka
[emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Phi...
Ja osobiście znam rodzinę gdzie jest 6 dziewczyny i 7dmy chłopak!!! :D
Ojciec stwierdził że będzie cyt 'robił do bólu' no dramat... Z jedną z dziewczyn chodziłam do szkoły :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
U mnie też max 3jka. Więc teraz już ostatnia na Igora. Ja poprostu nie chce więcej dzieci. Mój plan zawsze mówił o 2+3 tylko te 3to mieli być 2 chłopców i 1 dziewczynka [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry