reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Macie rację z tym rodzeniem pod koniec roku, ja też spasuje narazie. Moje dzieci są bardzo małe, niskie szczupłe. Starszy syn jest z pazdziernika i najmniejszy w klasie. Drugiego jak planowałam to myślałam już o tym i jest z początku roku. Nawet styczeń odpuscilam żeby przypadkiem w grudniu się nie urodził.
A jak narazie u mnie @ nie widac. Owulacje miałam 15 dni temu. W sobotę test negatywny. Może ta dieta coś przystopowala mi. Jak co to jutro test kupię.

Ostatnia edycja:
Widzę, że nie tylko ja nie chcę rodzić w grudniu :D
Chciałam nawet odpuścić listopad i jeszcze styczeń, no ale tak po jednym miesiącu starań nieudanym odpuścić 3 kolejne cykle, to słabo trochę. Więc ten jeden jeszcze spróbuję, a o kolejnych pomyślę.

@Miciur-ka Ty bez dwóch kresek po takich starankach, to się nie pokazuj hehe ;)

A mi się dzisiaj śniło, że przegapiłam owu, że wstałam rano 10dc i tak mnie coś podkusiło żeby zrobić test owu i pozytyw był. I miałam stres, że przegapiłam hahaha i wiecie co, pierwsze co wstałam i test owu zrobiłam, ale jeszcze daleeeeko całe szczęście :D

Jeszcze miałam wam opisać przypadek znajomych. Mają syna i teraz będą mieć córkę. Oboje się odchudzali przed zajściem w ciążę. On ma dwóch braci.
A u mnie dieta leży. Za zimno na niejedzenie.
Ale zaczynamy wkrótce bo mąż chce dołączyć, chce schudnąć a i może przy tym córka wyskoczy;)

Jeszcze miałam wam opisać przypadek znajomych. Mają syna i teraz będą mieć córkę. Oboje się odchudzali przed zajściem w ciążę. On ma dwóch braci.
A u mnie dieta leży. Za zimno na niejedzenie.
Ale zaczynamy wkrótce bo mąż chce dołączyć, chce schudnąć a i może przy tym córka wyskoczy;)
Ja znam kobiete która ma 5 synów a teraz jest w ciąży i będzie córka [emoji4]to jest dopiero zawzięcie[emoji23] u mnie to tylko do 3 razy sztuka
[emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Phi...
Ja osobiście znam rodzinę gdzie jest 6 dziewczyny i 7dmy chłopak!!! :D
Ojciec stwierdził że będzie cyt 'robił do bólu' no dramat... Z jedną z dziewczyn chodziłam do szkoły :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
U mnie też max 3jka. Więc teraz już ostatnia na Igora. Ja poprostu nie chce więcej dzieci. Mój plan zawsze mówił o 2+3 tylko te 3to mieli być 2 chłopców i 1 dziewczynka [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry