reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja tez karmie jeszcze małego i Miałam cicha nadzieje na Clo ale chyba nie można przy kp :;(
A tego to Ci nie podpowiem bo się nie znam. Ale jak też karmisz to w cyklach na pewno masz namieszanie.
@ana. dziekuje fajnie że jest ktos kto przechodził to samo i rozumie.
@szczypiorkowa uwielbiam te twoje teksty.
Leżę i melise parze ;-) ;)
Odpoczywaj,nie możesz się już stresować. Pomyśl o fasolce w twoim brzuszku.

reklama
Mihasiaaa no mocno zakwasza. Ale zawsze można dać mniej - np do strzykawki insulinowej i sobie dawkować troszeczkę. On długo, bardzo długo działa u mnie.

Dziewczyny ale naskrobałyście :)

Kruszyna i Marzycielka gratulacje bety, teraz nie stresować się i korzystać z uroków ciąży...

U mnie dziś ciężki dzień, dzieciaki dokazują i zmęczona jestem testy na razie negatywne choć na tych paskowych rysuje się blada kreska nie wiem czy tak wyłapie ten pik bo niestety nie mogę tak w pracy testować o której chce

Dziewczyny u mnie TP wychodzi już na 1.11.18 [emoji7]
Zonami a to nie jest typowe badanie bety? Na kartce pisze że bhcg-podjednostka hcg.
1519323652-3541a991610bc9e2-aaaaaa.jpeg

Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]

Dziewczyny u mnie TP wychodzi już na 1.11.18 [emoji7]
Zonami a to nie jest typowe badanie bety? Na kartce pisze że bhcg-podjednostka hcg.
1519323652-3541a991610bc9e2-aaaaaa.jpeg

Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]
Będzie dziopka nanananana
Znam 3 dziewczyny w tym terminie żadnego chłopca [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Do góry