reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No właśnie bardzo drogo, maz powie, ze zwariowalam. Ciągle tylko pyta ile znowu wydalam na te sup ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Tam jest tez wersja tańsza, bo jest mniej aplikatorow, jakby coś....

Ja tez karmie jeszcze małego i Miałam cicha nadzieje na Clo ale chyba nie można przy kp :;(

Ja mam clo, ale boje sie ze już wogole nie wyłapie owulki [emoji17]

@ana. dziekuje fajnie że jest ktos kto przechodził to samo i rozumie.
@szczypiorkowa12345 uwielbiam te twoje teksty.
Leżę i melise parze ;-) ;)

Po takim stresie jaki ostatnio miałaś to ma prawo Cię boleć. Poza tym dzidziuś mieszkanko przygotowuje to wszystko zaczyna pracować. Włącz muzykę relaksacyjną.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
leeleth i gin nic nie mruczał o kp?
bo wiadomo, wszedzie piszą, że nie wolno zeby sie zabezpieczyć.

a ty masz clomid czy clostilbegyt

Po takim stresie jaki ostatnio miałaś to ma prawo Cię boleć. Poza tym dzidziuś mieszkanko przygotowuje to wszystko zaczyna pracować. Włącz muzykę relaksacyjną.
Masz racje, wypiłam podwojna melise i chyba tabl pomogly mimo ze nie do końca przeszlo to jest lepiej.
Laski sorry bedziecie mialy że mna przechlapane cieszę się że mogę sie wygadac. Nawet moja mama nie wie o ciąży choć domyśla się , wie tylko mąż i przyjaciolka zabronilam mezowi mówić komukolwiek wychlapal teściówi ale on byl po drinku wiec nie pamieta.

@Imama Ty bedziesz wiedziala jak to z tym rephresh, on nie wybija plemnikow? bo mysle czy inwestowac w to drogie cudo czy inne kapsułki :p czy gra warta swieczki

reklama
Do góry