reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jak nie urok to.....
Boli mnie po lewej stronie i to dość mocno ale nie jsk na miesiączkę - promieniuje na plecy byłam już na podwórku myślałam ze pomoże zjadłam magnez, nospe a po godzinie paracetamol nie pomogło nic więc nie mialam wyjscia wzięłam ibuprom wiem że nie można ale boje się strasznie ostatnim razem skończyło sie tragicznie dlatego otworzyłam okno leżę i się modle żeby bylo ok .Gin mówił ze jak będzie bolało żeby brac 2 razy dziennie duphaston rano wzięłam może na noc też wziąść?

reklama
Kruszynka poloz się i odpocznij!

Leeleth co to za apka ;)

Ja używam Ovia fertility, ovu friend, Femometer, i na prowadzę wykres enpr.pl [emoji23][emoji23][emoji23]
Tam gdzie zdjęcia testów można robić to femometer
A testy wychodzą jak wychodzą, i każda apka inaczej wylicza ovu.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Dziewczyny jakas masakra z tym
Rephresh, nigdzie go nie ma. Ciekawe co moze byc przyczyną? Zastanawiam sie czy nie kupic lactovaginal, ale pisalyscie, ze rephresh najlepszy....

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja używam Abiofem - stwierdziłam, że najpierw zobaczę jak on na mnie działa, bo jest łatwo dostępny. A jak on by nie zadziałał, to dopiero bym próbowała inne. Całe szczęście działa dobrze, aż za dobrze chyba.

@Kruszynka123 nie wolno tak myśleć. Mnie tak ciaglo z jakieś 2 tyg temu że w pół się zginalam, nic nie pomagało, samo przeszło
To takie skurczowe jakby i wlasnie tak ciagnie i promieniuje na plecy ale dziwny bol bo z lewej strony az mnie mdli od tego przez poprzednia stratę będę teraz się stresowac za kszdym razem dopuki nie ujze serduszka
Nie liczylam jeszcze terminu porodu ostatnio za szybko wszystko zrobilam :(
Sorry dziewczyny za moje marudzenie.

reklama
To takie skurczowe jakby i wlasnie tak ciagnie i promieniuje na plecy ale dziwny bol bo z lewej strony az mnie mdli od tego przez poprzednia stratę będę teraz się stresowac za kszdym razem dopuki nie ujze serduszka
Nie liczylam jeszcze terminu porodu ostatnio za szybko wszystko zrobilam :(
Sorry dziewczyny za moje marudzenie.
A gdzie masz marudzić jak nie tutaj :)
Nie wyobrazam sobie straty jaka poniosłas... Ale wiem też że im bardziej się stresujesz tym gorzej dla Ciebie i dla dziecka - bo ono już tam jest!!! Więc matma musisz 'trochę zluzowowac' bo myślę że im więcej będziesz się wsłuchiwac w organizm tym więcej 'nieprawidłowości' możesz znaleźć. Choć wiem że łatwo się mówi...
U nas dziś 6tydzien :) jeszcze 6 i poznam Igora osobiście, i jedyne o czym myślę to to jak będzie wyglądać po porodzie i cały czas staram się przewijać tylko o pozytywnych rzeczach i uczuciach. A jak przychodzi mega dół to wtedy głęboko oddycham i sama siebie opiepszam, że co ja wymyślam jak przecież będzie dobrze bo jak inaczej ma być?! :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry