reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama Ty bedziesz wiedziala jak to z tym rephresh, on nie wybija plemnikow? bo mysle czy inwestowac w to drogie cudo czy inne kapsułki :p czy gra warta swieczki

Ja używam jednej ampułki na bodajże trzy razy, wiec nie ma takiej tragedii, u mnie dość mocno obniża pH i trzyma dobre dwa dni [emoji6]na trzeci zaczyna rosnąć

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
A znalazłaś wiarygodne paski do mierzenia ph?

Ja kochana swoimi mierze swoje płyny i pokazują dobrze, bez zakłamań. Także jest spoko. Latam ciagle i cos mierze, cos łykam i aplikuje [emoji6]

Wiedzialyscie ze kisiel to 100% węglowodanów ? [emoji15]
Ja właśnie odkryłam
1519325991-78536a36111d59e5-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

Leeleeth pisalam o tym wczesniej ze kisiel i galaretka to tylko weglowodany :p

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahhaha musiałam przegapić [emoji23][emoji23][emoji23] a taka zachwycona byłam swoim odkryciem [emoji23][emoji23][emoji23]

Wiesz jak mnie zmotywowałaś do ruszenia „d” tym swoim ćwiczeniem?

Leeleeth skanujesz kody przez aplikację?
Fajna sprawa.

Jeszcze nie miałam okazji bo mam wszystko jak na razie wprowadzone [emoji6]
Zmniejszyłam ilość kcal do 1600 i dalej nie mogę wyjeść takiej ilości [emoji85]
Zostaje mi przynajmniej 600-700kcal
To jeszcze w dół poleciec? W sumie przy kp to nie powinnam?

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Testujesz w sobotę?:o Czekamy ;)
Jakieś przeczucia?
Przeczucia mam że raczej nic. Działamy według metody 0+12. Testów owu nie robię kieruje się śluzem, szyjką i bólem owu. To jest trzecią próba. Jeszcze 2-3 takie same podejścia, a w między czasie suplementy (Lukrecja, ole, żurawina na zmianę) i dietę teraz zaczęłam. I jak nic nie zaskoczy to zmiana na 2 dni przed owu.

Do góry