reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny jakas masakra z tym
Rephresh, nigdzie go nie ma. Ciekawe co moze byc przyczyną? Zastanawiam sie czy nie kupic lactovaginal, ale pisalyscie, ze rephresh najlepszy....

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Link do: Rephresh sanol żel dopochwowy z aplikatorem 9 szt. | apteka apo-discounter.pl

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Mihasia dziwna sprawa. Represh bo ja to kupowalam 2 lata temu za mniej niż 20 zł w teraz tyle kasy i nie ma
Trzeba było kupić wagon i teraz biznesy byś kręciła [emoji23] taka 'Grażynka' biznesu [emoji23]

Tylko jak znam życie i zdaje się Twoje dobre serce to rozdalabys wszystko za free w jeden dzień a wtedy po biznesach ehhhh [emoji41]

Dziewczyny nie wiem co wam powiedzieć, bo u mnie dziewczyny bez żadnych nic supli zakwaszaczy i innych... A tu chłopaka trafić to u nas jak w Lotto... [emoji58]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

No właśnie bardzo drogo, maz powie, ze zwariowalam. Ciągle tylko pyta ile znowu wydalam na te sup ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

To takie skurczowe jakby i wlasnie tak ciagnie i promieniuje na plecy ale dziwny bol bo z lewej strony az mnie mdli od tego przez poprzednia stratę będę teraz się stresowac za kszdym razem dopuki nie ujze serduszka

Nie liczylam jeszcze terminu porodu ostatnio za szybko wszystko zrobilam :(
Sorry dziewczyny za moje marudzenie.
Kruszynka wiem co masz w głowie też się bałam po stracie, nikomu się nie chwaliłam z rodziny nie cieszyłam nie nastawiałam dopiero jak ujrzałam serduszko to sie trochę uspokoiłam myśl o stracie towarzyszyła mi długoo jeszcze potem, dziewczyny mnie tu pocieszały wspierały... byłaś dziś na becie przyrosła, wszystko ok myśl pozytywniej,postaraj się ja nie miałam tej możliwości by zrobić betę. Przytulam mocno będzie dobrze kochana.
Aaa wogole Dziewczyny gratulacje przyrostu.

@leeleeth tu karmisz maluszka reguralnie? Jeśli tak to wiesz że wtedy cykl może być zaburzony. Normalnie lubi się wahać dzień lub dwa a i Ciebie to chyba ciężko wyłapać. Wstajesz w nocy i tyle masz na głowie. U Ciebie to myślę że obserwacje siebie coś Ci podpowiedzą bo żadna apka raczej nie pomoże.

reklama
Do góry