reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Najlepiej ściągnac aplikacje na tel polecam ovuViev i mierzyć temp rano codziennie o tej sam porze (tylko nie pod pachą) i wszystko zapisywać śluz ,samopoczucie itd

Mam ju cztery aplikacje i każda zupełnie inaczej te same dane oblicza, średnio poprawnie [emoji17]
Mierze temp, badań szyjke i śluz. Testy mi nie bardzo wychodzą [emoji85]
Nóż ja coś źle robię? Albo nie mam ovu? [emoji848]

@Kruszynka123 @Marzycielka86 gratuluje piękna beta! Oj cały pink wybraliście pewnikiem [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Jeśli macie testy z allegro, to one nie mają tych kresek jednakowych. Trzeba patrzeć jak robią się ciemniejsze i potem znowu jaśnieją, a 2 kreski takie same mogą nigdy nie być.
I też zależy jak często robicie testy - ja co 4h żeby dobrze wyłapać pik. Bo testy mogą wychodzić pozytywne przez 2-3 dni, a czasami tylko jeden test jest pozytywny i następny może już być słabszy. Ale wszystko jest do wychwycenia :)

Jeśli macie testy z allegro, to one nie mają tych kresek jednakowych. Trzeba patrzeć jak robią się ciemniejsze i potem znowu jaśnieją, a 2 kreski takie same mogą nigdy nie być.
I też zależy jak często robicie testy - ja co 4h żeby dobrze wyłapać pik. Bo testy mogą wychodzić pozytywne przez 2-3 dni, a czasami tylko jeden test jest pozytywny i następny może już być słabszy. Ale wszystko jest do wychwycenia :)

1519318763-b0d750eacb361b11-aaaaaa.jpeg

To są z domowego laboratorium z aktualnego cyklu
1519318828-308cf5ceac504bc2-aaaaaa.jpeg

To są fertil time z poprzedniego cyklu
1519318898-7e9160f4e8d4d2f6-aaaaaa.jpeg

I te z Allegro [emoji55]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

@leeleeth ja też miałam aplikację, ba! Nawet 2 i co? I żadna nie potwierdziła owu która z przyczyn kompletnie mi nie znanych wystąpiła w ponad 48h po pozytywnym teście...

@baby_girl dokaldnie tak!!! Zachowam równowagę [emoji41][emoji39] ojej ile się boję jak cholera tyle się doczekać nie mogę 12tygodnja....

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
@kitqa to powinnam miec dziewczynke, bo wkurwiam mego męża każdego dnia. Dodatkowo ma bardzo odpowiedzialny zawód i ciągle chodzi w stresie, bo go terminy gonią ;) Podoba mi sie ta teoria, oby sie sprawdziła. Ja przed zajsciem w ciąży tez mialam stresującą prace i mam chłopca :)
@Marzycielka i Kruszynka gratulacje!!! Wymarzonej płci życzę

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry