reklama
Najlepiej ściągnac aplikacje na tel polecam ovuViev i mierzyć temp rano codziennie o tej sam porze (tylko nie pod pachą) i wszystko zapisywać śluz ,samopoczucie itd
Mam ju cztery aplikacje i każda zupełnie inaczej te same dane oblicza, średnio poprawnie [emoji17]
Mierze temp, badań szyjke i śluz. Testy mi nie bardzo wychodzą [emoji85]
Nóż ja coś źle robię? Albo nie mam ovu? [emoji848]
@Kruszynka123 @Marzycielka86 gratuluje piękna beta! Oj cały pink wybraliście pewnikiem [emoji23]
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Leeleeth a nie siusiasz i nie pijesz przez min. 2h przed testami owu?
Nie, specjalnie trzymam. Ale cały czas mi wychodzą bladziochy, już sama nie wiem [emoji55]
Zaczynam panikować [emoji23][emoji23][emoji23]
baby_girl
Fanka BB :)
Jeśli macie testy z allegro, to one nie mają tych kresek jednakowych. Trzeba patrzeć jak robią się ciemniejsze i potem znowu jaśnieją, a 2 kreski takie same mogą nigdy nie być.
I też zależy jak często robicie testy - ja co 4h żeby dobrze wyłapać pik. Bo testy mogą wychodzić pozytywne przez 2-3 dni, a czasami tylko jeden test jest pozytywny i następny może już być słabszy. Ale wszystko jest do wychwycenia
I też zależy jak często robicie testy - ja co 4h żeby dobrze wyłapać pik. Bo testy mogą wychodzić pozytywne przez 2-3 dni, a czasami tylko jeden test jest pozytywny i następny może już być słabszy. Ale wszystko jest do wychwycenia
Jeśli macie testy z allegro, to one nie mają tych kresek jednakowych. Trzeba patrzeć jak robią się ciemniejsze i potem znowu jaśnieją, a 2 kreski takie same mogą nigdy nie być.
To są z domowego laboratorium z aktualnego cyklu
To są fertil time z poprzedniego cyklu
I te z Allegro [emoji55]
szczypiorkowa12345
@leeleeth ja też miałam aplikację, ba! Nawet 2 i co? I żadna nie potwierdziła owu która z przyczyn kompletnie mi nie znanych wystąpiła w ponad 48h po pozytywnym teście...
@baby_girl dokaldnie tak!!! Zachowam równowagę [emoji41][emoji39] ojej ile się boję jak cholera tyle się doczekać nie mogę 12tygodnja....
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
@baby_girl dokaldnie tak!!! Zachowam równowagę [emoji41][emoji39] ojej ile się boję jak cholera tyle się doczekać nie mogę 12tygodnja....
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
reklama
mihasiaaa
@kitqa to powinnam miec dziewczynke, bo wkurwiam mego męża każdego dnia. Dodatkowo ma bardzo odpowiedzialny zawód i ciągle chodzi w stresie, bo go terminy gonią Podoba mi sie ta teoria, oby sie sprawdziła. Ja przed zajsciem w ciąży tez mialam stresującą prace i mam chłopca
@Marzycielka i Kruszynka gratulacje!!! Wymarzonej płci życzę
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
@Marzycielka i Kruszynka gratulacje!!! Wymarzonej płci życzę
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: