reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kura33, a jak bierzesz ten wiesiołek? Bo ja biorę do owulacji a potem nie i tak się dzisiaj zastanowiłam czy jest sens teraz go brać skoro jeszcze się nie staramy czy to tylko w cyklu starankowym? Banany i pomidory u mnie też codziennie, choć już na pomidory patrzeć nie mogę, zielona herbata w kapsułkach częściej bo pić nie bardzo lubię, choć się zmuszam ale niecodzinnie (pisałam już że ja to anty-fit jestem:) Księżycem się nie przejmuj zupełnie. Moja córcia zrobiona w pełnię, owu kiedy księżyc był w znaku męskim także tego....:) księżyc olej bo sugerując się księżycem to nie trafisz nigdy. Reszta dla świętego spokoju może być :)

reklama
@kura33, a jak bierzesz ten wiesiołek? Bo ja biorę do owulacji a potem nie i tak się dzisiaj zastanowiłam czy jest sens teraz go brać skoro jeszcze się nie staramy czy to tylko w cyklu starankowym? Banany i pomidory u mnie też codziennie, choć już na pomidory patrzeć nie mogę, zielona herbata w kapsułkach częściej bo pić nie bardzo lubię, choć się zmuszam ale niecodzinnie (pisałam już że ja to anty-fit jestem:) Księżycem się nie przejmuj zupełnie. Moja córcia zrobiona w pełnię, owu kiedy księżyc był w znaku męskim także tego....:) księżyc olej bo sugerując się księżycem to nie trafisz nigdy. Reszta dla świętego spokoju może być :)
Co do aplikacji nie mam pojęcia...
Co do córy - nje mów że Ty w pełni owu i przy pełni księżyca i wyszła córa! :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Co do aplikacji nie mam pojęcia...
Co do córy - nje mów że Ty w pełni owu i przy pełni księżyca i wyszła córa! :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Szczypiorku, u mnie każdy jeden element na synka był załatwiony. Począwszy, że brałam wiesiołek, piłam syrop Guajazyl, potas w kapsułkach, całe życie jadłam niezdrowo (lubię) i słono. Później owulacja (monitoring- czyli na 100%), pozycja ;), pełnia księżyca, znak męski, ładowarki i telefony w łóżku spały ze mną:) Do 12 tygodnia byłam pewna że będzie chłopak. Później już tylko miałam nadzieję, że lekarze się mylą. Kiedyś Imama znalazła nawet że z testu Pappa można wywnioskować czy to syn czy córka i u mnie parametry chłopaczkowe nawet były bo specjalnie spojrzałam:) Ph moczu wysokie niby na chłopca, tętno płodu na chłopca, test z sody chłopiec, test na płeć za 130zł:):):)- chłopiec, wróżba z obrączki, i każda zachcianka, brak mdłości, brzuch jak piłeczka, piękna cera, świetne włosy itp. Piękną mam córcię z tych starań:):):)

Wow ale leca posty ;) ja jakos zwątpilam w ta diete. Boje sie ze jak zaczne kombinowac to mi sie tez pomiesza cykl bo tak miewam a wtedy tonjuz wogole nie wceluje w corke. Nobi mysle czy probowac juz w marcu 6stego niby owu mam miec. Czy czekac do kwietnia. Zobacze co minpowie na wizycie gin 5tego ;)
Ps. Zamowilam opaski dla dziewczynki :p i testy owu i ciazowe dzis do mnie dotarly

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Poka poka te opaski [emoji7]

Wiesiołka bierz, suple zawsze lepiej działają jak je trochę pobierzesz[emoji6]

Ja kupiłam sukienkę [emoji85][emoji87][emoji166]
1518725195-4529d8e366259a36-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kinga ja teraz w tym cyklu będę się starać @ właśnie się konczy więc łykami wiesiołka i jeszcze probiotyk, herbatę zielona na zmianę z kawą pije bo kawę lubię a ponoć zielona herbata jest zakwaszająca...
, stresa mam ale bardziej że nie uda się nic i ciąży jako takiej nie bedzie... No i mąż powiem wam że średnio chętny a ja go zmuszać nie chce. Mówi że byśmy odpoczęli i może że za rok a ja po tej mojej stracie to tylko łzy w oczach mam jak słyszę że któraś koleżanka w ciazy i to jedna ma bliski termin bo na kwiecień...

Wierzę też jak szczypiorkowa mówi że może dużo zależy od naszych myśli i przeczucia

1518725536-31a8efc5cb309360-aaaaaa.jpeg
1518725541-105fded0bf5ef326-aaaaaa.jpeg
1518725544-3f3dbc479bd9b63c-aaaaaa.jpeg

Jeszcze mi nie przyszly ale takie narazie pieknosci szalona jestem

Kochane pomozcie prosze :( ja juz zdurnialam z ta dieta... bo... jak produkty jesc zasadowe to sa odwrotne tdo diety dziewczynkowej... np kawa czy piwo polecane... ja nie wiem co robic... pogubilam sie i wogile ciezko mi sie przestawic

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luisa tak w tym wątku ci wkleiłaś nie polecaja tej metody chic ja na gr FB podczytuje i większości się udaje czy to tylko przypadek nie wiem.

Co się nie przeczyta to ciągle jakieś nowe teorie są i człowiek głupieje

Do góry