reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kura33, a jak bierzesz ten wiesiołek? Bo ja biorę do owulacji a potem nie i tak się dzisiaj zastanowiłam czy jest sens teraz go brać skoro jeszcze się nie staramy czy to tylko w cyklu starankowym? Banany i pomidory u mnie też codziennie, choć już na pomidory patrzeć nie mogę, zielona herbata w kapsułkach częściej bo pić nie bardzo lubię, choć się zmuszam ale niecodzinnie (pisałam już że ja to anty-fit jestem:) Księżycem się nie przejmuj zupełnie. Moja córcia zrobiona w pełnię, owu kiedy księżyc był w znaku męskim także tego....:) księżyc olej bo sugerując się księżycem to nie trafisz nigdy. Reszta dla świętego spokoju może być :)

reklama
@kura33, a jak bierzesz ten wiesiołek? Bo ja biorę do owulacji a potem nie i tak się dzisiaj zastanowiłam czy jest sens teraz go brać skoro jeszcze się nie staramy czy to tylko w cyklu starankowym? Banany i pomidory u mnie też codziennie, choć już na pomidory patrzeć nie mogę, zielona herbata w kapsułkach częściej bo pić nie bardzo lubię, choć się zmuszam ale niecodzinnie (pisałam już że ja to anty-fit jestem:) Księżycem się nie przejmuj zupełnie. Moja córcia zrobiona w pełnię, owu kiedy księżyc był w znaku męskim także tego....:) księżyc olej bo sugerując się księżycem to nie trafisz nigdy. Reszta dla świętego spokoju może być :)
Co do aplikacji nie mam pojęcia...
Co do córy - nje mów że Ty w pełni owu i przy pełni księżyca i wyszła córa! :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Co do aplikacji nie mam pojęcia...
Co do córy - nje mów że Ty w pełni owu i przy pełni księżyca i wyszła córa! :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Szczypiorku, u mnie każdy jeden element na synka był załatwiony. Począwszy, że brałam wiesiołek, piłam syrop Guajazyl, potas w kapsułkach, całe życie jadłam niezdrowo (lubię) i słono. Później owulacja (monitoring- czyli na 100%), pozycja ;), pełnia księżyca, znak męski, ładowarki i telefony w łóżku spały ze mną:) Do 12 tygodnia byłam pewna że będzie chłopak. Później już tylko miałam nadzieję, że lekarze się mylą. Kiedyś Imama znalazła nawet że z testu Pappa można wywnioskować czy to syn czy córka i u mnie parametry chłopaczkowe nawet były bo specjalnie spojrzałam:) Ph moczu wysokie niby na chłopca, tętno płodu na chłopca, test z sody chłopiec, test na płeć za 130zł:):):)- chłopiec, wróżba z obrączki, i każda zachcianka, brak mdłości, brzuch jak piłeczka, piękna cera, świetne włosy itp. Piękną mam córcię z tych starań:):):)

Wow ale leca posty ;) ja jakos zwątpilam w ta diete. Boje sie ze jak zaczne kombinowac to mi sie tez pomiesza cykl bo tak miewam a wtedy tonjuz wogole nie wceluje w corke. Nobi mysle czy probowac juz w marcu 6stego niby owu mam miec. Czy czekac do kwietnia. Zobacze co minpowie na wizycie gin 5tego ;)
Ps. Zamowilam opaski dla dziewczynki :p i testy owu i ciazowe dzis do mnie dotarly

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Poka poka te opaski [emoji7]

Wiesiołka bierz, suple zawsze lepiej działają jak je trochę pobierzesz[emoji6]

Ja kupiłam sukienkę [emoji85][emoji87][emoji166]
1518725195-4529d8e366259a36-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kinga ja teraz w tym cyklu będę się starać @ właśnie się konczy więc łykami wiesiołka i jeszcze probiotyk, herbatę zielona na zmianę z kawą pije bo kawę lubię a ponoć zielona herbata jest zakwaszająca...
, stresa mam ale bardziej że nie uda się nic i ciąży jako takiej nie bedzie... No i mąż powiem wam że średnio chętny a ja go zmuszać nie chce. Mówi że byśmy odpoczęli i może że za rok a ja po tej mojej stracie to tylko łzy w oczach mam jak słyszę że któraś koleżanka w ciazy i to jedna ma bliski termin bo na kwiecień...

Wierzę też jak szczypiorkowa mówi że może dużo zależy od naszych myśli i przeczucia

1518725536-31a8efc5cb309360-aaaaaa.jpeg
1518725541-105fded0bf5ef326-aaaaaa.jpeg
1518725544-3f3dbc479bd9b63c-aaaaaa.jpeg

Jeszcze mi nie przyszly ale takie narazie pieknosci szalona jestem

Kochane pomozcie prosze :( ja juz zdurnialam z ta dieta... bo... jak produkty jesc zasadowe to sa odwrotne tdo diety dziewczynkowej... np kawa czy piwo polecane... ja nie wiem co robic... pogubilam sie i wogile ciezko mi sie przestawic

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luisa tak w tym wątku ci wkleiłaś nie polecaja tej metody chic ja na gr FB podczytuje i większości się udaje czy to tylko przypadek nie wiem.

Co się nie przeczyta to ciągle jakieś nowe teorie są i człowiek głupieje

Do góry