reklama
Jeszcze mi nie przyszly ale takie narazie pieknosci szalona jestem
Kochane pomozcie prosze ja juz zdurnialam z ta dieta... bo... jak produkty jesc zasadowe to sa odwrotne tdo diety dziewczynkowej... np kawa czy piwo polecane... ja nie wiem co robic... pogubilam sie i wogile ciezko mi sie przestawic
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne opaski,
Ja na pH nie zwracałam uwagi. Jem wszystko, wybieram te produkty odwrotne do mojej stałej diety. Wykluczyłam te typowo chłopczykowe czerwone mięso, masło, mleko.ziemniaki, pomidory, banany czy słone przekąski.
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
kinga_z1
Fanka BB :)
Wiesiołka bierz, suple zawsze lepiej działają jak je trochę pobierzesz[emoji6]
Ja kupiłam sukienkę [emoji85][emoji87][emoji166]
Ale kieca! Super śliczna! Sama bym taką ubrała i mój kolor!
A wiesiołek brać tylko do owu czy cały czas w miesiącach niestarankowych?
@kura33, poronienie to najgorsze co może spotkać kobietę i wiem nie tylko ze swojego doświadczenia ale jeśli nie zapełnisz tej pustki to będziesz się męczyć. Mam wiele koleżanek co poroniło, nawet nieplanowane ciąże, a zaraz planowały już skrupulatnie aby "odzyskać" to dziecko.... Myślę, że dla Twojej psychiki będzie lepiej jak zajdziesz w ciążę, ale to już Wasza decyzja. Musicie przemysleć to poważnie.
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166][/QUOTE]
Ja kupiłam sukienkę [emoji85][emoji87][emoji166]
Ale kieca! Super śliczna! Sama bym taką ubrała i mój kolor!
A wiesiołek brać tylko do owu czy cały czas w miesiącach niestarankowych?
@kura33, poronienie to najgorsze co może spotkać kobietę i wiem nie tylko ze swojego doświadczenia ale jeśli nie zapełnisz tej pustki to będziesz się męczyć. Mam wiele koleżanek co poroniło, nawet nieplanowane ciąże, a zaraz planowały już skrupulatnie aby "odzyskać" to dziecko.... Myślę, że dla Twojej psychiki będzie lepiej jak zajdziesz w ciążę, ale to już Wasza decyzja. Musicie przemysleć to poważnie.
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166][/QUOTE]
kredkaczarna
Mleko jest chlopczykowe?! Jeja to ja juz nic nir wiem
Mleko jest chlopczykowe?! Jeja to ja juz nic nir wiem
Mleko zwierzęce jest kaloryczne wiec chłopczykowe [emoji6]
Musisz liczyć te kcal
Luisa2018
Musztardowa kiecka prześliczna.
Ja jem wszystko, ograniczyłam troszkę mięso banany pomidory i ziemniaki. Ale bez szaleństw..... omijam śniadania i jem 2-3 posiłki zamiast 5-6.
Mleko kupiłam 0,5%
Ograniczyłam nabiał, tłuszcze , nie podjadam.
Ale mam problem z cola zero , niby zakwasza wiec super ale atomic coś pisała ze aspartam to moZe być na chłopca ... szaleństwo
Ja jem wszystko, ograniczyłam troszkę mięso banany pomidory i ziemniaki. Ale bez szaleństw..... omijam śniadania i jem 2-3 posiłki zamiast 5-6.
Mleko kupiłam 0,5%
Ograniczyłam nabiał, tłuszcze , nie podjadam.
Ale mam problem z cola zero , niby zakwasza wiec super ale atomic coś pisała ze aspartam to moZe być na chłopca ... szaleństwo
szczypiorkowa12345
No nieeee... Sam środek środeczkow [emoji41] ale mała jest uparta! [emoji3] i mów co chcesz ale w takiej sytuacji ktoś tam w górze ma konkretne i mocne plany wobec tak niezniszczalnej i zawzietej kobiety. Na bank będziesz z niej dumna! co nie zmienia faktu, że z synka też kiedyś będziesz dumnaSzczypiorku, u mnie każdy jeden element na synka był załatwiony. Począwszy, że brałam wiesiołek, piłam syrop Guajazyl, potas w kapsułkach, całe życie jadłam niezdrowo (lubię) i słono. Później owulacja (monitoring- czyli na 100%), pozycja , pełnia księżyca, znak męski, ładowarki i telefony w łóżku spały ze mną Do 12 tygodnia byłam pewna że będzie chłopak. Później już tylko miałam nadzieję, że lekarze się mylą. Kiedyś Imama znalazła nawet że z testu Pappa można wywnioskować czy to syn czy córka i u mnie parametry chłopaczkowe nawet były bo specjalnie spojrzałam Ph moczu wysokie niby na chłopca, tętno płodu na chłopca, test z sody chłopiec, test na płeć za 130zł- chłopiec, wróżba z obrączki, i każda zachcianka, brak mdłości, brzuch jak piłeczka, piękna cera, świetne włosy itp. Piękną mam córcię z tych starań
Ehhh to ja teraz mam do myślenia z tą moją intuicyja...
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
No nieeee... Sam środek środeczkow [emoji41] ale mała jest uparta! [emoji3] i mów co chcesz ale w takiej sytuacji ktoś tam w górze ma konkretne i mocne plany wobec tak niezniszczalnej i zawzietej kobiety. Na bank będziesz z niej dumna! co nie zmienia faktu, że z synka też kiedyś będziesz dumna
Ehhh to ja teraz mam do myślenia z tą moją intuicyja...
Ja w ostatniej ciąży miałam „przeczucie” na dziewczynkę i w pewnym momencie do brzucha powiedziałam mój syneczku i już wiedziałam [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
szczypiorkowa12345
Hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] no genialne [emoji23]Ja w ostatniej ciąży miałam „przeczucie” na dziewczynkę i w pewnym momencie do brzucha powiedziałam mój syneczku i już wiedziałam [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jakoś pierwszy raz mam właśnie takie hmmm przekonanie / przeczucie. W poprzednich 2 ciazach miałam bardziej nadzieję i tyle. Ehhh nie chciałabym aby to się okazało tylko wmowieniem... Zobaczymy ja wierze w Igora [emoji7] ewentualnie Igor i Miłosz według córki [emoji23]
Podziel się: