reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka witaj ponownie :) fajnie że wróciłaś z fantastyczna wiadomością! Trzymamy kciuki [emoji110]
Miciurka fajnie że wiesz coraz więcej a temat egs, mnie ta metoda też ciekawi. I powiedz mi że skoro bilako jajka przyciąga xy to czy wiesz jak oczyścić tą frakcje? Czy tego dziewczyny nie robią? Trochę mnie odtraca mysl wstrzykniecia sobie białka kurzego :/

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Acha ja juz postanowiłam że o Ciąży powiem najwcześniej po 3 Msc, a o płci powiem moooze pod koniec ciąży albo wcale. Tzn ja chce wiedzieć ale innym nie wiem czy powiem...

NOWINKA
Dziś przeczytalam za kobieta w ciąży ma intuicję co do płci i sprawa się to w 71% - to więcej jak test z soda ahahahaha [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Znajdzie sie oj Znajdzie [emoji6]
Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Lele, Tobie również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i każdej chętnej:)

Miciur-ka tak myślę spróbować baby dust, niby wszyscy piszą że chlopaka prościej ale dodatkowo wiesiolek, banany i pomidory jem codzienne :) testy owulacyjne paskowe i ten elektronicznu kupiłam clear blues. może to głupie ale pościel niebieska już jest, tylko nie wiem czy księżycem też się przejmować

Szczypiorkowa masakra z tą twoja rodzina, ja mam gębę duża o zawsze mówię to co myślę i czasem nawet potem żałuję i myślę że trzeba było siedzieć cicho hahaha
U nas nie ma czegos takiego że ktoś tam się śmieje z płci a wręcz w rodzinie męża więcej chłopców i wszyscy szaleją za dziewczynami.

Ja tak jak mówiłam zawsze marzyłam o 3 dzieci w tym dwie dziewczynki i mam je są najwspanialsze na świecie i oddałbym za nie wszystko teraz chciałabym syna i próbuje to wspomoc ale gdyby się okazało że trzecia dziewucha to też będę się cieszyć byle by zdrowie.

Dziewczyny a teraz z innej beczki- nie przychodzą mi od wczoraj powiadomienia o nowych wpisach na telefon. Już włączałam i wyłączałam telefon a także odinstalowałam aplikację później znowu instalowałam i nic. Nadal nie przychodzą:( miała któraś tak? Jak zrobić żeby znowu powróciło do stanu z wcześniej? Tak miałam Was w zasięgu ręki a teraz zajmuje mi to o niebo dłużej:(

A taki i ja również wysulwy różowe mnóstwo różowego i to z brokatem hehehe wszystko co się świeci i błyszczy dla was

A za to przyjmuje niebieski błękit...

Swoją drogą podziwiam próby egs ja bym wymiekla że strachu że coś nie tak pójdzie.

Wow ale leca posty ;) ja jakos zwątpilam w ta diete. Boje sie ze jak zaczne kombinowac to mi sie tez pomiesza cykl bo tak miewam a wtedy tonjuz wogole nie wceluje w corke. Nobi mysle czy probowac juz w marcu 6stego niby owu mam miec. Czy czekac do kwietnia. Zobacze co minpowie na wizycie gin 5tego ;)
Ps. Zamowilam opaski dla dziewczynki :p i testy owu i ciazowe dzis do mnie dotarly

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry