reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kruszynka witaj ponownie :) fajnie że wróciłaś z fantastyczna wiadomością! Trzymamy kciuki [emoji110]
Miciurka fajnie że wiesz coraz więcej a temat egs, mnie ta metoda też ciekawi. I powiedz mi że skoro bilako jajka przyciąga xy to czy wiesz jak oczyścić tą frakcje? Czy tego dziewczyny nie robią? Trochę mnie odtraca mysl wstrzykniecia sobie białka kurzego :/

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Acha ja juz postanowiłam że o Ciąży powiem najwcześniej po 3 Msc, a o płci powiem moooze pod koniec ciąży albo wcale. Tzn ja chce wiedzieć ale innym nie wiem czy powiem...

NOWINKA
Dziś przeczytalam za kobieta w ciąży ma intuicję co do płci i sprawa się to w 71% - to więcej jak test z soda ahahahaha [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Znajdzie sie oj Znajdzie [emoji6]
Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Lele, Tobie również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i każdej chętnej:)

Miciur-ka tak myślę spróbować baby dust, niby wszyscy piszą że chlopaka prościej ale dodatkowo wiesiolek, banany i pomidory jem codzienne :) testy owulacyjne paskowe i ten elektronicznu kupiłam clear blues. może to głupie ale pościel niebieska już jest, tylko nie wiem czy księżycem też się przejmować

Szczypiorkowa masakra z tą twoja rodzina, ja mam gębę duża o zawsze mówię to co myślę i czasem nawet potem żałuję i myślę że trzeba było siedzieć cicho hahaha
U nas nie ma czegos takiego że ktoś tam się śmieje z płci a wręcz w rodzinie męża więcej chłopców i wszyscy szaleją za dziewczynami.

Ja tak jak mówiłam zawsze marzyłam o 3 dzieci w tym dwie dziewczynki i mam je są najwspanialsze na świecie i oddałbym za nie wszystko teraz chciałabym syna i próbuje to wspomoc ale gdyby się okazało że trzecia dziewucha to też będę się cieszyć byle by zdrowie.

Dziewczyny a teraz z innej beczki- nie przychodzą mi od wczoraj powiadomienia o nowych wpisach na telefon. Już włączałam i wyłączałam telefon a także odinstalowałam aplikację później znowu instalowałam i nic. Nadal nie przychodzą:( miała któraś tak? Jak zrobić żeby znowu powróciło do stanu z wcześniej? Tak miałam Was w zasięgu ręki a teraz zajmuje mi to o niebo dłużej:(

A taki i ja również wysulwy różowe mnóstwo różowego i to z brokatem hehehe wszystko co się świeci i błyszczy dla was

A za to przyjmuje niebieski błękit...

Swoją drogą podziwiam próby egs ja bym wymiekla że strachu że coś nie tak pójdzie.

Wow ale leca posty ;) ja jakos zwątpilam w ta diete. Boje sie ze jak zaczne kombinowac to mi sie tez pomiesza cykl bo tak miewam a wtedy tonjuz wogole nie wceluje w corke. Nobi mysle czy probowac juz w marcu 6stego niby owu mam miec. Czy czekac do kwietnia. Zobacze co minpowie na wizycie gin 5tego ;)
Ps. Zamowilam opaski dla dziewczynki :p i testy owu i ciazowe dzis do mnie dotarly

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry