Szczypiorkowa z nas tez maja ubaw. Na dodatek, nie wiem jak to ubrać w słowa... wiem ze jak trafi nam się dziewczynka to wszyscy będą zachwyceni, jakby wszyscy będą rozumieć nasza decyzje o trzecim
Dziecku. W moim otoczeniu bardzo mało jest rodzin z trójka dzieci, nawet nie umiem sobie na szybko przypomnieć czy jacyś znajomi maja. :/ a jak się trafi chłopczyk to będzie znowu pieprzenie jak ostatnio ... chciałabym żeby im wszystkim w pięty poszło za to pieprzenie !!!!
Na dodatek ludzie czasem się nie czuja.... moja znajoma miała dwóch chłopców i zaszła w ciąże bliźniacza ( chłopiec i dziewczynka ) była taka szczęśliwa ale niestety ta dziewczynka zmarła przy porodzie! Dziewczyna ma
Ogromna depresje, a ludzie widząc ja z trójka chłopców potrafią pieprzyć „ ojej i bozia dziewczynki nie dała „ a ona ze łzami w oczach mówi ze bozia dała ale zabrała.... dlaczego ludzie nie pomyślą ze mogą komuś sprawić ból ... komentują coś na co nie mamy wpływu ( płeć ) a nie komentują oczywistych wyborów których dokonujemy sami .. jak łatwo komuś dokopać