reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa drżę czy uda mi się spełnić plan hahahah to już ostatnia prosta haha
Ani mi nie mów [emoji53]
Jedyne oparcie mam w Was, tak jak Wam pisze z zewnątrz poza mężem, moimi rodzicami oraz 1 przyjaciółka jak widać każdy ma z nas ubaw po pachy... [emoji58] tak bardzo bardzo nooo baaaardzo chce aby moje Marzenie się spełniło :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Szczypiorkowa z nas tez maja ubaw. Na dodatek, nie wiem jak to ubrać w słowa... wiem ze jak trafi nam się dziewczynka to wszyscy będą zachwyceni, jakby wszyscy będą rozumieć nasza decyzje o trzecim
Dziecku. W moim otoczeniu bardzo mało jest rodzin z trójka dzieci, nawet nie umiem sobie na szybko przypomnieć czy jacyś znajomi maja. :/ a jak się trafi chłopczyk to będzie znowu pieprzenie jak ostatnio ... chciałabym żeby im wszystkim w pięty poszło za to pieprzenie !!!!

Na dodatek ludzie czasem się nie czuja.... moja znajoma miała dwóch chłopców i zaszła w ciąże bliźniacza ( chłopiec i dziewczynka ) była taka szczęśliwa ale niestety ta dziewczynka zmarła przy porodzie! Dziewczyna ma
Ogromna depresje, a ludzie widząc ja z trójka chłopców potrafią pieprzyć „ ojej i bozia dziewczynki nie dała „ a ona ze łzami w oczach mówi ze bozia dała ale zabrała.... dlaczego ludzie nie pomyślą ze mogą komuś sprawić ból ... komentują coś na co nie mamy wpływu ( płeć ) a nie komentują oczywistych wyborów których dokonujemy sami .. jak łatwo komuś dokopać :(

Ja też chce niebieskie!!![emoji4] coś dla mnie się znajdzie?[emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Znajdzie sie oj Znajdzie [emoji6]
Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kinga dla Ciebie też proszę zabierajcie wszystkie :-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A dawajcie różowe przyjmuje każdą ilość ;-)

Ani mi nie mów [emoji53]
Jedyne oparcie mam w Was, tak jak Wam pisze z zewnątrz poza mężem, moimi rodzicami oraz 1 przyjaciółka jak widać każdy ma z nas ubaw po pachy... [emoji58] tak bardzo bardzo nooo baaaardzo chce aby moje Marzenie się spełniło :)

Szczypiorku a pamiętam że brat ma dwóch chłopców? To i jak on ma ubaw że macie dwie zdrowe dziewczynki to może trzeba śmiać się i z niego że on dziewczynki zrobić nie potrafi. Naprawdę wkurzaja mnie takie komentarze ludzi. Wiadomo że wzór rodziny to dzieci obojga płci ale jak można brać inna wersje jako kpina z rodziców. To nie supermarket- z półki nie bierzemy...

Lele, głowa do góry! Mialam też kryzys ostatnio a teraz znów siła jest we mnie i wierzę że będzie syn i u mnie tak jak córka u Ciebie. Zobaczysz. Mam nadzieję że jeszcze w tym roku każda z nas zaciazy i słuchajcie obiecuję Wam że jak będzie u mnie syn to spotykamy się wszystkie na Baby Shower[emoji6][emoji4] każda z wymarzoną dzidzia jak nie na rękach to w brzuchu[emoji4]

No właśnie a są jakieś kamienie z jonami na chłopca? To kupię też bransoletke[emoji4] u mnie wszystkie "czary" w domu są, Rita mnie wspiera i Wy także nie może się nie udac[emoji4]

@kinga_z1 Piękna ale wychodzi na to że więcej starających się jest na córy to nam jak wsyztsko dziewczyny wyślą te niebieskie fluidy i to się skumuluje to naprawdę będzieb mieć bliźniaki [emoji23] a brat ma z wpadki i chłopca i córkę... Teraz znów są w ciąży z przypadku i liczą na syna bo 'im się udaje'... No ale kwestie z nimi chyba na jakiś czas rozwiązałam [emoji41] i widzę dwa scenariusze jak ich zatyka przy informacji ze urodził się Igor oraz ta 'gorsza' wersję jak urodzi się dziewczynka - ich triumf będzie czuć na północ polski a wtedy wiem że wybuchne i dyplomacja w pi#u pójdzie i wtedy też jest możliwość że będzie mieć słychać na północy kraju [emoji23]
Ja nie chcę być msciwa, nie chce udowadniać światu jakiś durnych norm - chce być szczęśliwa i chce aby nikt nie wchodził mi do łóżka i rozprawial nad moimi decyzjami o życiem... Ehhhh

PS no poza wami, bo przy 3cim dziecku w łóżku byłam chyba w wielokącie [emoji23]

Szczypiorkowa z nas tez maja ubaw. Na dodatek, nie wiem jak to ubrać w słowa... wiem ze jak trafi nam się dziewczynka to wszyscy będą zachwyceni, jakby wszyscy będą rozumieć nasza decyzje o trzecim
Dziecku. W moim otoczeniu bardzo mało jest rodzin z trójka dzieci, nawet nie umiem sobie na szybko przypomnieć czy jacyś znajomi maja. :/ a jak się trafi chłopczyk to będzie znowu pieprzenie jak ostatnio ... chciałabym żeby im wszystkim w pięty poszło za to pieprzenie !!!!

Na dodatek ludzie czasem się nie czuja.... moja znajoma miała dwóch chłopców i zaszła w ciąże bliźniacza ( chłopiec i dziewczynka ) była taka szczęśliwa ale niestety ta dziewczynka zmarła przy porodzie! Dziewczyna ma
Ogromna depresje, a ludzie widząc ja z trójka chłopców potrafią pieprzyć „ ojej i bozia dziewczynki nie dała „ a ona ze łzami w oczach mówi ze bozia dała ale zabrała.... dlaczego ludzie nie pomyślą ze mogą komuś sprawić ból ... komentują coś na co nie mamy wpływu ( płeć ) a nie komentują oczywistych wyborów których dokonujemy sami .. jak łatwo komuś dokopać :(
Nieeeeee nie wierzę...
Jezu jak bardzo bardzo współczuję dziewczynie :( to musiał być niewyobrażalny ból... Ale oczywiście durni ludzie zawsze coś muszą piepszyc...

@kinga_z1 Piękna ale wychodzi na to że więcej starających się jest na córy to nam jak wsyztsko dziewczyny wyślą te niebieskie fluidy i to się skumuluje to naprawdę będzieb mieć bliźniaki [emoji23] a brat ma z wpadki i chłopca i córkę... Teraz znów są w ciąży z przypadku i liczą na syna bo 'im się udaje'... No ale kwestie z nimi chyba na jakiś czas rozwiązałam [emoji41] i widzę dwa scenariusze jak ich zatyka przy informacji ze urodził się Igor oraz ta 'gorsza' wersję jak urodzi się dziewczynka - ich triumf będzie czuć na północ polski a wtedy wiem że wybuchne i dyplomacja w pi#u pójdzie i wtedy też jest możliwość że będzie mieć słychać na północy kraju [emoji23]
Ja nie chcę być msciwa, nie chce udowadniać światu jakiś durnych norm - chce być szczęśliwa i chce aby nikt nie wchodził mi do łóżka i rozprawial nad moimi decyzjami o życiem... Ehhhh

PS no poza wami, bo przy 3cim dziecku w łóżku byłam chyba w wielokącie [emoji23]

"Im się udaje" dlatego będą mieć chłopca... No to współczuję ich córce jak rodzice tak mówią o swoim dziecku, faktycznie niewypał- córka. I mówi to jeszcze kobieta. Matka. Wybacz ale jaki Twój brat ma szacunek do swojej żony (bo to przecież kobieta), do matki, babci, Ciebie- siostry. Normalnie wierzyć mi się nie chce że to Polak. Wiedziałam że kraje arabskie, Afryka, Chiny... ale że w Polsce urodzić córkę to hańba....
W mojej rodzinnej miejscowości jest taka rodzina już starsza więc jest szansa że powymieraja ale wszyscy uważają ich za dziwakow...
Przepraszam Cię Kasiu za doslownosc, ale tule czule Twoje córki i Ciebie. Mam nadzieję że Igorek dzięki temu że ma super siostry będzie miał do nich szacunek i będziecie czuwać nad tym aby nie przyszlo mu do głowy takie zachowanie[emoji173]

reklama
"Im się udaje" dlatego będą mieć chłopca... No to współczuję ich córce jak rodzice tak mówią o swoim dziecku, faktycznie niewypał- córka. I mówi to jeszcze kobieta. Matka. Wybacz ale jaki Twój brat ma szacunek do swojej żony (bo to przecież kobieta), do matki, babci, Ciebie- siostry. Normalnie wierzyć mi się nie chce że to Polak. Wiedziałam że kraje arabskie, Afryka, Chiny... ale że w Polsce urodzić córkę to hańba....
W mojej rodzinnej miejscowości jest taka rodzina już starsza więc jest szansa że powymieraja ale wszyscy uważają ich za dziwakow...
Przepraszam Cię Kasiu za doslownosc, ale tule czule Twoje córki i Ciebie. Mam nadzieję że Igorek dzięki temu że ma super siostry będzie miał do nich szacunek i będziecie czuwać nad tym aby nie przyszlo mu do głowy takie zachowanie[emoji173]

Ano niestety tak to wygląda :(
On naprawdę jest fajnym facetem, suoer układa mu się w życiu, jest takim typowym szczesciazem ale w tym temacie no rece opadają i mam ochotę yo skokac po dupie... :(

Dziewczyny ale ja naprawdę wierzę że będzie zdrowy silny Igor, zdrowa ciąża, szybki poród i powrót do domu :)
Nie wiem czy to intuicja czy już wnowienie sobie (baaaardzo duże prawdopodobieństwo ) ale wierzę i chce wierzyć jak najdłużej! :)

Do góry