reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Luisa - nie BD to seks - baby dance , i mowi o metodzie dlaczego codzienny seks nie jest polecany

Kitqa-idea jest taka ze białko jajka powinno sie unosic na spermie i nie powinno isc nizej jesli sie zapada to zle i jest na yo metoda i to pomoc z niewyatarczalnej zawartosci frukrozy w spermie ("zła" konsystencja) takze bie w zadnym.wypadku nie powinnas wstrzykiwac białka jajka do srodka nie nie ,

Kura-tak baby dust ma mega sprawdzalnosc jesli chodzi o starania o chlopca i praktycznie nie trzeba sledzic cyklu jakos wcześniej nie wiadomo jak wystarczy wyłapac pozytywa , a bedziesz robila tez normalne nie digital? Ksiezycem nie ma.co sie przejnowac moze gdyby mi sie w moich wypasionych staraniach udala corka bo było to zgodne z ksiezycem wtedy to moze bym uwierzyła :D heh

Kinga-ja nie mam.ppwiadomien wcale tylko mam zasubskrybowany temat to nie musze szukac tylko mam w słupku w jakich sie udzielam ;)

Kredka-do mnie tez dzis 2 nowe ciazowe dotarły ha :D, sliczne opaski [emoji7], warzywa,ryze makarony białe, mozesz jesc, piwko pic, winko, tylko tak wiesz sporadycznie,ja malo jem ale piwo kolo owulacji to wychleje kilka dni pod rzad hahah

Leeleeth- szalejesz[emoji23] sliczna [emoji7]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie bylo, chorowalam troche zresztą do tej pory nie wiedza co mi jest.. Ciężko mi bylo ogólnie, nawet patrzec na kobiety w ciąży kiedy ciagle test byl negatywny . Pewnie niektóre z was pamiętają ze w lipcu poronilam do teraz jest mi trudno się z tym pogodzić Dzis po 7 mies od tamtej sytuacji zrobiłam test ciążowy (nie z rannego moczu termin @ w pon ale coś mnie tknelo) i oto i on w załączniku nie moge uwierzyc jutro idę na betę . Prosze o kciuki

Kruszynka123 super kreska i taka dziewczynkowa różowa gratuluję będzie zdrowa i śliczna córcia zobaczysz

Winka to nie moge bo kp :p ale musze przeanalizowac wszystko . Najbardziej sie martwie zeby drastyczne diety mi gdzies cyklu nie sfiksowaly

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Luisa- taki skrocik BD ;),

Kruszynka - gratulacje!

Kredka - dobre na edomentrium jest, prosto po kp. Mozna wypic lampke jak dziecko idzie na noc spac ;)

A wychodzi na to ze zawsze jestem w tej mniejszosci % [emoji23]

Bo mialam przeczucie ze bede miala.corke w 2 ciazy , no i tez tyle zrobiłam z planowaniem a znowu byłam w tym małym % "failed sway" [emoji4] oh lucky me ;) zebym byla w tym % co w totka wygra to by bylo spoko :D

Miciur-ka tak będę stosować też zwykłe testy imam aplikacje do robienia zdjęć jedynie co mnie zastanawia to ten czas 24h od blazing test czy czekać czy od razu działać żeby nie przepadlo.
No i ten mój maz niezdecydowany.

Miciur-ka tak będę stosować też zwykłe testy imam aplikacje do robienia zdjęć jedynie co mnie zastanawia to ten czas 24h od blazing test czy czekać czy od razu działać żeby nie przepadlo.

A jaka masz aplikacje?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Mi test pozytywny wyszedł w środę, a owu jak NIGDY czułam jak cholera i była dopiero po 48h... Więc tutaj trafić nawet w to cholerne owu to jak Lotto :(

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Do góry