reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Luisa u mnie mąż ma obniżoną płodność bo ma oligoozoospermie a mamy synów :-D więc wolę mu nie obniżać jeszcze bardziej żołnierzy.

Ostatnia edycja:
Mikallo super gratuluję ależ to szybko leci a dopiero co chwaliłaś się dwoma kreseczkami
Waga fajna moja malutka też taka była teraz też jest malutka szczuplutka ale za to jaka zwinna

Mikallo, zdrowka dla Was. Gratuluje, cieszcie się sobą.
Szczypiorkowa, tak Ci zazdroszczę ze Ci się udało. Hmm kto wie, może w brzuszku nosisz bliźniaki. Wiesz, dzieci wyczuwają takie "rzeczy" [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mikallo, zdrowka dla Was. Gratuluje, cieszcie się sobą.
Szczypiorkowa, tak Ci zazdroszczę ze Ci się udało. Hmm kto wie, może w brzuszku nosisz bliźniaki. Wiesz, dzieci wyczuwają takie "rzeczy" [emoji4]

Ehhh cieszę się okrutnie że się udało, i tak moooocno wierzę, że w październiku okaze się że jestem mamą cudownego zdrowego chłopca /chłopców wedle mojej córki[emoji23][emoji39][emoji41]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Mikallo gratulacje. I zdrówka dla Was.
Waga super. A jak Twoje córeczki warzyly? Bo tu maluszek. Jak mój pierwszy syn. To taka naprawdę kruszynka.
Dziewczyny z ta soja przeczytajcie ten artykuł. Obniża plodnosc i ilość plemników owszem ale jest rakowa itd. Wiec same szkody dla organizmu. Myśle ze małe ilości w suplementach z innymi witaminami może ułatwia wchłanianie albo jeszcze ma inne zadanie jak u Marzycielki.
Mleko zalecano dla męża ale faszerować suplementami z soji nie czytałam. Mleko sojowe myśle jak najbardziej pomoże. Ale mój mąż by się takiej kawy nie napił.

reklama
Wszystkie te chemiczne suplementy mogą pomóc ale nie muszą. Nie dajmy się zwariować tyle tego wapń,magnez,vit.C ...itd. Teraz jeszcze soja która działa rakotwórczo. Przecież to wszystko sztuczności farmakologiczne które na pewno mają zły wpływ na nasz organizm. A wszystko na raz:confused:...ja odpadam. Wybieram dietę i kwas foliowy. I lukrecje do ovu. Reszta :no:

Do góry