reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
@Luisa2018 właśnie nie wiem, ale ta soje to tylko mężczyzna? U kobiety dziala chłopczykowo, tak?
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka86
Luisa u mnie mąż ma obniżoną płodność bo ma oligoozoospermie a mamy synów więc wolę mu nie obniżać jeszcze bardziej żołnierzy.
Ostatnia edycja:
Gosica
Mikallo, zdrowka dla Was. Gratuluje, cieszcie się sobą.
Szczypiorkowa, tak Ci zazdroszczę ze Ci się udało. Hmm kto wie, może w brzuszku nosisz bliźniaki. Wiesz, dzieci wyczuwają takie "rzeczy" [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Szczypiorkowa, tak Ci zazdroszczę ze Ci się udało. Hmm kto wie, może w brzuszku nosisz bliźniaki. Wiesz, dzieci wyczuwają takie "rzeczy" [emoji4]
szczypiorkowa12345
Ehhh cieszę się okrutnie że się udało, i tak moooocno wierzę, że w październiku okaze się że jestem mamą cudownego zdrowego chłopca /chłopców wedle mojej córki[emoji23][emoji39][emoji41]Mikallo, zdrowka dla Was. Gratuluje, cieszcie się sobą.
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Imama
Mikallo gratulacje. I zdrówka dla Was.
Waga super. A jak Twoje córeczki warzyly? Bo tu maluszek. Jak mój pierwszy syn. To taka naprawdę kruszynka.
Dziewczyny z ta soja przeczytajcie ten artykuł. Obniża plodnosc i ilość plemników owszem ale jest rakowa itd. Wiec same szkody dla organizmu. Myśle ze małe ilości w suplementach z innymi witaminami może ułatwia wchłanianie albo jeszcze ma inne zadanie jak u Marzycielki.
Mleko zalecano dla męża ale faszerować suplementami z soji nie czytałam. Mleko sojowe myśle jak najbardziej pomoże. Ale mój mąż by się takiej kawy nie napił.
Waga super. A jak Twoje córeczki warzyly? Bo tu maluszek. Jak mój pierwszy syn. To taka naprawdę kruszynka.
Dziewczyny z ta soja przeczytajcie ten artykuł. Obniża plodnosc i ilość plemników owszem ale jest rakowa itd. Wiec same szkody dla organizmu. Myśle ze małe ilości w suplementach z innymi witaminami może ułatwia wchłanianie albo jeszcze ma inne zadanie jak u Marzycielki.
Mleko zalecano dla męża ale faszerować suplementami z soji nie czytałam. Mleko sojowe myśle jak najbardziej pomoże. Ale mój mąż by się takiej kawy nie napił.
reklama
belle81
Wszystkie te chemiczne suplementy mogą pomóc ale nie muszą. Nie dajmy się zwariować tyle tego wapń,magnez,vit.C ...itd. Teraz jeszcze soja która działa rakotwórczo. Przecież to wszystko sztuczności farmakologiczne które na pewno mają zły wpływ na nasz organizm. A wszystko na raz...ja odpadam. Wybieram dietę i kwas foliowy. I lukrecje do ovu. Reszta
Podziel się: