reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Jabłuszkowa, jedynie to, ze boje się, zeby synek nie był odtracony wzbudza we mnie watpliwosci odnosnie drugiego dziecka :( Wierzę jednak, ze my rodzice mamy tyle odpowiedzialnosci, zeby zadne dziecko nie czulo sie odtracone...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana. Miłość matki się mnoży a nie dzieli ;) Wszystko zrobisz instynktownie i synek nie poczuje się odtracony.
U mnie różnica wieku 11lat i uwierz mi ale miałam wielkie wyzwanie aby starzy się tak nie poczuł. I wiem że mi się udało. Dziś jak z nim rozmawiam (a na 18lat) to mówi że cały czas miał naszą miłość mimo tego ze mamy często zajmował 100% naszej uwagi.

@Jabłuszkowa, jedynie to, ze boje się, zeby synek nie był odtracony wzbudza we mnie watpliwosci odnosnie drugiego dziecka :( Wierzę jednak, ze my rodzice mamy tyle odpowiedzialnosci, zeby zadne dziecko nie czulo sie odtracone...

Kocham syna najbardziej na świecie i pragnę drugiego dziecka bo wiem że dla niego również będę miała tyle samo miłości nawet jeśli byłyby to bliźniaki ! Tylko bardzo bym się bała podejścia dalszej rodziny... bo widzę to np jak to wygląda u kuzyna męża. Ma dwie cory bliźniaczki i młodszego syna. Jak są jakieś uroczystości to wiecie co się dzieje w pierwszej kolejności teksty typu jakie one są słodkie; że mają takie same sukienki. Mnóstwo pytań o to czy lubią to samo itp.. a o małego jakaś ciotka może wspomni czy zdrowy :/

@jabluszkowa rozumiem Cię. Ja jestem jedynaczka i ciezko mi jest sobie wyobrazic, ale chce miec wiecej dzieci

Ja też jestem jedynaczka. Całe życie chciałam mieć rodzeństwo. Nawet teraz mi tego brakuje jak widzę jaki kontakt ma mąż ze swoim rodzeństwem. I wiecie co czasami mam też takie myśli że przez to ze właśnie nie miałam rodzeństwa to nie umiem rozmawiać z ludźmi i się jakoś w tym świecie społecznym odnaleźć. Albo faktycznie coś w tym jest albo łapie mnie już zimowa deprecha [emoji14]

@Jabłuszkowa ja raczej nie mam problemu z kontaktami z ludzi, wrecz przeciwnie. Zresztą mój mąż tez jedynak a jest duszą towarzystwa, wiec w tym przypadku myślę, ze to kwestia charakteru :)

Marzycielka nie odstawiaj. Tez nie można się dać zwariować. Tyle świństwa wokół nas. A skoro to w witaminach to nie zaszkodzi. Co i niego jeść przy starankach jak np żurawinę itd. To bym chyba nie ryzykowała. Takie mleko czy inne produkty to myśle ze są Ok. Sama pije kawę z sojowym albo migdałowym mlekiem normalnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama dzięki, też myślę że jakby było to szkodliwe to by nie dawali tego do tych witamin.
A mnie ciągle boli brzuch, wzięłam nospe bo już nie wytrzymałam.

reklama
Belle już nie pamietam tych dawek [emoji85] Gosica pewnie pomoże
Dziewczyny już wiem dlaczego soja dla faceta Na córkę: Link do: Soja. Jeść, czy nie jeść? - healthy plan by ann

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W sensie, że obniża ilość plemniorow? Dobrze rozumuje?

Arya- dzieki! Fajnie ze y was wszystko ok! widzisz dalej walcze a ostatnio myslalam.o Tobie i chyba przywołałam, hihi, tez robie wlasnie inaczej jak w poprzednich ciazach ,no i moze cos z tego bedzie ;) napewno nie omieszkam sie pochwalic [emoji23]

Anija- ty na dziewczynke tak ? Suplementy !! Koniecznie zebys sie sluzu pozbyła, zurawina od okresu do owulacji - po 15-20tys mg.

Imama- chodzi o to ze trzeba pocwiczyc jak rozdzielac plemniki i jak je rozpoznaeac czy wszystko sie dobrze zrobi tylko nie aplikowac nic sobie i tak kilka razy , az do faktycznych staran

Jak bedzie trzeba to kupie wszystko ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi to tak do łba weszło ze nawet wirówkę znalazłam do kupienia [emoji6]

Dziewczyny wczoraj 12.02 o 17:00 przyszedl na świat mój ukochany synek :D 3100g i 56 długości szczescia. Pozdrawiam Was Ciotki i dziekujemy za kciuki :*

Gratulacje!!! Niech sie zdrowo chowa i rośnie [emoji8]

Ojejojejijej [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Zdrowia a mamy i małego!!! Ja też chcę! [emoji41][emoji39] ponoć jak się urodzi to jeszcze w szpitalu trzeba 'przekazać' dziecko dalej, komuś kto bardzo chce - tak myślami, nie żebym byłam zachlanna ale chętnie je przyjmę niebieskie fluidy na październik tego roku (tak wychodzi z kalendarza [emoji23])

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

No Ty to musisz mieć tego chłopczyka albo i dwóch co by serduszko ucieszyć [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Do góry