reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jeszcze jedno pytanie zagubionej duszy :no:
Kiedy aplikujexie ten represh ? Przed staraniami czy po ? I cała ampułkę?

Ja po zapodalam cały i pewnie wszystko mi wybiło. A teraz przed starankami co trzy dni 1/3 mniej więcej [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Rany boskie święte
Dzqonie się umówić się do mojego ginekologa bo wiadomo terminy min msc...
Odbiera Rejestracja, mówię bla bla bla że potwierdzenie ciąży v bla bla bla i ona kiedy ostatnia @, mówię 31/1.02, i cisza pani pytana czy napewno, ja oczywiście że tak, myślę co za głupia baba przecież lepiej wiem.. Ona grzecznie pyta skąd w takim razie wiem że jestem w ciąży ja jak ten osiol skończony bo test pokazał dwie kreski, na co ona ze chyba nje bardzo po w 2tyg to co najwyżej owulacja...
No i taaaaaadam olśnienie dostał geniusz matematyczny. Ja już tak popadam w owulacje, testy ciąże że liczyć Nue potrafię... Po tłumaczeniach że przepraszam że to 15/16.01 itd itd itd Panu podsumowała że nic się ie dzieje, roztargniebje u kobiet w ciąży to norma...
No powiem wam że scislo za serce [emoji813] haha

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Aaaaacha a teraz druga sprawa, oczywisxie już wertuje strony pt jak poznać płeć dziecka, i znalazłam taki oto sposób
, która w ciąży chętna sprawdzić?!

https://******************/forum/w-ciazy-ogolne/test-z-sody-na-plec-dziecka,12790.html

Szczypiorkowa nie otwiera mi się strona ale większość tych testów bazują na pH moczu, i wiadomo ze jak się ktoś zalwwszal przed to pH może mieć niskie itp . Chociaż ja Mialm pH moczu niskie a nosiłam chłopca :) jeśli to ta zabawa :p

Mój mąż od jakiegoś czasu je bardzo bardzo ostro. Czytalyscie gdzieś może jak to moze wpływać chłopczykowo, dziewczynkowo??

reklama
Dla JAJ ZROBIŁAM ten test z soda i moczem - wyszedł chlipak [emoji23][emoji39][emoji41]
Dziewczyny traktuje to jako zabawę, ja wiem ze mocz to wsyztsko co jemy, więc rozumiem ale ciekawość silniejsza [emoji23]

Do góry