reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa - zobacz czy kreska ta druga ma kolor bo jak nie ma koloru to wtedy fałszywie pokazuje (oby nie)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nie boicie się, ze przy tym eggs to juz kombinowanie ze sperma i zeby nie uszkodzic tych plemników? Troche bym sie bala czy np mimo wszystko uszkodzony plemnik dotrze do jajeczka, ale na mnie nie patrzcie ja jestem panikara ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie ta domowa inseminacja to już trochę za dużo, ale wiem ze dla kogoś z boku te moje suplementy to tez hardcore hihihihi

Mihasia wiesz tez nie ma co szaleć. Ja w drugiej ciąży planowałam dziewczynkę i tak mocno się trzymałam diety aż peklam i zaczęłam jeść dużo przytulam rzuciłam suple i zaszłam w ciąże z chłopcem ;) także nie dajmy się zwariować nikt zdrowy nie pociągnie na takiej diecie kilka miesięcy

Ja mam założenie takie ze przed owu trzymam się mocno wytycznych a po owu troszkę muszę luzować inaczej długo nie pociągną

@Luisa2018 też mam takie podejście jak Ty, sprobuje z suple i dieta (ale i tak nie uda mi sie trzymac wytycznych w 100%). Jak bedzie dziewczynka to bede przeszczesliwa, jak nie to bede sexy mama dwóch chłopców. Moze kiedyś maz da sie namowic na 3. Jakby trafila sie wtedy dziewczynka to fajnie, a miec 2 czy 3 chłopców to mi nie robi wielkiej różnicy ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia u mnie największa zmiana są śniadania ,zawsze jadłam na bogato od razu jak otworzyłam oczy wiec teraz czekam ze śniadaniem no i nie podjadam :)
Także coś w tym temacie działam no i kg mi lecą ale ja mam jeszcze tłuszczyk po drugiej ciąży wiec wyjdzie mi to na dobre. Taka zmianę u siebie dokonałam :) ale tez nie chce popadać w paranoje bo nie wytrzymam za długo :)

Idę zobaczyć ten represh leeleth

Jeszcze jedno pytanie zagubionej duszy :no:
Kiedy aplikujexie ten represh ? Przed staraniami czy po ? I cała ampułkę?

reklama
Ja narazie trzymam bo starania od marca lub kwietnia ;)
Dziewczyny apl8kuja cała przed staraniami (chyba dzien przed) i po polowe

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry