reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa - zobacz czy kreska ta druga ma kolor bo jak nie ma koloru to wtedy fałszywie pokazuje (oby nie)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nie boicie się, ze przy tym eggs to juz kombinowanie ze sperma i zeby nie uszkodzic tych plemników? Troche bym sie bala czy np mimo wszystko uszkodzony plemnik dotrze do jajeczka, ale na mnie nie patrzcie ja jestem panikara ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie ta domowa inseminacja to już trochę za dużo, ale wiem ze dla kogoś z boku te moje suplementy to tez hardcore hihihihi

Mihasia wiesz tez nie ma co szaleć. Ja w drugiej ciąży planowałam dziewczynkę i tak mocno się trzymałam diety aż peklam i zaczęłam jeść dużo przytulam rzuciłam suple i zaszłam w ciąże z chłopcem ;) także nie dajmy się zwariować nikt zdrowy nie pociągnie na takiej diecie kilka miesięcy

Ja mam założenie takie ze przed owu trzymam się mocno wytycznych a po owu troszkę muszę luzować inaczej długo nie pociągną

@Luisa2018 też mam takie podejście jak Ty, sprobuje z suple i dieta (ale i tak nie uda mi sie trzymac wytycznych w 100%). Jak bedzie dziewczynka to bede przeszczesliwa, jak nie to bede sexy mama dwóch chłopców. Moze kiedyś maz da sie namowic na 3. Jakby trafila sie wtedy dziewczynka to fajnie, a miec 2 czy 3 chłopców to mi nie robi wielkiej różnicy ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia u mnie największa zmiana są śniadania ,zawsze jadłam na bogato od razu jak otworzyłam oczy wiec teraz czekam ze śniadaniem no i nie podjadam :)
Także coś w tym temacie działam no i kg mi lecą ale ja mam jeszcze tłuszczyk po drugiej ciąży wiec wyjdzie mi to na dobre. Taka zmianę u siebie dokonałam :) ale tez nie chce popadać w paranoje bo nie wytrzymam za długo :)

Idę zobaczyć ten represh leeleth

Jeszcze jedno pytanie zagubionej duszy :no:
Kiedy aplikujexie ten represh ? Przed staraniami czy po ? I cała ampułkę?

reklama
Ja narazie trzymam bo starania od marca lub kwietnia ;)
Dziewczyny apl8kuja cała przed staraniami (chyba dzien przed) i po polowe

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry