reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
Jeja po 2h moge kawe wypic?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
mihasiaaa
A nie boicie się, ze przy tym eggs to juz kombinowanie ze sperma i zeby nie uszkodzic tych plemników? Troche bym sie bala czy np mimo wszystko uszkodzony plemnik dotrze do jajeczka, ale na mnie nie patrzcie ja jestem panikara
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Luisa2018
Dla mnie ta domowa inseminacja to już trochę za dużo, ale wiem ze dla kogoś z boku te moje suplementy to tez hardcore hihihihi
Mihasia wiesz tez nie ma co szaleć. Ja w drugiej ciąży planowałam dziewczynkę i tak mocno się trzymałam diety aż peklam i zaczęłam jeść dużo przytulam rzuciłam suple i zaszłam w ciąże z chłopcem także nie dajmy się zwariować nikt zdrowy nie pociągnie na takiej diecie kilka miesięcy
Ja mam założenie takie ze przed owu trzymam się mocno wytycznych a po owu troszkę muszę luzować inaczej długo nie pociągną
Mihasia wiesz tez nie ma co szaleć. Ja w drugiej ciąży planowałam dziewczynkę i tak mocno się trzymałam diety aż peklam i zaczęłam jeść dużo przytulam rzuciłam suple i zaszłam w ciąże z chłopcem także nie dajmy się zwariować nikt zdrowy nie pociągnie na takiej diecie kilka miesięcy
Ja mam założenie takie ze przed owu trzymam się mocno wytycznych a po owu troszkę muszę luzować inaczej długo nie pociągną
mihasiaaa
@Luisa2018 też mam takie podejście jak Ty, sprobuje z suple i dieta (ale i tak nie uda mi sie trzymac wytycznych w 100%). Jak bedzie dziewczynka to bede przeszczesliwa, jak nie to bede sexy mama dwóch chłopców. Moze kiedyś maz da sie namowic na 3. Jakby trafila sie wtedy dziewczynka to fajnie, a miec 2 czy 3 chłopców to mi nie robi wielkiej różnicy
@Miciur-ka, dziewczynki proszę Link do: Rephresh sanol żel dopochwowy z aplikatorem 4 szt. | apteka apo-discounter.pl
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Luisa2018
Mihasia u mnie największa zmiana są śniadania ,zawsze jadłam na bogato od razu jak otworzyłam oczy wiec teraz czekam ze śniadaniem no i nie podjadam
Także coś w tym temacie działam no i kg mi lecą ale ja mam jeszcze tłuszczyk po drugiej ciąży wiec wyjdzie mi to na dobre. Taka zmianę u siebie dokonałam ale tez nie chce popadać w paranoje bo nie wytrzymam za długo
Idę zobaczyć ten represh leeleth
Także coś w tym temacie działam no i kg mi lecą ale ja mam jeszcze tłuszczyk po drugiej ciąży wiec wyjdzie mi to na dobre. Taka zmianę u siebie dokonałam ale tez nie chce popadać w paranoje bo nie wytrzymam za długo
Idę zobaczyć ten represh leeleth
reklama
kredkaczarna
Ja narazie trzymam bo starania od marca lub kwietnia
Dziewczyny apl8kuja cała przed staraniami (chyba dzien przed) i po polowe
Dziewczyny apl8kuja cała przed staraniami (chyba dzien przed) i po polowe
Podziel się: