reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa autem musimy jechać bo samolotem bym się bała. 8-9 h jazdy. Ale ja waśnie maksymalnie pochyłe siedzenie ze będę leżeć. Mąż zawodowy kierowca wiec pojedzie sam.
Nie mam pojęcia czy przy kp można. Wiesz nawet na wapnia pisze ze przy kp nie brać. I myśle ze to asekuracja i na opakowaniu będzie i tak pisac ze po konsultacji z lekarzem.
Ja fryzjera i sesje brzuszkowa mam w przyszłym tyg i już się doczekać nie mogę [emoji7] bo wyglądam strasznie!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Miciurka, miałam potwierdzona ovu monitoringiem. Mi się wydaje, ze powoli psychika zaczyna nie domagać. Jakaś blokada.
Może te suple u męża, lukrecję role przerwy po ovu do 1dc. Szyszki bierze cały czas, wg mnie jest w całkiem dobrej firmie-wiadomo nie to co przed supłami ale jest OK. Zastanawiam się, czy nie wsiąść w tym cyklu clo. Mam jeszcze 2 opakowania.
Imama, mi tez się marzy taka sesja brzuszkowa. Oj kiedy ja się doczekam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Imama co ty sądzisz o tej kawie ze słodzikiem i cynamonem miedzy posilkami? Bo qrde ciezko mi wytrzymać te 5 h a ta kawa troche oszukuje żołądek....

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla.przypomnienia napisze - Ja z poprzednich mega wypasionych staran mam syna a bralam.mega dawki magnezu wapnia (tak cytryniany itp).mnostwo innych supli , irygacje itp , - sylku tez bym nie kupowala , uzywalam w zajsciu numer 2 ;), jesli macie juz kupic lubrykant kupcie rephresh - on dostosowuje ph i trzyma.na poziomie 4 czyli jak masz 3 to podwyzy do 4 a jak masz 6 obnizy do 4 , takze jesli macie wybor kupic cos to rwphresh bym brała na 1 miejscu pod uwage pozniej replens a na koncu sylk,

Leeleeth- podaj jeszcze raz strone na rephresh jak masz gdzisz pod reka ;), zaraz dodam linka do egs- a co widzisz ?

Jeszcze dodam ze spr. Na forum starankowym i sa 3 dziewczyny ktore zrobily egs - i 2 sukces a 3 dopiero jest w 4 tyg i napewno bede sledzic czy sie udalo,jestem w kontakcie z babka expertka od egs to moge sie cos zapytac jak cie to interesuje i masz jakies pytania ,

Imama- az 2 miesiace bez badan to strasznie dlugo ! Zapytaj czy widzi sprzet moze niech jeszcze sprawdza ha ;) , zawsze to warto sie upewnic [emoji14] , oo super fryzjer i sesja [emoji7] , strasznie dlugo 8-9 h mam nadzieje ze dasz rade i bedzie Ci sie wygodnie jechac !

Gosica- moze jesli teraz nic nie ma.to zrob mezowi kilka.dni przerwy od wsyzyskiego a jak okres przyjdzie to znowu niech zacznie ?! Hm no nie wiem.co ci poradzic -moze faktycznie psychika cos tu ma do rzeczy ,

Mihasia- Co do saw palmetto nie wiem tez sceptyczna jestem.bo bralam jak zaszlam w 1 ciaze o tez mam syna , a tu widze ze dobre efekty ma lukrecja - wiec ja np sama biore lukrecje , kawe bym pila.a nie dasz rady bez slodzika tylko sam cynamon?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@miciurka u mnie albo slodka bez mleka albo z mlekiem gorzka. Jak myslisz co lepsze?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia - a.moze zmien na mleko pochodzenia roslinnego - imama co o tym myslisz? Przypomnij na twmat soji no cos mi swita ze czytalas :)

Egs na chlopca dla chetnych

1518435286-bbad47e45573a426-aaaaaa.png
1518435308-11934d4d1095e7aa-aaaaaa.png
1518435317-18a472cfbc671521-aaaaaa.png

1518435350-403e371c41270d9f-aaaaaa.png
1518435373-a893ca3ee8012196-aaaaaa.png
1518435379-c0dfb6cf1560cb58-aaaaaa.png

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry