reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Miciurka a widzisz a u nas jak ciąża blizniacza to bez dyskusji robią cesarke. A jak dasz w kieszeń to robią nawet wtedy jak możesz rodzić naturalnie.
kredkaczarna
Uuu na opryszczke to ja lubie plastry z compeed. I groprinosin
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
kitqa
Imama 2miechy bez badań to dość sporo, na pewno łóżysko podniosło się [emoji106]a szyjka trzyma. Jedziecie autem? Fajnie jakbyś mogła trochę leżeć podczas podróży. No super masz wlentynkowa randkę [emoji7][emoji170]z mini Walentym [emoji7][emoji170]
Imama nie wiesz czy przy kp można brać biotyne i kolagen? Muszę zacząć suplementacje na wzmocnienie włosów bo zaraz zacznie się wypadanie [emoji44]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Imama nie wiesz czy przy kp można brać biotyne i kolagen? Muszę zacząć suplementacje na wzmocnienie włosów bo zaraz zacznie się wypadanie [emoji44]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Imama
Co do tych suplementów to właśnie się pozmieniało. Tez nie brałam magnezu ani wapnia.
Miciurka brała wszystko jak wlezie z IG i ma syna to Tymabrdziej zrezygnowałam. Wit C czy żurawina to tez dodatkowe wartości odżywcze a na LE diecie jednak się ogranicza wiec ja się trzymałam diety i nie dodawałam tego.
Saw palmetto myśle ze warto, ale jak pare cyklu nie może się zajść to odstawić. Ja brałam po poronieniu przed cyklem udanym tez Saw Palmetto na obniżenie testosteronu.
Luisa jak masz sucho to dobrze. Wiecie czasem nie trzeba się zakwaszac bo jest niskie pH. Przy kp zwłaszcza! Sprawdź bo jak masz niskie i do tego zakwaszasz to nie zajdziesz w ciąże przy zbyt niskim
Miciurka No ja tez działałam po pozytywie i wg mnie to najlepsza strategia bo duże szanse na ciąże jeszcze dodając te nasze kombinacje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miciurka brała wszystko jak wlezie z IG i ma syna to Tymabrdziej zrezygnowałam. Wit C czy żurawina to tez dodatkowe wartości odżywcze a na LE diecie jednak się ogranicza wiec ja się trzymałam diety i nie dodawałam tego.
Saw palmetto myśle ze warto, ale jak pare cyklu nie może się zajść to odstawić. Ja brałam po poronieniu przed cyklem udanym tez Saw Palmetto na obniżenie testosteronu.
Luisa jak masz sucho to dobrze. Wiecie czasem nie trzeba się zakwaszac bo jest niskie pH. Przy kp zwłaszcza! Sprawdź bo jak masz niskie i do tego zakwaszasz to nie zajdziesz w ciąże przy zbyt niskim
Miciurka No ja tez działałam po pozytywie i wg mnie to najlepsza strategia bo duże szanse na ciąże jeszcze dodając te nasze kombinacje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: