reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa, cień tez widzę. Dzisiaj mam 12dpo i biel ns bielami. Z takiego obrotu sprawy jak u Ciebie bardzo bym się cieszyła. Marzycielka, chyba to jeszcze nie ten cykl. Nospe spokojnie możesz brać. W ciazy przy skracającej szyjce łykałam to codziennie 3x w wersji forte.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama dziękuje :) ja nie słodzę ale czasem bym sobie sypneła aspartam mam nadzieje z słodzik cukru nie podniesie. A taka witamina C rozpuszczalna ?
Jakbym mogła to bym cie uściskała za te rady jesteś niesamowita :)

Ah pamietam te emocje z usg :D i podglądanie maluszka. A czy imie ju wybrane ?

Imama no nie pogniewalabym się jakby były 2 księżniczki,choć bałabym się nieziemsko cesarki. Ale to było by zbyt piękne aby było prawdziwe :-D
No zobaczymy za parę dni co z tego wyniknie.

Marzycielka- bierz nospe nie ma co sie czaic :)
No i kciuki trzymam , "pociesze" Cie, tu gdzie mieszkam ciaza blizniacza wcale nie oznacza cesarki [emoji23][emoji6]

Imama- BDM to sa tylko te dwa sposoby na chlopca czy dziewczynke reszta to po prostu "no sway" i na 50/50, teraz nie wiem.po prostu czy dobrze bym wyłapała owu wiec jest ryzyko ze beda 2 BD w tym fertile week, a w sumie bym chciala tylko 1 BD w płodne, w zeszłym cyklu mi sie udalo fartem ale czy w tym sie uda no jest ryzyko,

Na innej grupie co biora dziewczyny lukrecje to zawsze po pozytywnym tescie sie staraja , ale tylko raz i po abstynencji i ja tak chyba zrobie w tym cyklu, i bede monitorowac ph,

Szczypiorkowa- na wszystkich forach gdzie jestem dziewczyny robia test krwi we wczesnych tyg ciazy chyba trzeba skonczyc 9 tyg - bo chca szybko wiedziec płec :) , ps. Ja tez widze 2 kreske,

Leeleeth- wspolczuje Ci ! U nas podobnie starszy wisi nad mlodszym , pozniej jeden i drugi wyje z roznych lub tych samych powodow, starszy, ja tez przez to tv ograniczyłam! Dzieki za polecenie strony z bajkami sluchanymi skorzystam bo mlody ma.problem sie wysławiac :/,

Ja ja ja [emoji137] ja siebie suplementuje i meza ;)

Nie kochana nie robie testu może jeszcze jutro spr. Ale juz wczoraj progesteronu nie wzielam, zobaczymy jak z temp.narazie sie trzyma na tym samym poziomie,

Kredka- pamietaj ze zurawina brana tylko do owulacji ! Jak starasz sie o corke to bym radziła odstawic magnez i wapn - jest duzo nie udanych staran po magnez and calcium,

Belle- gdzie byliscie u specjalisty z synem ? Wlasnie tez sie zastanawiam.nad tym krokiem... :/

Mihasia- pij cole zero to bedziesz miala dawke aspartamu i sok z zurawiny w okresie do owulacji na nizsze ph i do ok 4 dpo, slodzik chyba tez jest ok, najlepiej zrobic jak leeleeth posze ze na raz czyli picie i jedzebie i wtedy przerwa , zeby mogla glukoza spasc ,

Gosica- kurcze ja bym na twoim miejscu juz chyba poszla.do lekarza ze nie mozesz zajsc, czy ty sie orientujesz czy peka Ci pecherzyk? Mialas potwierdzone ovu ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciurka na tych innych formach dziewczyny biorą same lukrecje na dziewczynkę? Robia abstynencje i przytulanki zaraz po tescie ovu? Jakie sa statystyki? Oja ja tez biore magnez i wapń, on wplywa dziewczynkowo? A co z mężem, tez mu podaje ten wapn i magnez :( Jeny ja juz nic nie wiem. Jestem jak dziecko we mgle z tymk suple.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciurka podpowiedz co Ty bierzesz na dziewczynkę, bo widzę, ze jestes obcykana :D

@Miciurka a masz jakieś info na temat tego Saw Pametto? Bo nakupowałam tych supl. a okaze się, ze wszystko na chlopca ehh :(

reklama
Do góry