reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa, cień tez widzę. Dzisiaj mam 12dpo i biel ns bielami. Z takiego obrotu sprawy jak u Ciebie bardzo bym się cieszyła. Marzycielka, chyba to jeszcze nie ten cykl. Nospe spokojnie możesz brać. W ciazy przy skracającej szyjce łykałam to codziennie 3x w wersji forte.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama dziękuje :) ja nie słodzę ale czasem bym sobie sypneła aspartam mam nadzieje z słodzik cukru nie podniesie. A taka witamina C rozpuszczalna ?
Jakbym mogła to bym cie uściskała za te rady jesteś niesamowita :)

Ah pamietam te emocje z usg :D i podglądanie maluszka. A czy imie ju wybrane ?

Imama no nie pogniewalabym się jakby były 2 księżniczki,choć bałabym się nieziemsko cesarki. Ale to było by zbyt piękne aby było prawdziwe :-D
No zobaczymy za parę dni co z tego wyniknie.

Marzycielka- bierz nospe nie ma co sie czaic :)
No i kciuki trzymam , "pociesze" Cie, tu gdzie mieszkam ciaza blizniacza wcale nie oznacza cesarki [emoji23][emoji6]

Imama- BDM to sa tylko te dwa sposoby na chlopca czy dziewczynke reszta to po prostu "no sway" i na 50/50, teraz nie wiem.po prostu czy dobrze bym wyłapała owu wiec jest ryzyko ze beda 2 BD w tym fertile week, a w sumie bym chciala tylko 1 BD w płodne, w zeszłym cyklu mi sie udalo fartem ale czy w tym sie uda no jest ryzyko,

Na innej grupie co biora dziewczyny lukrecje to zawsze po pozytywnym tescie sie staraja , ale tylko raz i po abstynencji i ja tak chyba zrobie w tym cyklu, i bede monitorowac ph,

Szczypiorkowa- na wszystkich forach gdzie jestem dziewczyny robia test krwi we wczesnych tyg ciazy chyba trzeba skonczyc 9 tyg - bo chca szybko wiedziec płec :) , ps. Ja tez widze 2 kreske,

Leeleeth- wspolczuje Ci ! U nas podobnie starszy wisi nad mlodszym , pozniej jeden i drugi wyje z roznych lub tych samych powodow, starszy, ja tez przez to tv ograniczyłam! Dzieki za polecenie strony z bajkami sluchanymi skorzystam bo mlody ma.problem sie wysławiac :/,

Ja ja ja [emoji137] ja siebie suplementuje i meza ;)

Nie kochana nie robie testu może jeszcze jutro spr. Ale juz wczoraj progesteronu nie wzielam, zobaczymy jak z temp.narazie sie trzyma na tym samym poziomie,

Kredka- pamietaj ze zurawina brana tylko do owulacji ! Jak starasz sie o corke to bym radziła odstawic magnez i wapn - jest duzo nie udanych staran po magnez and calcium,

Belle- gdzie byliscie u specjalisty z synem ? Wlasnie tez sie zastanawiam.nad tym krokiem... :/

Mihasia- pij cole zero to bedziesz miala dawke aspartamu i sok z zurawiny w okresie do owulacji na nizsze ph i do ok 4 dpo, slodzik chyba tez jest ok, najlepiej zrobic jak leeleeth posze ze na raz czyli picie i jedzebie i wtedy przerwa , zeby mogla glukoza spasc ,

Gosica- kurcze ja bym na twoim miejscu juz chyba poszla.do lekarza ze nie mozesz zajsc, czy ty sie orientujesz czy peka Ci pecherzyk? Mialas potwierdzone ovu ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciurka na tych innych formach dziewczyny biorą same lukrecje na dziewczynkę? Robia abstynencje i przytulanki zaraz po tescie ovu? Jakie sa statystyki? Oja ja tez biore magnez i wapń, on wplywa dziewczynkowo? A co z mężem, tez mu podaje ten wapn i magnez :( Jeny ja juz nic nie wiem. Jestem jak dziecko we mgle z tymk suple.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciurka podpowiedz co Ty bierzesz na dziewczynkę, bo widzę, ze jestes obcykana :D

@Miciurka a masz jakieś info na temat tego Saw Pametto? Bo nakupowałam tych supl. a okaze się, ze wszystko na chlopca ehh :(

reklama
Do góry