reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Lele dasz przepis na ten krem z pszenicy?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Link do: Makrobiotyka - mój styl życia: Deser - krem z pszenicy. Na śniadanie lub podwieczorek.
Proszę

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
@szczypiorkowa, ja składam gratulacje. Bedzie Igor :) Ile lat mają Twoje dziewczynki?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@kredka ja mam ogolnie problem co mam jeść. Wczoraj jadlam bułkę z dzemem na sniadanie, na obiad salatka cesare z mala iloscia kurczaka a na kolacje 5 sucharków. Dzisiaj owsianka z jabłkiem, salatka z rukoli,ogorkiem i jajkiem a na kolację 4 kromki macy.
@leeleeth ja biorę magnez i wapn, wit c, kwas foliowy, tabl. żurawinowe. Od dzisiaj zapisalam sie na silownie. Maz narazie lyka wit c i żurawinę, ale juz zamowilam OLE i lukrecje i mu zamienie.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry