reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gie-oska...nie bedziemy nic kupowac bo my nad teściami mieszkamy ...na naszym pietrze jest jeszcze pokój brata męża który sie będzie lada moment wyprowadzał wiec w sumie będzie "salon z ta naszą antresolą i dwa pokoje dla dzieciaków....i dość spory przedpokój który chcę zabudowac szafami żeby sie pozbyc ich w pozostałych pomieszczeniach ...teraz mamy wielka szafę w tym salonie co mnie doprowadza do szały bo zabiera tyle miejsca że szok...mamy tak zagracone ze bede wywalać wszystko co zbędnę....no i włąsnie sie zastanawiam nad kolorem ścian ...bo do tej pory musiałam miec wszystkie w kolorze bo białego nie lubiałm , ale teraz mnie coś kusi na biały bo to wtedy przestronniej a i dodatki jak zasłony można sobie zmieniac od zachcianki .....

Ostatnia edycja:
u mnie na ścianach jest kolor ecru, pokój wydaje się bardziej przestrzenny....

zasypiam znowu ...........

kurcze Bershka zajebisty masz ten salon z kuchnia mi tez sie taki marzy ile tam masz metrow kochana??strasznie duzy sie ten salon wydaje..dawaj wymiary;-)
anufifi nadal czekamy na zdjecia nie odpuscimy Ci;-):-p:-p:-p

BERSHKA, fajniuśka ta kołyska :-) Jak sobie w "głowie" planuję jak to będzie jak się 2 urodzi, to właśnie zastanawiał się nad taką kołyską,bo gabarytowo mniejesza niż łóżeko :tak: Tylko nie wiedziałam, że to dość drogie, jak na coś, co ma służyś tylko 5 miesięcy, a czas tak szybko przy niemowlaku leci, że zaraz będzie z ciasna i tak trzeba łóżeczko wstawić :szok:.... ale może ja zbyt pragmatyczna jestem :confused::-D i może warto odpuścić i zaszaleć ;-)

zadnych parzadkow my chcemy zdjecia dzis;)
Bershka kolyska rewelacja...tez taka sobie kupie jak bede miec druggie bobo;-p

Gosia saloon ;) jest duży ale wcale nie aż tak duży ;-) ma ok 28 m z tego około 6 metrów ma aneks kuchenny. Poza tym postawiliśmy na przestrzeń więc jak widać na załączonym obrazku ;-) mało mam mebli, można powiedzieć, ze wcale :)

szafa z ciuchami jest na całej ścianie w sypialni a syn w swoim pokoju ma własne półeczki na ciuszki ;-)

Ptasiorek kołyska jest super ja postaram się odkupić od koleżanki, bo ma identyczną a jak się nie uda to raz się żyję i zaszaleję. Wyobrażasz sobie takie maleństwo w kołysce śpiące :sorry2::sorry2::sorry2: rozmarzyłam się.... :-) a że u mnie odpukać będzie to ostatnie dzidzi więc zaszaleję :tak:;-)

reklama
Witam Koleżanki :-):-):-)
Już wróciłam z zakupów - hmmmmmmmmmm.....chyba nie było mi dane na razie bielizny kupować, bo nie było nic w moim rozmiarze co mi się podobało :baffled: jechałam przez pół miasta na nic :wściekła/y: no ale za to pączusie przywiozłam :-D

Bershka bardzo gustowny salon :tak:
Anufifi no ja mogę poczekać jak posprzątasz i wtedy wstawisz zdjęcia ostatecznie hehe :-D no to super ten Twój M i dziećmi się zajmie i domem ;-)

Do góry