reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

KIKI AGUŚ BERSHKA MADZIA JARZĘBINKA ...zafasolkowane kobitki ...slijcie tu jakieś fluidki .....

Łapcie *************************************************************************************************************************************************************************************************************************

witam dziewczynki

coś tu chłodem znowu powiało

anufifi wiem łatwo się mówi, ale głowa do góry w końcu jak masz dwa takie fajne skarby to wiesz, ze to kwestia czasu jak zajdziesz w ciażulkę :tak:

idę Was jeszcze trochę poczytać z faworkiem w buzi :-D

reklama
ahh babeczki ale mi sie nudzi w pracy ehh..juz na allegro wozeczki,kolyski,karuzele i tp ogladam eh...ja juz chce bobo...przynajmniej bede miec pretekst aby juz kupowac;-)

Ja tez fluidki zlapałam :) ....

ale mi sie dzisiaj w łebie kręci ....

Gie-oska my to mamy maleństwo "salon" ma około 30 m a antresola z 6 m obecny pokój chłopców 10 ..dlatego ja tego nawet salonem nie nazywam ....heh ciasna ale własne :)

Ostatnia edycja:
anufifi wielki macie salon nasz ma tylko 20m wiec jest maly jak na pokoj z kuchnia...no ale tam mebli nie bedzie jakies minimum...dobrze powiedziane"ciasne ale wlasne";-) jak urodzi sie trzeci bobas bedziecie cos wiekszego kupowac??

Anufifi 30m dla mnie to dużo, ;-) ja mam taki "salon" z aneksem kuchennym. Kolos to nie jest ale moze ja nauczona mieszkać w kitkach wydaje mi się, ze to dużo :-):-D:-D:-D

a mam świeże zdjecia to Wam pokażę moje nowe dzieło ;) ciasne ale własne :)

to tyle ;)

idę na kolejnego pączusia :)

a odnośnie kołyski....... koleżanka polecała taką KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO/KARUZELKA +materacyk Kolcraft (553235073) - Aukcje internetowe Allegro
podobno do 5 m-ca jest użyteczna i jest większa od gondolki. Mam zamiar taką właśnie kupić, żeby nie wstawac i nie odkładać dziecka po karmieniu w nocy do łożeczka, poza tym dziecko czuję się bezpieczniejsze w kołysce niż w łożeczku, przynajmneij na początku...a później kupię kojec. Na razie tylko są to wstępne plany

czesc laseczki.Ja tylko na chwilkę - podzielić się z wami pączusiem i kawką,albo herbatką;-) Niki dziś absorbująca bardzo:sorry2:
Buziale i smacznego

paczki.JPG

280654.4.jpg

reklama
Do góry