reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam :-)

PYSZCZEK, ale miałaś piękny sen :-) i wkrótce musi się spełnić :tak:

ANUFIFI, ach te testy owu.. :no: tylko porafią namieszać :wściekła/y:

GIE-OŚKA, ale niecierpliwa jesteś :-D:-D

KIKI....mój gin nigdy mi nie zaproponował nagrania.... zresztą on wydruk z USG robił dopiero jak go się niemal błagało. Raz mi powiedział, że nie wydrukuje, bo to już końcówka ciąży i wkrótce urodzę, to się napatrzę na dziecko :baffled::confused:
Jakby nie rozumiał, że takie zdjęcia USG to ma wartość emocjonalną dla ciężarnej, pomagają przetwać niedogodności ciążowe.....:no::confused: i że to także pamiątka :tak:

reklama
Ptasiorek jakis taki bezuczuciowy ten Twój gin....:baffled: ale już niedługo do mojego masz iść to sobie porównasz :-)

A mój sen....no coż, zobaczymy czy proroczy...a jeszcze ta dzidzia w śnie to chłopczyk był, a nie wiem w koncu czy sny śnią się odwrotnie czy jak..może dziewuszka do nas przyjdzie w takim razie, heheh...ale gdyby była dziewuszka to nie mielibyśmy pomysłu na imię :-D

Widzisz przynajmniej masz jakiś inny cel, niezwiązany z staranami :-) To dobrze :tak: A gdzie ta antresola będzie? Wasze mieszkanko jakoś przerabiacie?

Taka antresola to super sprawa, szczegolnie na sypialnię...a jeszcze lepsza taka otwatra, bez balustrady...:-) tylko niebezpieczna bo spaść można, no i niepraktyczna jak ma się dzieci..

anufifi widze pracujesz ciezko w pracy tak jak ja hehe;-)na allegro patrzylas za tym materacem??Anufifi jak masz ta antresole zrobiona??Sami robiliscie schody czy jakas firma wam robila??ja tez mam mieszkanie z antresola za ok 1-1,5 odbieram je i wlasnie schody bede musiala kupic a nie wiem gdzie??Jak wasza antresola wygloda macie dziure w suficie czy taka z otwarta przestrzenia??I sorrki ze sie wypytuje ale w mieszkaniu czy w domu macie antresolke??

Babeczki dzieki za odpowiedz odnosnie testow...wiem ze musze czekac ale nie wiem czy dam rade hehe ehh ta ciekawosc...wiem wiem musze hehe...;)buziaczki kochane ide troche popracowac hehe;)

Mamy salon z sufitem do szpica wiec antresola jest jakby nad 1/4 salonu ...otwarta na salon ale ze wzgledu na dzieci z balustarda i zamknięciem na schody również ze wzgledu na dzieci ....wszystko zrobił mój Mąz ...on to taka złota rączka....Mamy małe mieszkanko do tej pory spalismy w "salonie " kótry jest z aneksem kuchennym ....i nie chciało nam sie składac wyrka wiec mało miejsca było ...teraz będzie w sam raz ....ale czeka nas jeszcze dorabianie pokoju dla chłopaków bo do tej pory mieli taki nieduzy przechodni wtedy wielka szafa z salonu tez wyfrunie na ich miejsce i wtedy już szaleństwo hehe ...
Cała antresola i schody sa z drewna ....a dzieki temu że M ja robił to dokładnie taka jak chcielismy i za grosze :)

spróbuje jakos zrobic zdjęcia jak bede w domu ...może cosik będzie widać :)

Teraz pogoniłam do zrobienia mebli do łazienki , że też jest dach scięty to przydałyby sie takie na wymiar żeby zagospodarować wszystkie kąty...nie ma łatwo ze mną M hehe....

reklama
anufifi ja tez przylaczam sie abys dala zdjecia;)czekamy dzis..nie musisz sprzatac..wiem jak wyglada dom jak sa dzieci wiec looz...a ile macie metrow na dole i ile na antresoli??Fajnie ze maz u Ciebie wszystko robi..zawsze mozna cos zaoszcedzic...
Moje mieszkanko ma na dole 56m a na antresoli 30m i wejscie na gore mam w ksztalcie dziury nie mam otwartej antresoli wiec lipa...salon tez bedziemy miec z aneksem kuchennym to pomieszczenie gdzie miala byc kuchnia wolimy miec dodatkowy pokoj...w sumie na dole dwie sypialnie,lazienka,salon z kuchnia na gorze nasza wielka sypialnia hehe juz nie moge sie doczekac kiedy sie wprowadzimy;)

Do góry