reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny :) ja dziś trzymałam się nawet dobrze z dieta , uczucie głodu jakoś wybitnie mi nie doskwiera. Chyba skurczyłm mój duży żołądek.

Mam
Pytanie dziewczyny jutro będzie kurier z suplami dla męża- szyszki , Ole i lukrecja.

Starania będą dopiero w połowie kwietnia , rozumiem ze suple ma brać ciagle? A od tego kwietnia tylko do mojej owu?

Sorki proszę o wyjaśnienia :-) i czy po jakimś czasie któreś suple trzeba odstawić? Nie chce mężowi krzywdy zrobić, jeszcze się przyda :D

Kinga tule mocno!

Lele a to skok rozwojowy czy ząbki idą?

Anija witaj :)

reklama
@kinga_z1 oczywiście zostań z nami jeśli chcesz,nikt Cię nie wygania. Imama tak napisała żebyś czytając nasze nakrecania na staranki nie czuła jeszcze większych rozterek z tym związanych. Czasem warto się samemu wyciszyć i wszystko poukładać niż słuchać nakreconych wariatek.

Witajcie dziewczyny :) ja dziś trzymałam się nawet dobrze z dieta , uczucie głodu jakoś wybitnie mi nie doskwiera. Chyba skurczyłm mój duży żołądek.

Mam
Pytanie dziewczyny jutro będzie kurier z suplami dla męża- szyszki , Ole i lukrecja.

Starania będą dopiero w połowie kwietnia , rozumiem ze suple ma brać ciagle? A od tego kwietnia tylko do mojej owu?

Sorki proszę o wyjaśnienia :-) i czy po jakimś czasie któreś suple trzeba odstawić? Nie chce mężowi krzywdy zrobić, jeszcze się przyda :D

Kinga tule mocno!

Lele a to skok rozwojowy czy ząbki idą?

Anija witaj :)
Kurczę Imama "przed chwilą " pisała o stosowaniu tych suplementów trzebaby przewertowac forum trochę wstecz.

Belle81 tak właśnie pamietam tylko nie wiem czy jak my się nie staramy jeszcze to czy może brać ciagle czy tez z takimi przerwami hmmmmmm

Leeleth, już przestałam liczyć. Suple mąż bierze od czerwca. W sierpniu mieliśmy pierwsze podejście, ale te 2 pierwsze były na o+12, wiec one były do kosza. Potem miałam 1 cykl standardowy poprzez próbę wyłapania ovu, nie poszło. Następnie 2 podejścia z clo-podczas jednego z nich za dużo chyba było j&d a przede wszystkim sylku. W tym cyklu bez clo, zakwaszacza minimalnie, jedynie j&d i wychodzi ze nici.jakas iskierka nadziei jest ale mała. Nie wiem, może ta lukrecja złe działa ma meza i zostawię tylko szyszki.
Anija witaj w naszym gronie. My tu staramy się wspierać a nie krytykowacsiebie nawzajem. Oczywiście warto mieć swoje marzenia i o nie walczyć. Powodzenia!
Kinga, dzięki za kciuki. Rozumiem Twoje pragnienia, mam podobnie. Dlaczego trudno sobie z tym poradzić...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Imama a napiszesz cos wiecej o domowej inseminacji bez tego mikroskopu? Chociaż boję się, ze dla mojego męża to będzie za dużo ;)
@leeleeth przypomnij mi w czym pomaga acard? Ja tez zaczynam domyślać strategię, bo 14 mam dostać @. Jaką przejmujesz, ile dni przed ovu, a może w ovu?

U mnie luty mial byc poglądowy, zeby wiedzieć jak działać z testami ovi itd, ale kusi mnie zeby spróbować. Jedynym stoperem jest fakt, ze 12 marca lecę na wakacje i boje sie czy lot nie spowoduje poronienia, wiem, ze @Imama wspominała, ze przypuszcza, ze u niej tak było. Mi jeszcze moje gin zawsze mowila, ze do 12 tyg, ona nie radzi latac, bo w samolocie i na lotnisku jest pełno.zarazkow, a te wirusy pozniej mogą spowodowac wade plodu...
Dziewczynki sama nie wiem co mam robić

@Anjia.82 witaj w gronie staraczek dziewczynkowych. Jak było z chłopcami? W dzien ovu czy przed?
@kura33 rozumiem Cie zupełnie, ja też zawsze chcialam miec córkę, a maz ciagle mowil o synu. Wyszło na jego, a teraz widzę, ze on za młodym swiata nie widzi, jak się jara pokazując mu te cale meski rzeczy :) Zawsze powtarza, ze koledzy co maja same córki to mu zazdroszczą, bo on bedzie mógł jeździć z malym motorem chodzic na żużel itd ;) Ja chciałam mieć córkę dla tych wszystkich babskich spraw, ale zobaczymy co z tego wyjdzie..

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth, już przestałam liczyć. Suple mąż bierze od czerwca. W sierpniu mieliśmy pierwsze podejście, ale te 2 pierwsze były na o+12, wiec one były do kosza. Potem miałam 1 cykl standardowy poprzez próbę wyłapania ovu, nie poszło. Następnie 2 podejścia z clo-podczas jednego z nich za dużo chyba było j&d a przede wszystkim sylku. W tym cyklu bez clo, zakwaszacza minimalnie, jedynie j&d i wychodzi ze nici.jakas iskierka nadziei jest ale mała. Nie wiem, może ta lukrecja złe działa ma meza i zostawię tylko szyszki.
Anija witaj w naszym gronie. My tu staramy się wspierać a nie krytykowacsiebie nawzajem. Oczywiście warto mieć swoje marzenia i o nie walczyć. Powodzenia!
Kinga, dzięki za kciuki. Rozumiem Twoje pragnienia, mam podobnie. Dlaczego trudno sobie z tym poradzić...

A mogę spytać jak robiłaś z tym o+12? Zastanawiam się żeby kupić paski owu czekać na pozytyw ale i tak myślę że będę miała owu w piątek bo mam dosyć regularne. No i wtedy ile czasu mam czekać żeby się wbić na te 12 godzin ? Dobe odczekac i wtedy jeszcze 12 ? Nie mogę tego rozkminic...

@kinga_z1 oczywiście zostań z nami jeśli chcesz,nikt Cię nie wygania. Imama tak napisała żebyś czytając nasze nakrecania na staranki nie czuła jeszcze większych rozterek z tym związanych. Czasem warto się samemu wyciszyć i wszystko poukładać niż słuchać nakreconych wariatek.
Belle alez w życiu bym nie posadzila Imame o wyganianie mnie z forum. To nasz Anioł Stróż i wiem że to była tylko troska.

Poza tym faktycznie już nie raz sama miałam na to ochotę bo jak już nie raz pisałam że jak pojawiacie sie co chwila każda z dwoma synami to czuje ukłucie i pytam się "Jak? No jak można 2, 3, 5 razy trafić w syna?" [emoji4] tyle że ja już chyba się od Was uzależnilam kochane mamuśki[emoji4] i dobrze mi z Wami. Łączy nas wspólny schiz[emoji4] Wasze serca- nieocenione. Każdej absolutnie każdej życzę spełnienia marzeń. Zaslugujecie na to jak mało kto!

Zasiadam zatem do chipsów. A niech to- nawet już podświadomie kontroluje co jem i co muszę zjeść... Damnn... [emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kinga_z1 a mnie zastanawia, jak mozna trafić dziewczynkę [emoji14] wg mnie to jest mega trude, a inni mają to szczęście i bez kombinowania mają córki :) Zazdroszczę

Ja mam z moją mama wspaniały kontakt i zawsze sobie wyobrażałam siebie i swoją córkę w identycznej relacji, ale im wiecej o tym myślę, to mam doła i czuje, ze się nie uda :(

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry